AL Play-Off | K.Lviv 1-1 Galatasaray | 26 Ağustos | Maç Sonucu | AVRUPA'YA VEDA ETTİK

Cevap: AL Play-Off | K.Lviv 1-1 Galatasaray | 26 Ağustos | Maç Sonucu | AVRUPA'YA VED

G.Saray ligde ilk iki haftayı mağluibiyetle kapatmasından sonra Avrupa Serüvenine de veda etmesinin ardından Adnan Polat şok bir karar aldı. Adnan Polat’ın bu hafta içinde istifa edeceği belirtildi. G.Saray’ın bir ay içerisinde olağanüstü kongreye gideceği gelen haberler arasında...

FlaÅŸ... FlaÅŸ... Polat istifa ediyor

Doğruluğu varmı?

Hikaye ver kapalıdan 5000 tane bilet 2 hafta sonra gör nasıl pankartlar açılıyor 20:45 ti destekti vs diye

Cevap: AL Play-Off | K.Lviv 1-1 Galatasaray | 26 Ağustos | Maç Sonucu | AVRUPA'YA VED

İlk iş Hakan Balta'yı kadro dışı bırakmak olmalı, git ne sorunun varsa çöz ondan sonra gel yanımıza denmeli.

Hakan Balta Mustafa sarp arda servet ali turan kadro dışı bırakılmalıdır

antrenorun gıtmesı abdullah avcının gelmesı gerek bır kalecı ıkı tane sag bek ıkı tane sol bek bır yabancı bır turk box to box kesınlıkle bır sag kanat bır turk bır yabancı on numara bır yabancı forvet alınmalı taktık 4-4-2 oynanmalı ...takımımızda yedek oyuncu yok arkadaslar gormuyor musunuz bu kadar rezıl durumdayız gorun artık...

yahu ne transferinden bahsediyorsun karpaty bizden daha mı kaliteli sanki ruh yok bizim adamlarda mal mal hareket ediyorlar..deli danalar gibi koşmayı hırs zannediyorlar...

haydi hep beraber 2. lige bu sene...........yallah...

2 senedir Rijkaard'a kadro oluşturamamk beceriksizlikten başka birşey değildir. Bu işi beceremeyecek oyuncu ya da yönetici fark etmez, yarından tezi yok çekip gitsin. Oyuncu ve yöneticiye dayalı sisteme hayır. Teknik ekibin sonuna kadar arkasında olmalıyız.

Yakında herşeyi görüp anlıyacaksınız................ben sizleri geçen hafta uyardım kararlar konusunda

Yarın yapılacak açıklamaları tahmin etmek çok zor değil.

Adnan Polat: İşte şimdi 2012 kriterlerine uyduk. Ehehehe, öğğğm öhü.

Helvacı: Galatasarayın gidişatı mükemmel ötesi.

Adnan Sezgin: Taraftar Misimoviç'i istiyorsa Misi Misi yazıp 6070 e yollasın bu iş biter.

adnan polat sabaha çıkmassın inşallah defol git takımdan istifa et yeter artık koskoca takımı anadolu takımlarından beter etti. şimdi messi gelse neye yarar istifa için baskı kurulmalı.

İlk iş Hakan Balta'yı kadro dışı bırakmak olmalı, git ne sorunun varsa çöz ondan sonra gel yanımıza denmeli.

Hakan düşüşteydi zaten bile bile taraftarın önüne atıldı yalansa yalan de Rijkaard görmüyor mu bu adamın formunun düşüşte olduğunu kör mü bu herif ??? Balta'ya kızmayın hiç boşuna o adam kaç yıldan beri GS'da görev adamı olarak lanse edilmekteydi ve hiç bir kabahati yoktu simdi gelip onun yüzünden elendik diyemez kimse netice de sadece Hakan kötü oynamadı

Not: Lütfen tepkilerinizi çok sert göstermeyin :)

git bidaha gelme denmeli... bu adam geçen yıllarda da böyleydi herzaman kaçak güreşti toptan kaçtı o yüzden kimse görmedi ama rijkaardın siteminde beklerin sorumluluk alması gerekince adamın nekadar kötü futbolcu olduğu ortaya çıktı...

Takım kalitesiz Yönetim beceriksiz ama suçlu Rijkaard. Oh ne güzel.

Bak görürsünüz bu artık kesinleşti yönetim Rijkaard'ı istifaya zorlayacak ve sonunda istifa ettirecek devre arasına kadar dayanırsa Rijkaard ne ala!

Rijkardı gönderemiyorlar çünkü 5m tazminatı var ayrıca avrupadada kötü duruma düşecek takım , kendileri gönderemediği için adama hiçbirşey vermeden helva yap diyorlar o adamlardan bırakın helvayı yal bile yapılmaz bu kadar kötü bir ortasaha nerede var diye düşünüyorum bulamıyorum izmirde olduğum için bankasya maçlarını staddan izliyorum ordaki takımların bile ortasahaları bizden daha dirençli , pas yüzdesi daha fazla ve daha seri oynuyorlar

Hala burada Rijkaard a hayranlıkk almış dizboyu gitmiş. Köy takımına karşı alternatifler varken Ali Turan - Balta vs yi oynatan Adnan POLAT mı?

Emre Çolak - Musa var Cana var. Serkan var. hepsi yedek1!

Rijkaard denen adam HOCA DEĞİL ya!! Disiplin yok bir kere takımda ve fiziken bitmiş anlayın artık!!

Kalitesi iyi bu takımın en azından Karpayt i kıçı ile eler.

Hemen kovun yaaa verin parasını doysunnn !!

saydığın alternatifler de yakıyor ha :)

abi yapma etme, musa var emre çolak var diyorsun, 17-18 yaşında çocuklar. tamam oynasınlar da, o katı defanslar bunları ne yapar biliyor musun, adım attırmazlar. bu tip adamlar yavaş yavaş yedirilir takıma, çat diye kritik maçta ortaya atılmaz. onlar oynasa yenilsek, niye macera aradı, tecrübeli isimleri kullanmadı diyecektin.

disiplin yok doğru. çünkü oyuncular şunları biliyor;

1- ben ne yaparsam yapayım kadrodayım çünkü yönetim asla bana alternatif transfer yapmaz.

2- ben kötü gidersem medya gider rijkaard'a patlar.

işte böyle düşünen 4-5 oyuncu var. onların kellesini alacaksın evvela.

Bu forma kutsaldır nasip olmaz herkese

45396_425727131260_331091256260_5547968_7614820_n.jpg

Galatasaray Spor Klübü OYUNCULARI

Siteyi Pazar günü saat 22:00 den itibaren bakıma alın yoksa hakkaten durulmaz buralar yeminle

ARKADASLAR, koskoca Galatasaray ilk gol pozisyonunu 91 dakika da buluyor, olay burda bitmistir zaten.............

ben transfer falan istemiyorum arkadas benim gozumu boyayan bir yonetimim yok, sadece cikip delikanli gibi aciklama yapsinlar neyden kimden korkuyorlar.

Geri
Üst Alt