AL Play-Off | K.Lviv 1-1 Galatasaray | 26 Ağustos | Maç Sonucu | AVRUPA'YA VEDA ETTİK

Cevap: AL Play-Off | K.Lviv 1-1 Galatasaray | 26 Ağustos | Maç Sonucu | AVRUPA'YA VED

Bu bold'ladığım yerden anladığım şu. transferlerin hiç birisinde FR'nin sözü geçmiyor, yönetim kafasına göre oyuncu alıyor... Acaba yanlış mı anlıyorum...

Oyuncu alıyorlar kafalarına göre onlar da sakat çıkıyor işte, ucuz transferlerle olacağı buydu gibisinden...

Aynen öyle, Cana'yı da Pino'yu da onun istemediğini ben de düşünüyordum ve demiştim zaten. Bu lig için alınmış oyuncudur demesi, ilk 11'de başlatmaması...

Pino da yok Keita'dan önce birinci seçenekmiş falan, geçin bunları, adam istemeden almışlar işte oyuncuları.

Cevap: AL Play-Off | K.Lviv 1-1 Galatasaray | 26 Ağustos | Maç Sonucu | AVRUPA'YA VED

Niye seneyedemi clye gidemeyip karpatylerle karşılaşmak için lig değerli değil?
bu saatten sonra sen avrupada bile yokken emanayı alırsın tamam da yetermi sana, sorunların temeli lider oyuncu alırsın misi-emana adamların takıma uyum sağlaması 1-2 ay, biz o zaman ne halde oluruz renktaş ligde, ya allah aşkına hayal kurmayalım seneye bizim için avrupanın tek yolu kupa, içim kan ağlıyor ama bu seneyi hepimiz unutalım artık, sezon başlamadan bitti, takımın kalitesi çok düşük, kewell-sabri dışındaki sakatlardan hangisi düzelince takıma fayda sağlar, elanoyu yalanla kadroya aldırmıyorsun, yönetim bitmiş , hoca küsmüş, biz taraftarlar kelle istiyor, takım oynayayım dese kalitesi bu kadar, alalım misimoviçi-emanayı tamam kadro düzeldi de, biz o zaman neredeyiz, ayrıca umarım gelir ama misimoviç bu saatten sonra gelmezi misi de hagi değil renktaş bir anda herşeyi düzeltemez, tek çıkar yol hiç suçu olmasada rijjkardın yeri terimin gelmesi bence, sırf sezgin-şardan ve polatın yetkileri sınırlanır, en azından işine karıştırmaz diye o da, yoksa rijjkar gibi hocayı birdaha çok zor buluruz biz.

arda son 3 maçtır falan kesinlikle koşmuyor. arada jogging yapar gibi bir hareket yapıyor. genelde terlemeden bitiriyor maçı.

çok da severim ama bu sene bir hal var üzerinde. :(

Hiç sevme artık bence. Bilerek koşmuyor çünkü.

kewellll bugün olsaydı turu tek başına alırdı gelirdi

Şaka gibi bir akşam oldu bu akşam, gerçi hoş perşembenin gelişi çarşambadan belliydi ama kime fatura çıkarsak şu an boş.

Haticeyi değil neticeyi yaşadığımız vakitteyiz. Bu halde zaten gruplarda da iş yapamazdık ama en azından tarihimize bir kara leke daha sürülmezdi.

Şimdi yapılacak transferlerin de yatma olasılığı arttı, ne yapmalı ne etmeli bu durumdan sıyrılmalı artık atmalı şu ölü toprağını üstümüzden.

Kimse sorumluları tek tek ne gerekiyorsa yapılmalı.

Son lafım da artık isyan etme noktasına gelen renkdaşlara..

Aman diyelim Galatasaray bir tane, ona küsülmez.

En kötü gün bugünse ; Bugün de GALATASARAY.

Bu bold'ladığım yerden anladığım şu. transferlerin hiç birisinde FR'nin sözü geçmiyor, yönetim kafasına göre oyuncu alıyor... Acaba yanlış mı anlıyorum...

Oyuncu alıyorlar kafalarına göre onlar da sakat çıkıyor işte, ucuz transferlerle olacağı buydu gibisinden...

aynen öyle

NASIL ELANO OYNAMAZ!!!!!????? NASIL ELANO GOTURULMEZ!!!>????? boyle aptal karari kim aldi, adam sakat bile degil!!!!!!

aaa olur mu 2012 kriterleriii.. belki 500 bin euro kar ederiz, ne olacak bir sene oynamayalım avrupada. gerçi avrupa'dan o paranın 10 katı gelebilirdi ama olsun.

yönetimin kafa bu.

Bu forma kutsaldır.

Koskoca Galatasaray nasıl eridi gitti , bir film şeridi gibi gözlerimizin önünden akıp gidiyor. Öncelikle burada en az suçlu olan F.Rijkaad'tır bana göre. Sen böye dünya çapında bir hocayı getir , sonra istediği hiç bir adamı alma , nerde sorunlu , sakat , bonservissiz oyuncuyu tut kolundan getir. Adam gibi bir tane oyuncu almıyorsun , üstüne üstlük takımın en kaliteli ismini , Keita'yı aldığın paraya , sanki çok marifet bir iş başarmış gibi satıyorsun . Bu hainlik , gıcıklık , ukalalık değil de nedir ? Yemin ederim Galatasaray'ın başına Aziz Yıldırım geçse ve Galatasaray'ı bitirmek için hareket etse , Adnan Polat ve yönetimi kadar başarılı olamazdı , adnan Polat' ı da , taraftarla aklı sıra dalga geçen , futboldan bihaber , Konuşma özürlü Mehmet Helvacı'yı da ve transferi eline yüzene bulaştıran , beceriksiz , ikna özürlü Adnan Sezgin' i de umarım takımın başında bu son görüşümüz olur. Şu çok kısa yönetim döneminizde bizlere her türlü acıyı yaşattınız , bu takımı mahallle takımımı sandınız .

mükemmel özetledin renktaş..........

keitayı satmak umutlarını satmaktır......

Geçen sene Nonda gitti Avrupa kupalarında Galatasarayın en çok gol atan adamıydı sonra forvetsiz maçlar oynadık Leo franco nedeniyle maçlar kaybettik yönetim akıllanmadı Keitayı yolladı seneyede Baros,Neill,Kewell den birisi gider söylemedi demeyin

sakinlestikmi gencler

"Amacımız, Ingilizler gibi toplu halde oynamak, bir renge ve isme sahip olmak. Türk olmayan takımları yenmek!"

Daha sezon basi amacsiz kaldik. Eylül ayini bile göremeden, yeni stadimizin acilacagi sezon, göz göre göre vasat bile denilemeyecek bir takima elendik. Bu kadronun olusturulusunda emegi gecen herkesin Allah belasini versin.

NASIL ELANO OYNAMAZ!!!!!????? NASIL ELANO GOTURULMEZ!!!>????? boyle aptal karari kim aldi, adam sakat bile degil!!!!!!

Yönetim veya Rijkaard'ın bence sonra hocanın ne suçu var suçu işte bu! Ayhan-Cana-Elano olsaydı Sarp'ı izlemezdik bu akşam! Belki de alırdık maçı

Yalnız stat hariç herşeyin berbat ilerlediği ve transfer yapamayacaklarını bir ortamda kaçmak için güzel bir fırsat doğdu Adnana..Şuan transferi bırakırlarsa ligde çok çok kötü oluruz..Gerçi Avrupa yok ligi ne yapalım diyenler olacaktır ama lig seneye için çok önemli..

aslında iş son anda gelen gol olmamalı büyük takım skoru 2-0 yapmalı................

takımda bir baroş var birde kewell gerisini at çöpe. onlarda zaten fazla durmazlar bu sene sonu giderler.

Geri
Üst Alt