AL Play-Off | K.Lviv 1-1 Galatasaray | 26 Ağustos | Maç Sonucu | AVRUPA'YA VEDA ETTİK

Cevap: AL Play-Off | K.Lviv 1-1 Galatasaray | 26 Ağustos | Maç Sonucu | AVRUPA'YA VED

bu saatten sonra trasfer falan yapmasınlar. istifa edip gitsinler. ama nerde bunlarda o gurur. defol git adnan polat

Cevap: AL Play-Off | K.Lviv 1-1 Galatasaray | 26 Ağustos | Maç Sonucu | AVRUPA'YA VED

Hani futboldan anliyordu Adnan Sezgin? Hani Türkiye´nin en profesyonel adamlarindan biriydi? Serdar Özkan kim ya? Yahu bizim yetersiz gördügümüz ve gönderilmesini istedigimiz Aydin bile en kötü haliyle Serdar´i 100 kere cebinden cikarir ya. Serdar Özkan kimdir?

9 kasım 1988 de 8 yaşındaydım futboldan anlardım ama eğlenirdik arkadaşlar arasında..Babamsa bana o sene bana öyle şeyler anlattı ki o sene çarpışan Galatasaraylı futbolcular hakkında,tüylerim diken diken olur dinlerdim..Simoviç-yusuf-erhan-ismail-cüneyt-semih-uğur-prekazi-mirsad-tanju-muhammed sizleri çok ama çok seviyorum..

Bu saatten sonra çok ciddi anlamda transfere ihtiyacımız yok, kızmayın hemen bana ama, lig için transfer yapılmaz zaten misimoviçide alamazsınız bu elenmeden sonra gelirse emana gelir o kadar, ona da gerek yok 8 milyon vermeye, bize uyum sağlayana kadar transferler, biz ligde çoook gerilerew düşmüş oluruz, paramız cebimizde kalsın, Yeni ve Sıradan hale getirilen takımımızın Büyük Başkanı Sayın adnan polatta herzaman hayalini kurduğu Aslantepenin boş tribünlerinde satın aldığı UA ile beraber üçlü çeksin ne diyeyim, Asaletin bize kalsın aslanım gerisi adnanların olsun.

Hakan düşüşteydi zaten bile bile taraftarın önüne atıldı yalansa yalan de Rijkaard görmüyor mu bu adamın formunun düşüşte olduğunu kör mü bu herif ??? Balta'ya kızmayın hiç boşuna o adam kaç yıldan beri GS'da görev adamı olarak lanse edilmekteydi ve hiç bir kabahati yoktu simdi gelip onun yüzünden elendik diyemez kimse netice de sadece Hakan kötü oynamadı

Not: Lütfen tepkilerinizi çok sert göstermeyin :)

Hakan sen misin uçaktan mı yazıyorsun wireless ile

Yoksa şaka mı bu

Hakan düşüşteydi zaten bile bile taraftarın önüne atıldı yalansa yalan de Rijkaard görmüyor mu bu adamın formunun düşüşte olduğunu kör mü bu herif ??? Balta'ya kızmayın hiç boşuna o adam kaç yıldan beri GS'da görev adamı olarak lanse edilmekteydi ve hiç bir kabahati yoktu simdi gelip onun yüzünden elendik diyemez kimse netice de sadece Hakan kötü oynamadı

Not: Lütfen tepkilerinizi çok sert göstermeyin :)

şurada haklısın. hakan balta, rezalet ve komik oynayan 7-8 adama eşlik etti. ama son 5 maçta rakibe 3 asist yapması, hele bugün adamdan uzaklaşarak ona alan yaratmas resmen kasıtlı gibiydi.

yoksa hakan balta'dan önce inisiyatif alıp takımı sırtlaması gereken arda turan yattı maç boyu.

Hani futboldan anliyordu Adnan Sezgin? Hani Türkiye´nin en profesyonel adamlarindan biriydi? Serdar Özkan kim ya? Yahu bizim yetersiz gördügümüz ve gönderilmesini istedigimiz Aydin bile en kötü haliyle Serdar´i 100 kere cebinden cikarir ya. Serdar Özkan kimdir?

Takımda seninde kankan olsa oynarsın.O da o hesap.

Adnan Polat yüreğin varsa istifa et.

Hiç transfer istemiyorum.

Hakan BALTA, Servet, Ali Turan, Aykut,Ayhan,Mustafa Sarp,Serdar Özkan bunları elden çıkarın. Gerekirse bedava gerekirse cebinizden verin

Çıkarın paf takımdan oyuncu.

Nasıl olsa küme düşmeyiz. En azından bi kaç oyuncu kazanalım.

Yönetim istifa etme DEFOL git.

bir mod nöbet konusunu açabilir mi?Yarın yüzde yüz transfer olacak.

baroş kewell neill gerisini at çöpe gitsin hiç bir işe yaramaz bank asyada oynayamazlar. ulan hakan balta iki maçta da senin yüzünden elendik. ama suç hakan baltayı oynatanlarda. koskoca devi bitirdiler. bu senede küme düşmemek için oynarız. eskişehir deplasmanındanda yenik döndükmü ne olacak.

SERDAR ÖZKAN

MUSA ÇAĞIRAN

ALİ TURAN

bu transferler nedir allah aşkına hiç yapma daha iyi.Ne bekliyorsun sen bu adamlardan.Elinde

Barış Özbek

Mustafa Sarp

Ayhan

Servet

Gökhan Zan

Hakan Balta

gibi adamlar varken zaten bu kadar kalitesiz bir oyuncu kadrosu nasıl kurulabilir.

rijkaarda kızanlar hakan yerine kim oynıyacak bu takıma kurtarıcı olarak aydın giriyor yav yedeklere bak 11'e bak rezillik bide ali turan diye bi adam var evlere şenlik sonra rijkkard istifa yok ya !!!

Yönetim hala istifa etmedin mi amma da yüzsüzmüşsünüz!!!

Ayhan, Neill bugün Arda'dan daha çok kazanmak istemişlerse Arda o kaptanlık pazubandını haketmiyor demektir. Futboluna odaklansın kaptanlığı taşıyamamaktır maalesef. Gelmesi 6 ay olmasına rağmen kaptanlık Neill'e ikinci kaptanlık da Kewell'a verilmelidir. Bilerek oynamayan, uğraşmayan kim varsada takımdan derhal gönderilmelidir. Bir sene gençlerle oynarız bari onları kazanırız.

Biz Tromso olayının izleri silinecek diye sevinirken yeni bir yaramız oldu sayelerinde. Hakan Balta'nın yerinde olsam kendimi affetmem yemin ederim o pozisyondan sonra. Sen nasıl bir profesyonelsin nasıl tecrübeli bir adamsın. İlk maçta yaktın bizi gol yedik sayende ikinci maçta da mı yakacaksın illa. Bu taraftarın suçu nedir ! Yeter artık.

adnan sezgin'de futbol ayakla oynanıyor desen şaşırır. adam düz ve beceriksiz bir iş adamı. futbolla ilişkisi tesadüf.

FlaÅŸ... FlaÅŸ... Polat istifa ediyor

G.Saray ligde ilk iki haftayı mağluibiyetle kapatmasından sonra Avrupa Serüvenine de veda etmesinin ardından Adnan Polat şok bir karar aldı. Adnan Polat’ın bu hafta içinde istifa edeceği belirtildi. G.Saray’ın bir ay içerisinde olağanüstü kongreye gideceği gelen haberler arasında...

Gelişmeler Gshaber.net’te...

Bu saatten sonra çok ciddi anlamda transfere ihtiyacımız yok, kızmayın hemen bana ama, lig için transfer yapılmaz zaten misimoviçide alamazsınız bu elenmeden sonra gelirse emana gelir o kadar, ona da gerek yok 8 milyon vermeye, bize uyum sağlayana kadar transferler, biz ligde çoook gerilerew düşmüş oluruz, paramız cebimizde kalsın, Yeni ve Sıradan hale getirilen takımımızın Büyük Başkanı Sayın adnan polatta herzaman hayalini kurduğu Aslantepenin boş tribünlerinde satın aldığı UA ile beraber üçlü çeksin ne diyeyim, Asaletin bize kalsın aslanım gerisi adnanların olsun.
Niye seneyedemi clye gidemeyip karpatylerle karşılaşmak için lig değerli değil?

Geri
Üst Alt