AL Play-Off | K.Lviv 1-1 Galatasaray | 26 Ağustos | Maç Sonucu | AVRUPA'YA VEDA ETTİK

Cevap: AL Play-Off | K.Lviv 1-1 Galatasaray | 26 Ağustos | Maç Sonucu | AVRUPA'YA VED

Bu takımın başına Mourinho da gelse bi cacık olmaz. Suçlu Rijkaard değil gerekli transferleri yapmayan yönetimdir. Yani Rijkard değil yönetim gitmelidir.

Cevap: AL Play-Off | K.Lviv 1-1 Galatasaray | 26 Ağustos | Maç Sonucu | AVRUPA'YA VED

hala küfür ediyorum ama bi rahatlayamadım :(

Süper kupa finalinin gösterildiği günlerde Karpaty gibi bir takıma elenmek gerçekten ne hale düştüğümüzün en acı örneği neydim dememenin zamanı çoktan geldi ancak bunu yöneticiler göremiyor Adnan başkan bu sefer de utanmadan çıkıp 2 kupayada talibiz diyecekmi merak ediyorum

Yahu arkadaşlar tamam herkes gitsin, Rijkaard'da gitsin

Ama şu Terim'i Demokles'in kılıcı gibi zırt pırt gündeme getirip durmayın allahaşkına.

İyice soğutacaksınız insanı futboldan.

+1905

transferin bitmesine bir kaç gün var.

beni şu anda ilgilendiren, gelecekler değil, gidecekler.

bakalım yönetimde yürek var mı yok mu?

Gerçek GALATASARAY lı yönetim istiyorum

Rijkaard doğruları söylemeye devam et. Bu taraftar yanında olacak...

Renkdaşlarım niye üzülüyorsunuz ki;bu takımın Uefa'da işi ne?Uefa'ya devam etsek ne olacak ki?Orda daha da mı rezil hale düşelim?Gerçi haklısınız dipteyiz.

Son 3 yıldır zehirimizin panzehiri Fb,oda olmasa neler olurdu kim bilir!

Ben bir Gs taraftarı olarak kendimi o kadar ezik bir insan gibi hissediyorum ki anlatamam,bu yönetimi bizi dibe indirmek için elinden gelen herşeyi ne yazık ki yapıyor.Sorarım size bir Gs taraftarı kendi başarısızlığını,başka takımın başarısızlığıyla örtmesi ne kadar akla ve mantığa uyuyor,bizi uyuşturdular,şuursuzca aptal aptal şeylerle kendimizi avutuyoruz.

Hadi şimdi Musimovic gelsin,Emana gelsin,Ronaldinho gelsin vs. heyecanımızın içine ettiler,gelse de ne fark eder?Feriştahı gelse artık ne heves ne de heyecan kaldı.Transfer oldu diye de bu acı günleri unutan sevinen,yönetime destek veren taraftara yazıklar olsun!!!

Galatasaray ruhunu istinye park koşelerinde sigara içip sürten futbolculara bırakmışız yazık be yazık..

Kadroya bak.

--------------------****----------------------------------

-Sabri(yarım)--Neill---***----------*****-------------

-----------------Cana ?-----------------------------------

------***-------------*****-------------------------------

-***---------------------------------------Kewell----------

----------------Baros--------------------------------------

3.5 oyuncu ile ancak küme düşmemeye oynarsın.

Her sene geçmiş senedeki futbolumuzu mumla arar olduk. :(

İstifa etmiyceğini söylemiş sanırım basın toplantısında sonuna kadar arkandayız rijkaard yönetim pılını pırtını topla git

ben de sonuna kadar rijkaardın arkasındayım...yönetim ve bazı adılazımdeğil futbolcular defolun

Yönetimin rezilliklerini daha önceden aciklasaydin keske be Rijkaard.

arkadaşlar Eskişehir de yencek bizi kesin. ondan sonraki maçta bu ua denen topluluk hala yönetimi kollamaya devam etcek mi?

bir tane transfer yaparlar arada. büyük başkan transfer yaptı olur. gene kurtarır kendini.

antrenorun gıtmesı abdullah avcının gelmesı gerek bır kalecı ıkı tane sag bek ıkı tane sol bek bır yabancı bır turk box to box kesınlıkle bır sag kanat bır turk bır yabancı on numara bır yabancı forvet alınmalı taktık 4-4-2 oynanmalı ...takımımızda yedek oyuncu yok arkadaslar gormuyor musunuz bu kadar rezıl durumdayız gorun artık...

Yönetim eğer Galatasaray'ı gerçekten seviyorsa derhal istifa etmelidir !

Ali Turan'a nasıl 80 dakika dayanılır aklım hayalim almıyor yemin ederim.

Hakan Balta da bugün misyonunu tamamlamıştır. Bir an önce satarsak karımıza olur.

Takımda bilerek oynamayan koşmayan futbolculara da helal olsun. Terim gelecek kurtaracak sizi. O armanın önemini anlayamayan, taşıyamayan kim varsa camiada hepsine yazıklar olsun

Geri
Üst Alt