AL Play-Off | K.Lviv 1-1 Galatasaray | 26 Ağustos | Maç Sonucu | AVRUPA'YA VEDA ETTİK

Cevap: AL Play-Off | K.Lviv 1-1 Galatasaray | 26 Ağustos | Maç Sonucu | AVRUPA'YA VED

Ciddi bir revizyona gidilmediği sürece hiç bir şeyin değişeceği yok. Hakan Balta'ya da bir kez daha yazıklar olsun diyorum. Hata bizdeki senin arkanda durduk, iki maçta sadece senin yüzünden iki gol yedik ve turu ellerinle verdin. Hala o formayı sırtına geçirecek kadar yürekli olduğunu düşünmüyorum mümkünse nereye gideceksen git.

Cevap: AL Play-Off | K.Lviv 1-1 Galatasaray | 26 Ağustos | Maç Sonucu | AVRUPA'YA VED

Şaka mı bu?Arda'nın umrunda değil gibiydi maç.Geçen maç Kewell'ın hırsını, mücadelesini, Galatasaray için yaptıklarına bak, sonra gel Arda'nın sahadaki mücadelesine bak.Ondan sonra cevap ver bana çırpınmak, takımı için terinin son damlasına kadar savaşmak ne demek?

Barış daha çok çabaladı bence Arda'dan gözümle gördüm 3 adama aynı anda bastı barış top ta kaptı taca attı

Oynatılmaya çalışan şey futboldan daha da uzak birşey.Ben sahada oynanılan şeyi gördükçe futbola olan aşkım nefrete dönüştü.Digiturk almaktan vazgeçtim çünkü Gs yi izlemek bir eziyet!!!

Federasyona da güzel koz verdiler,10 yabancı yaptık gruplara bile katılamadınız diyecekelrdir..Gerçi bize hava hoş yabancı sayısı bize 3 genelde..

Elin siradan Ukrayna takimina eleniyoruz ya. Düstügümüz duruma bakin. Inanilir gibi degil. Utanc verici. Bence gercekten Galatasaray´i en güzel sekilde özetleyen cümle buydu:

Bir zamanlar Avrupa Fatihiydi

Rijkaard: İstifayı düşünmüyorum

Rijkaard, maçtan sonra düzenlediği basın toplantısında, “İstifa etmeyi düşünüyor musunuz?” sorusu üzerine, “İstifayı düşünmüyorum. Sezonun başındayız, bizim daha çok çalışıp başarılı olmamız gerekiyor. Benim bu sonuçlarda yüzde kaç payım olduğuna gelince; takım başarılı olduğu zaman futbolcular alkışı kazanıyor, takım kötü gittiği zaman tabii ki suçlu hoca oluyor. Çünkü takımın başındaki odur. Onun için ben kaçmayacağım ve sonuna kadar mücadele edeceğim daha yapacak çok iş var” diye yanıt verdi.

Görevinin başında olduğunu anlatan Holandalı teknik adam, “Sezon başı olduğundan dolayı hatalar olabilir, bunları düzeltmemiz lazım. İki tane kazanacağımız kupa var, şu anda hedefimiz bu kupaları almak” dedi.

Rijkaard, Galatasaray'ın oyunundaki düşüşün nedenlerinin sorulması üzerine, mazeret üretmek istemediğini de vurgulayarak, “Alınan oyuncuların hepsi sakat, herkes neredeyse sakatlandı. Defansa da oyuncu istedim. Elinizdeki ürün ve kalite böyle olunca bu tip sonuçlarla karşılaşıyorsunuz” ifadelerini kullandı. Rijkaard'ın bu soruya, toplantıda kullandığı dil olan Flamence yerine İngilizce cevap vermesi dikkati çekti.

Hollandalı çalıştırıcı, kendileri için duygusal bir maç yaşandığını da anlatarak, “Son dakikalarda turu getirecek golü bulduk. Ama yediğimiz golle turu rakibe hediye ettik. Futbolcularımın mücadelelerinden memnunum. Kimseyi kadro dışı bırakacak lüksüm yok. Çünkü çok eksik oyuncum var” diye konuştu.

Bu bold'ladığım yerden anladığım şu. transferlerin hiç birisinde FR'nin sözü geçmiyor, yönetim kafasına göre oyuncu alıyor... Acaba yanlış mı anlıyorum...

Oyuncu alıyorlar kafalarına göre onlar da sakat çıkıyor işte, ucuz transferlerle olacağı buydu gibisinden...

Böyle takımda sadece ya birileri istifa edicek gidicek , yada gerekli oyunculara ceza verilcek aşırı kötü performans yüzünden kadro dışı bırakılacak gerekirsek yedekler oynuyacak.

Ardamı çırpında bırak Allah aşkına bi gol pasından başka ki ondada savunmalarındaki adam düştü başka ne yaptı o da diğer türk futbolcular gibi yürüdü

arda son 3 maçtır falan kesinlikle koşmuyor. arada jogging yapar gibi bir hareket yapıyor. genelde terlemeden bitiriyor maçı.

çok da severim ama bu sene bir hal var üzerinde. :(

yav haknın o gole giden adamı kovalamayıp bakışı eğer o an elime verseler öldürürdüm !!!

aykut-h.balta-servet-ali turan-g.zan-ayhan-barış-m.sarp-serdar özkan bunların bu takımda ne işi var. bunlar bak asyada küme düşmemeye oynar. takımı bu hale getiren adnan polat biraz gurur varsa kankan adnanı da al defol git. alsınlar misimovici emanayı beraber takılsınlar. içimden binlerce küfür edesim var ama yine banlanacağım.

herkes istifa etcek haa, böyle bir durumda kimse istifa etmemeli zaten enkaza döndük nasıl bu hale getirdilerse çıkarmalılar bu durumdan, asıl yapmaları gereken istifa değil adam gibi kararlar alıp çekinmeden uygulamaktır şimdi bu kararları saymıyım herkesin malumudur... :(

Şu takımda sadece Keita bile olsaydı yeterdi bu adamları elemeye. Keita'yı satanlar kendilerini de satsın bi zahmet.

mükemmel özetledin renktaş..........

keitayı satmak umutlarını satmaktır......

NASIL ELANO OYNAMAZ!!!!!????? NASIL ELANO GOTURULMEZ!!!>????? boyle aptal karari kim aldi, adam sakat bile degil!!!!!!

Asy deki maçta Neill-Baros-Kewell tribüne çağırılmalı sadece. Bu kadar kötü olduğumuz bi sezon hatırlamıyorum ben

madem transfer yapamıyon be adam sen 1-2 milyon kar yapcam diye neden satıyorsun KEİTA YI

Ben bunu yazdım Pino'da iyi aratmaz diye savundular yönetimi iyi dedim görürüz. Keita'nın yerine aldıkları adam nerede? Revirde! Keita gibi etkili oynayan adamımız var mı başka? Yok! Sahte 10 numaramız sahada mıydı bu akşam? Buradayım diye el kaldırsın bazen unutmayalım onu! Arda artık küçük bir sırrımız var KÖY TAKIMINA ELENDİK!

Keitayi satip musayi, canayi, aliyi, serdari aldilar, inanilir gibi degil

Takimin en iyi oyuncusunu satiyorsun, birde utanmadan 1-2 kurus kazancimiz oldu diyebiliyorsun.

Hakan Balta

Arda Turan

Mustafa Sarp

bunlar kadro dışı bırakılmalı.Bilerek sabote ediyorlar.Ha Mustafa Sarp'ın kapasitesi belli ama o da koşmuyor.

Ali Turan

Serdar Özkan

Servet Çetin

Gökhan Zan

Barış Özbek

Aykut Erçetin

Ayhan Akman

ise takımdan gönderilmeli.

Total Berbat Futbol!!!

bu takımın tek çıkış yolu adnanların istifa etmesidir. takımı kazma yuvasına onun bunun artık futbolcularıyla dolduran bu yönetim defolun gidin. artık taraftarın ağırlığını koyup istifaya zorlaması lazım.

Geri
Üst Alt