AL Play-Off | K.Lviv 1-1 Galatasaray | 26 Ağustos | Maç Sonucu | AVRUPA'YA VEDA ETTİK

Cevap: AL Play-Off | K.Lviv 1-1 Galatasaray | 26 Ağustos | Maç Sonucu | AVRUPA'YA VED

ah keitam ah sen olsan bütün rakibi çalımlar atardın golleri..........

birde polat ruhsuzları takımdan göndereceğiz demişti. yahu keita en ruhlu oyuncuydu geçen yıl.hesap ver polat keitadan gelen parayı ne yaptın...

madem transfer yapamıyon be adam sen 1-2 milyon kar yapcam diye neden satıyorsun KEİTA YI

Cevap: AL Play-Off | K.Lviv 1-1 Galatasaray | 26 Ağustos | Maç Sonucu | AVRUPA'YA VED

Bilmem kim bana katılır ama ben UFUK'u kazandığımızı düşünüyorum :)

Turu geçseydik kazanmış olurduk, golde o topu tutması gerekiyordu bence.

İyi de oynadı maç boyunca, ama şanssızlık ve biraz da acemilik yüzünden tur da gidince tabi unutulacak iyi oynaması.

Rijkaard: İstifayı düşünmüyorum

Rijkaard, maçtan sonra düzenlediği basın toplantısında, “İstifa etmeyi düşünüyor musunuz?” sorusu üzerine, “İstifayı düşünmüyorum. Sezonun başındayız, bizim daha çok çalışıp başarılı olmamız gerekiyor. Benim bu sonuçlarda yüzde kaç payım olduğuna gelince; takım başarılı olduğu zaman futbolcular alkışı kazanıyor, takım kötü gittiği zaman tabii ki suçlu hoca oluyor. Çünkü takımın başındaki odur. Onun için ben kaçmayacağım ve sonuna kadar mücadele edeceğim daha yapacak çok iş var” diye yanıt verdi.

Görevinin başında olduğunu anlatan Holandalı teknik adam, “Sezon başı olduğundan dolayı hatalar olabilir, bunları düzeltmemiz lazım. İki tane kazanacağımız kupa var, şu anda hedefimiz bu kupaları almak” dedi.

Rijkaard, Galatasaray'ın oyunundaki düşüşün nedenlerinin sorulması üzerine, mazeret üretmek istemediğini de vurgulayarak, “Alınan oyuncuların hepsi sakat, herkes neredeyse sakatlandı. Defansa da oyuncu istedim. Elinizdeki ürün ve kalite böyle olunca bu tip sonuçlarla karşılaşıyorsunuz” ifadelerini kullandı. Rijkaard'ın bu soruya, toplantıda kullandığı dil olan Flamence yerine İngilizce cevap vermesi dikkati çekti.

Hollandalı çalıştırıcı, kendileri için duygusal bir maç yaşandığını da anlatarak, “Son dakikalarda turu getirecek golü bulduk. Ama yediğimiz golle turu rakibe hediye ettik. Futbolcularımın mücadelelerinden memnunum. Kimseyi kadro dışı bırakacak lüksüm yok. Çünkü çok eksik oyuncum var” diye konuştu.

Aynen öyle. Şuanda yönetim istifa etse dahada büyük bir hainlik yapmış olur. İşin en kolayını yaparlar kaçarak

Şimdi istifa edeceklerde ne olacak. Arkalarında enkaz bıraktılar. Üstelik transfer süreside dolacak. Bu takım transfer yapmadan lige girerse yeni gelen başkanında işi zor olur. Devre arasına kadar ilk 5 de olsak bari devre arası transfer yaparlar

arda'ya giydirmeyin allah aşkına çırpındı durdu tek başına ne yapsın?

Şaka mı bu?Arda'nın umrunda değil gibiydi maç.Geçen maç Kewell'ın hırsını, mücadelesini, Galatasaray için yaptıklarına bak, sonra gel Arda'nın sahadaki mücadelesine bak.Ondan sonra cevap ver bana çırpınmak, takımı için terinin son damlasına kadar savaşmak ne demek?

kim aldı bunları ?????????????? HALDUN BABA ALDI. hala onun mirasını yiyoruz bu oyuncularda olmasa takımı komple al çöpe at.

Haldun Üstünel yanlis transferler yapti ve Galatasaray´a zarar verdi diyenlere duyrulur.

Ne çırpınması be. Arda çetenin elebaşı. Kaptan böylemi olur. Açıp ağzını tek kelime konuşmazmı? Biz büyüttük gözümüzde Arda'yı. Kaç maçtır ortalarda yok

Galatasaray bİter transfer bİtmez

galatasarayin adinin olduĞu her yerde polat ve sezgİn vardir.

2012 krİtterlerİ.hedef 2012

Reçete belli böyle kaos anlarında her zaman kan değişikliği,şok cezalar ve acil transferlerle nabzı attırırsınız..

Henüz vakit varken!

daha defans yapmasini bilmiyoruz, fener de oyle, trabzon da oyle... Elin adamlari nasil 10 kisi defans yapiyor, bizimkilerde 1-2 oyuncu var da cok kolay yeneriz diye bakiyor.... Artik defans yapmadan sen 3. lig takimini bile yenemezsin!

Ardamı çırpında bırak Allah aşkına bi gol pasından başka ki ondada savunmalarındaki adam düştü başka ne yaptı o da diğer türk futbolcular gibi yürüdü

Hagi!!! Hagi!!! Hagi!!! Hagi!!! Hagi!!! Hagi!!! Hagi!!! Hagi!!! Hagi!!! Hagi!!! Hagi!!! Hagi!!! Hagi!!! Hagi!!! Hagi!!! Hagi!!!

Şu takımda sadece Keita bile olsaydı yeterdi bu adamları elemeye. Keita'yı satanlar kendilerini de satsın bi zahmet.

Allahınızdan bulun Adnan beyler...Köy takımına çevirdiniz koca kulübü.O stadı da naparsanız yapın!!!Ajanmısınız ulan!!!Mahvettiniz takımı yerle bir ettiniz..Mal Sarplara Baltalara mecbur ettiniz Rijkaardı.Maç başı 2 gol yiyen Aykutlara Ufuklara bıraktınız kalemizi...Allahınızdan Bulun!!!Hemen istifa edin!!!

Kimseyi kadro dışı bırakacak lüksüm yok. Çünkü çok eksik oyuncum var" diye konuştu.Kaynak: Anadolu Ajansı

rijkaard şunu oynatsın, bunu oynatsın disiplin sağlasın diyenlere burası.

disiplin sağlayamazsın. yönetim futbolcuların sahip olduğu bir sistem yarattı. hakan balta sahada otursa maç boyu gene oynar, çünkü yerine adam almıyor yönetim, almayacak. o adam oranın sahibi.

ali turan'dan sağ bek yarattı diye eleştiriyorlar bir de, sanki elimizde ramos var. serkan oynasın. tamam ben de seviyorum serkan'ı ama, serkan hata yapsa niye fantazi yapsa tecrübeli ali turan oynasa diyecekler.

laf olsun işte..

Adını telaffuz edemediğim 10 kişi kalmış takım tek pozisyonumuz attığımız gol......

Rijkaard sonunda patladı!

Avrupa Ligi'ndeki Karpaty hüsranı sonrası Galatasaray teknik direktörü Frank Rijkaard, maç sonunda ilk kez açık açık transferlerden şikayetçi oldu. Sürekli savunma oyuncusu istemesine rağmen bir türlü adam alınmadığını ifade eden Hollandalı teknik adam, "Takımda kalite yok ama sakat çok. Yeni aldığımız oyuncular bile sakat çıkıyor. neden bilmiyorum ama hepsi hastanelik oldu. İyi mücadele ediyoruz ama bunlar bizi çok zorluyor" dedi.

Rijkaard, istifayı da düşünmediğini söyledi.

Rijkaard, maçtan sonra düzenlediği basın toplantısında, ''İstifa etmeyi düşünüyor musunuz?'' sorusu üzerine, ''İstifayı düşünmüyorum. Sezonun başındayız, bizim daha çok çalışıp başarılı olmamız gerekiyor. Benim bu sonuçlarda yüzde kaç payım olduğuna gelince; takım başarılı olduğu zaman futbolcular alkışı kazanıyor, takım kötü gittiği zaman tabii ki suçlu hoca oluyor. Çünkü takımın başındaki odur. Onun için ben kaçmayacağım ve sonuna kadar mücadele edeceğim daha yapacak çok iş var'' diye yanıt verdi.

Görevinin başında olduğunu anlatan Holandalı teknik adam, ''Sezon başı olduğundan dolayı hatalar olabilir, bunları düzeltmemiz lazım. İki tane kazanacağımız kupa var, şu anda hedefimiz bu kupaları almak'' dedi.

Rijkaard, Galatasaray'ın oyunundaki düşüşün nedenlerinin sorulması üzerine, mazeret üretmek istemediğini de vurgulayarak, ''Alınan oyuncuların hepsi sakat, herkes neredeyse sakatlandı. Defansa da oyuncu istedim. Elinizdeki ürün ve kalite böyle olunca bu tip sonuçlarla karşılaşıyorsunuz'' ifadelerini kullandı. Rijkaard'ın bu soruya, toplantıda kullandığı dil olan Flamence yerine İngilizce cevap vermesi dikkati çekti.

Hollandalı çalıştırıcı, kendileri için duygusal bir maç yaşandığını da anlatarak, ''Son dakikalarda turu getirecek golü bulduk. Ama yediğimiz golle turu rakibe hediye ettik. Futbolcularımın mücadelelerinden memnunum. Kimseyi kadro dışı bırakacak lüksüm yok. Çünkü çok eksik oyuncum var'' diye konuştu.

Bu saatten sonra Messi gelse nolur olmasa nolur...

Hagi!!! Hagi!!! Hagi!!! Hagi!!! Hagi!!! Hagi!!! Hagi!!! Hagi!!! Hagi!!! Hagi!!! Hagi!!! Hagi!!! Hagi!!! Hagi!!! Hagi!!! Hagi!!!

Futbolcu olarak gelsin, antreman yapmasın, çıksın sahaya, şu yaşında hepsinden 10 kat daha iyi oynamazsa adam değilim.

Geri
Üst Alt