AL Play-Off | K.Lviv 1-1 Galatasaray | 26 Ağustos | Maç Sonucu | AVRUPA'YA VEDA ETTİK

Cevap: AL Play-Off | K.Lviv 1-1 Galatasaray | 26 Ağustos | Maç Sonucu | AVRUPA'YA VED

Hollandalı çalıştırıcı, kendileri için duygusal bir maç yaşandığını da anlatarak, ''Son dakikalarda turu getirecek golü bulduk. Ama yediğimiz golle turu rakibe hediye ettik. Futbolcularımın mücadelelerinden memnunum. Kimseyi kadro dışı bırakacak lüksüm yok. Çünkü çok eksik oyuncum var'' diye konuştu.

Cevap: AL Play-Off | K.Lviv 1-1 Galatasaray | 26 Ağustos | Maç Sonucu | AVRUPA'YA VED

bizim şampiyon olmadığımız iki kulvar var şampiyonlar ligi ile bank asya 1. lig

şl de çok zor şampiyon olmak geriye bankasya 1. lig kalıyor acaba yönetim onu mu hedefliyor

ne yaptıklarına anlam vermek imkansız

Bu arada Ufuk´un performansi arada kaynamasin. Ben gercekten begendim. Daha iyi olacak Ufuk. Yavas yavas alisiyor. Golde yere yatmasaydi daha iyi olacakti gerci ama hatasi var diyemem. Ufuk macin adamiydi benim icin. Izleyip de umutlandigim tek adamdi.

Rijkaard, maçtan sonra düzenlediği basın toplantısında, "İstifa etmeyi düşünüyor musunuz?" sorusu üzerine, "İstifayı düşünmüyorum. Sezonun başındayız, bizim daha çok çalışıp başarılı olmamız gerekiyor. Benim bu sonuçlarda yüzde kaç payım olduğuna gelince; takım başarılı olduğu zaman futbolcular alkışı kazanıyor, takım kötü gittiği zaman tabii ki suçlu hoca oluyor. Çünkü takımın başındaki odur. Onun için ben kaçmayacağım ve sonuna kadar mücadele edeceğim daha yapacak çok iş var'' diye yanıt verdi.

Görevinin başında olduğunu anlatan Holandalı teknik adam, "Sezon başı olduğundan dolayı hatalar olabilir, bunları düzeltmemiz lazım. İki tane kazanacağımız kupa var, şu anda hedefimiz bu kupaları almak" dedi.

Rijkaard, Galatasaray'ın oyunundaki düşüşün nedenlerinin sorulması üzerine, mazeret üretmek istemediğini de vurgulayarak, ''Alınan oyuncuların hepsi sakat, herkes neredeyse sakatlandı. Defansa da oyuncu istedim. Elinizdeki ürün ve kalite böyle olunca bu tip sonuçlarla karşılaşıyorsunuz'' ifadelerini kullandı. Rijkaard'ın bu soruya, toplantıda kullandığı dil olan Flamence yerine İngilizce cevap vermesi dikkati çekti.

Hollandalı çalıştırıcı, kendileri için duygusal bir maç yaşandığını da anlatarak, "Son dakikalarda turu getirecek golü bulduk. Ama yediğimiz golle turu rakibe hediye ettik. Futbolcularımın mücadelelerinden memnunum. Kimseyi kadro dışı bırakacak lüksüm yok. Çünkü çok eksik oyuncum var" diye konuştu.Kaynak: Anadolu Ajansı

FlaÅŸ... FlaÅŸ... Polat istifa ediyor

G.Saray ligde ilk iki haftayı mağluibiyetle kapatmasından sonra Avrupa Serüvenine de veda etmesinin ardından Adnan Polat şok bir karar aldı. Adnan Polat’ın bu hafta içinde istifa edeceği belirtildi. G.Saray’ın bir ay içerisinde olağanüstü kongreye gideceği gelen haberler arasında...

Gelişmeler Gshaber.net’te...
Sezgininide alsın yanına hiç bırakmasın.

Bu arada Ufuk´un performansi arada kaynamasin. Ben gercekten begendim. Daha iyi olacak Ufuk. Yavas yavas alisiyor. Golde yere yatmasaydi daha iyi olacakti gerci ama hatasi var diyemem. Ufuk macin adamiydi benim icin. Izleyip de umutlandigim tek adamdi.

Bu gece iyi olan birşeyi görmemiz mümkün değil hocam..

Bir maçta kalecin iyiyse zaten maç senin için berbat geçmiştir..

Hollandalı çalıştırıcı, kendileri için duygusal bir maç yaşandığını da anlatarak, ''Son dakikalarda turu getirecek golü bulduk. Ama yediğimiz golle turu rakibe hediye ettik. Futbolcularımın mücadelelerinden memnunum. Kimseyi kadro dışı bırakacak lüksüm yok. Çünkü çok eksik oyuncum var'' diye konuştu.

:D Adam hakli :D

bir mod nöbet konusunu açabilir mi?Yarın yüzde yüz transfer olacak.

Olsa ne yazar bu saatten sonra, zaten kimse gelmez Karpaty Lviv diye bir takıma elenip Avrupa Ligi'ne bile katılamıyorsan.

Transfer nöbetinde durmanın bile anlamı yok artık.

Boşa yazıp kendi sinirimizi bozarız, yönetimin çok da umrundaydı.

ah keitam ah sen olsan bütün rakibi çalımlar atardın golleri..........

birde polat ruhsuzları takımdan göndereceğiz demişti. yahu keita en ruhlu oyuncuydu geçen yıl.hesap ver polat keitadan gelen parayı ne yaptın...

antrenorun gıtmesı abdullah avcının gelmesı gerek bır kalecı ıkı tane sag bek ıkı tane sol bek bır yabancı bır turk box to box kesınlıkle bır sag kanat bır turk bır yabancı on numara bır yabancı forvet alınmalı taktık 4-4-2 oynanmalı ...takımımızda yedek oyuncu yok arkadaslar gormuyor musunuz bu kadar rezıl durumdayız gorun artık...

Zaten bu transferler yapılamadığı için Rijkaard istediğini yapamıyor. Bunlar yapıldmadıktan sonra adama suç bulmamızın bir anlamı yok ki. Golü yedikten sonra gözleri doldu adamın. Sinir katsayısı resmen tavan yapmıştır.

arda'ya giydirmeyin allah aşkına çırpındı durdu tek başına ne yapsın?

SERDAR ÖZKAN

MUSA ÇAĞIRAN

ALİ TURAN

bu transferler nedir allah aşkına hiç yapma daha iyi.Ne bekliyorsun sen bu adamlardan.Elinde

Barış Özbek

Mustafa Sarp

Ayhan

Servet

Gökhan Zan

Hakan Balta

gibi adamlar varken zaten bu kadar kalitesiz bir oyuncu kadrosu nasıl kurulabilir.

Bir de Çağlar Birinci var.Eksik söylüyorsunuz transferleri sonra yönetim kızıyor ama ;)

Bilmem kim bana katılır ama ben UFUK'u kazandığımızı düşünüyorum :)

FlaÅŸ... FlaÅŸ... Polat istifa ediyor

G.Saray ligde ilk iki haftayı mağluibiyetle kapatmasından sonra Avrupa Serüvenine de veda etmesinin ardından Adnan Polat şok bir karar aldı. Adnan Polat’ın bu hafta içinde istifa edeceği belirtildi. G.Saray’ın bir ay içerisinde olağanüstü kongreye gideceği gelen haberler arasında...

Gelişmeler Gshaber.net’te...

Şimdi istifa edeceklerde ne olacak. Arkalarında enkaz bıraktılar. Üstelik transfer süreside dolacak. Bu takım transfer yapmadan lige girerse yeni gelen başkanında işi zor olur. Devre arasına kadar ilk 5 de olsak bari devre arası transfer yaparlar

Hakan Balta KAZMASI sadece adamı kovalasaydı bakın sadece kovalıcak başka hiç bişey yapmasına gerek yok o adam o topu kendi adamına çıkaramazdı bi insan bu kadarmı ruhsuz olur hatalı pas atarsın koşmazsın, önündeki adamı kovalarken pat diye neden durursun be adam ?

45396_425727131260_331091256260_5547968_7614820_n.jpg

Galatasaray Spor Klübü OYUNCULARI

çok iyi belirtmi$sin renkdas :b5:

artik birseyler degismeli, boyle devam etmez bu takim... kokunden hemde....

hakan balta-ali turan-mustafa sarp(ki normalden kötüydü bugün)-barış(o da normalden de kötüydü)-serdar özkan

bu adamları kadrodan çıkarsan gücümüz azalmaz, o derece etkisiz adamlar.

ayhan-arda-servet, az önceki beşliden biraz daha parlayanlar yoksa sadece bugün bunları biri izlese, üçünü alalım 1 milyon euro'ya der.

baros-neill, onlar da olmasa zaten konyaspor tadında olacağız.

rijkaard geldi yerlilerin formu düştü diyorlar. kewell niye çoşuyor, neill niye çoşuyor. baros niye çoşuyor? neill çok mu üst düzey oyuncu? ama nasıl oynuyor? çünkü rijkaard adam kontrolünü de iyi bilir, ama karşısında adam olursa.

Geri
Üst Alt