AL Play-Off | K.Lviv 1-1 Galatasaray | 26 Ağustos | Maç Sonucu | AVRUPA'YA VEDA ETTİK

Cevap: AL Play-Off | K.Lviv 1-1 Galatasaray | 26 Ağustos | Maç Sonucu | AVRUPA'YA VED

baslasın artık transfer bombalarıı iş işten geçtikten sonra rijkaard bas bas bağırmış bana defans oyuncusu alın demiş nerdeeee

Cevap: AL Play-Off | K.Lviv 1-1 Galatasaray | 26 Ağustos | Maç Sonucu | AVRUPA'YA VED

Adnan Polat - Adnan Sezgin şerefininiz varsa gidin!!!

rijkaard'ın istifa etmesini sırf bazıları sevinmesin diye istemiyorum.

medyada bazı isimlerin çok zoruna gidiyor bu ismin galatasaray'ın başında olması bu bir.

sahada bazıları bas bas bağırıyor ben bu adamı istemiyorum diye.

ah rijkaard bilirsin hepsini, bırak kadro dışı şunları, koy paf'tan adamları, zaten yeniliyoruz, bari onlarla yenilelim. o adamların da değeri dibe vursun.

hakan turu baltaladı

En az suç futbolcularındır. Sonra potansiyeli kıt olan insanlardan harikalar yaratmaya çalışan teknik ekibin. En sonda ise Adnan Sezgin 'i bünyesinde barındırmaya devam eden yönetimindir. Bundan sonra transfer yapsan ne olur yapmasan ne olur. Galatasaray'ı 20 sene geriye götürdün.

Eskiden Barcelona,Chelsea,Madrid'den korkardık ama bundan sonra bize her takım Madrid. Biz yeri geldi 14 sene bekledik. Ama bu kadar ruhsuzu bir arada da görmedik.

Tek çözüm vardır. O da Tugay Kerimoğlu veya Fatih Terim'dir. Rİijakrd iyidir ama onun iyiliği için Galatasaray'dan ayrılmalıdır.

insallah rijkaard istifa eder sonra bir toplanti yapip olan biten herseyi anlatir onu cok istiyorum

Cevap: AL Play-Off | K.Lviv - Galatasaray | 26 Ağustos | 21.45 | Futbol Smart

Rijkaard'ın suçu yok derken şaka falan mı yapıyorsunuz..Teknik adamın arkasındayız diyerek helal olsun falan mı diyecekler..Fblisi bjklisi bursalısı herkes rijkarda bayılıyor hiç gitmesin diyor neden acaba

Yönetim 1 numaralı suçlu olsa da en az onlar kadar suçludur hiç abartmıyorum..Elinde iyi kadron varken de gördük oynattığı oyunu saçma sapan kadrolar zamanında yapılmayan değişiklikler saçma sapan oyuncu değişiklikleri sen ben o şu kim olursa olsun bu kadar rezalet oynamaz bu takım..

İstedikleri alınmamış olabilir kadro vasat olabilir ama bu kadar rezalet oynatılmaz iyi teknik adamsan bir şeyler yaparsın..

Belki kızcaksınız bana ama en az suc futbolcularda (hakan balta yı ayrı tutuyorum cunku adam bilerek oynamıyor gibi).En buyuk suc tabiki yonetimde ve adnan polatta.cunku herseyin basında ve sorumlu kişi polat.2. olarakta rijkaard en buyuk suclu kimse elinde adammı var doru duzgun demesin.yahu butun oyuncular mutsuzsa fizik kondisyonları yerlerdeyse herkez kendi kapasitesinin 5 kat altında oynuyorsa şuan kızdıgımız barış ayhan servet şampiyon olduğumuz sene nasıl oynuyorlardı ve hakan balta tabiki butun futbolcularda bukadar düşüş varsa takımda disiplinsizlik varsa kondusyon eksikligi varsa taktiksel eksiklik varsa (gerci buna eksiklik denmez kucukken bizim mahalle takımında bile daha bi bilinçli oynardık) bunun en buyuk sorumlusu rijkaarddır ama hala rijkaard napsın bimlemle ilk yonetim sonra rijkaard istifa etsin adam gibi teknik direktor gelsin şole disiplinli bakın ozaman hakan balta servet barış falan nasıl oynuyor..

hakan balta nın formsuz,moralsiz,güvensiz,dağınık vs vs olduğunu anlamak ne üstün bir futbol bilgisi,ne de psikolog olmayı gerektiriyordu,sadece yüz ifadesine bakmak yeterliydi...onun yerine kimi oynatsa itiraz eden olmazdı...

Yönetim gitsin Rijkaard gelsin diyecem ama yeni yönetim Rijkaard ile çalışmaz.Muhalefet seçilirsek Rijkaard ile devam etmeyiz demişti bir önceki seçimde..

macin linkini vere bilrisiminiz

allah tan iyiki maçı izlememişim yoksa izlesem bugün ettiğim küfürün haddi hesabı olmazdı

rijaakard basın toplatısında resmen haykırdır aglıcaktı adam transfer transfer defans takviye diyip durmus adam isyan etti oyuncular transferler hep sakat hastane gibiyiz diyor

gönderin şu hakan balta denen ruhsuz insanı parası neyse bu taraftar verir. yemin ederim imkanım yettikce veririm. izlettirmeyin bana şu yeteneksiz adamı be

adamın sözleşmesini fesh etsen, bank asyadan "belki" gelir teklif.

dakika 20, adamın suratı pancar gibi oldu, tıkandı koşamadı da sonra.

fazla değil 1 ay sonra ilk depardan sonra yere yığılacak, adam emekli olmaya kararlı.

Maç aynen Türkiye Hırvatistan gibi oldu.

bence problem nedir biliyormusunuz. takımda ayrımcılık var. ve bence para sıkıntısı var ödenmiyor.

ASY'de ki ilk maçta, Servet, H.Balta, M.Sarp ve oynarsa Aykut yuhalanmalı. Yönetim İstifa diye bağırılmalı, yeter artık !

Geri
Üst Alt