AL Play-Off | K.Lviv 1-1 Galatasaray | 26 Ağustos | Maç Sonucu | AVRUPA'YA VEDA ETTİK

Cevap: AL Play-Off | K.Lviv 1-1 Galatasaray | 26 Ağustos | Maç Sonucu | AVRUPA'YA VED

Ya ayrıca bizim takım çok ağır. Yani oyuncuların neredeyse Baroş hariç hiçbirisi birebirde karşısındaki oyuncuyu geçebilecek hız kapasitesine sahip değil. Böyle kadro olur mu ya? Bu zamandan sonra eğer karakter varsa gider Adnanlar ama hiç sanmıyorum. Ya Avrupanın büyük takımlarıyla maç yapmayı özledim, şampiyonlar ligi kura çekimlerini özledim. Bu büyük kulübü ne hale getirdiniz ulan pislikler...

Cevap: AL Play-Off | K.Lviv 1-1 Galatasaray | 26 Ağustos | Maç Sonucu | AVRUPA'YA VED

G.Saray ligde ilk iki haftayı mağluibiyetle kapatmasından sonra Avrupa Serüvenine de veda etmesinin ardından Adnan Polat şok bir karar aldı. Adnan Polat’ın bu hafta içinde istifa edeceği belirtildi. G.Saray’ın bir ay içerisinde olağanüstü kongreye gideceği gelen haberler arasında...

FlaÅŸ... FlaÅŸ... Polat istifa ediyor

Doğruluğu varmı?

Beyler FR ye tam destek verelim..Adam para yok diyor basın toplantısında...Para yoksa ne diye getirdiniz Rijkaardı..koy takımın başına cevat hocayı oynayalım düşmemeye helvacı ile adnanlar da polyanna gibi pembe tablolar çizsin

Hala burada Rijkaard a hayranlıkk almış dizboyu gitmiş. Köy takımına karşı alternatifler varken Ali Turan - Balta vs yi oynatan Adnan POLAT mı?

Emre Çolak - Musa var Cana var. Serkan var. hepsi yedek1!

Rijkaard denen adam HOCA DEĞİL ya!! Disiplin yok bir kere takımda ve fiziken bitmiş anlayın artık!!

Kalitesi iyi bu takımın en azından Karpayt i kıçı ile eler.

Hemen kovun yaaa verin parasını doysunnn !!

hala transfer olacağına , olsa bile faydalı olacağına inanan var mı ?

Arda Turan´in elinden kaptanlik alinmalidir. Yakismiyor

Yahu arkadaşlar tamam herkes gitsin, Rijkaard'da gitsin

Ama şu Terim'i Demokles'in kılıcı gibi zırt pırt gündeme getirip durmayın allahaşkına.

İyice soğutacaksınız insanı futboldan.

Değişimler başarı getirir... Delinin ipini tutması gibi sürekli aynı insanlar ve fikirlerle olmaz. Bambaşka bir şeyler olmalı, yapılmalı. Bu anlamda Terim konusunun açılması beni de rahatsız ediyor.

Başarı sağlayan büyük takımlar hep aynı insanlarla mı başarılı olmuşlar acaba? - Düşüncenin, öngörünün değişmesi gerek. Bunun için başta yönetim vardır.

İstifa etmiyceğini söylemiş sanırım basın toplantısında sonuna kadar arkandayız rijkaard yönetim pılını pırtını topla git

Bak görürsünüz bu artık kesinleşti yönetim Rijkaard'ı istifaya zorlayacak ve sonunda istifa ettirecek devre arasına kadar dayanırsa Rijkaard ne ala!

İlk iş Hakan Balta'yı kadro dışı bırakmak olmalı, git ne sorunun varsa çöz ondan sonra gel yanımıza denmeli.

Yönetimin rezilliklerini daha önceden aciklasaydin keske be Rijkaard.

yapsın bir basın toplantısı tek tek döksün ortaya, hem yönetim onu kovmak zorunda kalır parasını alır hem de yönetimin de ipini çeker.

şahsen hakan balta, ali turan, serdar özkan gibi adamlar bir sürü para kazanırken takımdan, rijkaard'a verilecek tazminat hiç batmaz bana. çatır çatır yesin, helal olsun.

Allah hesap sorar elbet Adnan polat Adnan sezgin

adnan polat defoll

G.Saray ligde ilk iki haftayı mağluibiyetle kapatmasından sonra Avrupa Serüvenine de veda etmesinin ardından Adnan Polat şok bir karar aldı. Adnan Polat’ın bu hafta içinde istifa edeceği belirtildi. G.Saray’ın bir ay içerisinde olağanüstü kongreye gideceği gelen haberler arasında...

FlaÅŸ... FlaÅŸ... Polat istifa ediyor

Doğruluğu varmı?

Insallah. Yüzünü görmek istemiyorum onun

bugün dem sonra alacagom en güzel haber yönetimin istifa ettigi haberidir

Yönetim eğer Galatasaray'ı gerçekten seviyorsa derhal istifa etmelidir !

Ali Turan'a nasıl 80 dakika dayanılır aklım hayalim almıyor yemin ederim.

Hakan Balta da bugün misyonunu tamamlamıştır. Bir an önce satarsak karımıza olur.

Takımda bilerek oynamayan koşmayan futbolculara da helal olsun. Terim gelecek kurtaracak sizi. O armanın önemini anlayamayan, taşıyamayan kim varsa camiada hepsine yazıklar olsun

+1905

"Kaybedilecek bir kaç maç harcanacak milyonlardan daha önemli değil."

Aferin, çok iyi düşünmüşsünüz.

Transfer olsa ne olacak ki?

Takım değiliz ki..Olmamız için en az 6-7 transfer ve zaman lazım....

Hala burada Rijkaard a hayranlıkk almış dizboyu gitmiş. Köy takımına karşı alternatifler varken Ali Turan - Balta vs yi oynatan Adnan POLAT mı?

Emre Çolak - Musa var Cana var. Serkan var. hepsi yedek1!

Rijkaard denen adam HOCA DEĞİL ya!! Disiplin yok bir kere takımda ve fiziken bitmiş anlayın artık!!

Kalitesi iyi bu takımın en azından Karpayt i kıçı ile eler.

Hemen kovun yaaa verin parasını doysunnn !!

Bu saydıklarının bugüne kadar kaç maç kurtardığını gördün ?

YONETIM ISTIFA!!! YONETIM ISTIFA!!! YONETIM ISTIFA!!! YONETIM ISTIFA!!! YONETIM ISTIFA!!! YONETIM ISTIFA!!! YONETIM ISTIFA!!! YONETIM ISTIFA!!! YONETIM ISTIFA!!! YONETIM ISTIFA!!!

YONETIM ISTIFA!!! YONETIM ISTIFA!!! YONETIM ISTIFA!!! YONETIM ISTIFA!!! YONETIM ISTIFA!!! YONETIM ISTIFA!!! YONETIM ISTIFA!!! YONETIM ISTIFA!!! YONETIM ISTIFA!!! YONETIM ISTIFA!!!

1. Adnan Polat ISTIFA!!!

2. ADNAN Sezgin ISTIFA!!!

3. RIJKAARD ISTIFA!!!

hemen kovulmasi gerekenler: Servet, H. Balta, Mustafa, Baris, Serdar Ozkan, Ali Turan

(yoksa bende takim degistirecem, artik YETER!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! !!!!!!!!!!!!!)

Geri
Üst Alt