AL Play-Off | K.Lviv 1-1 Galatasaray | 26 Ağustos | Maç Sonucu | AVRUPA'YA VEDA ETTİK

Cevap: AL Play-Off | K.Lviv 1-1 Galatasaray | 26 Ağustos | Maç Sonucu | AVRUPA'YA VED

rijkaard ın futboldan gram anlamadığını düşünelim bir an,yahu bir avrupa kupası maçına çıkıyorsun bee ey ruhsuz adamlar hiçmi birbirinize gaz verip hırsla oynayamazsınız..adamların yüz ifadelerine bakarsanız ne demek istediğimi anlarsınız..bu işin içinde kesinlikle başka iş var artı kalitesizlikte var.ikisi yan yana gelincede böyle inanılmaz bir futbol karmaşası ortaya çıkıyor..işin özü bu

Cevap: AL Play-Off | K.Lviv 1-1 Galatasaray | 26 Ağustos | Maç Sonucu | AVRUPA'YA VED

ligde ilk puanımızı ne zaman alacaz ekimde mi kasım da mı??

rijkaard ın futboldan gram anlamadığını düşünelim bir an,yahu bir avrupa kupası maçına çıkıyorsun bee ey ruhsuz adamlar hiçmi birbirinize gaz verip hırsla oynayamazsınız..adamların yüz ifadelerine bakarsanız ne demek istediğimi anlarsınız..bu işin içinde kesinlikle başka iş var artı kalitesizlikte var.ikisi yan yana gelincede böyle inanılmaz bir futbol karmaşası ortaya çıkıyor..işin özü bu

para almiyorlarmis :-)

Galatasaray'ı Hakan Balta yaktı

Bugün 00:10 Cuma

Sezona kabus gibi başlayan Galatasaray, Avrupa defterini de Karpaty karşısında uzatmalarda Hakan Balta'nın ikramıyla erken kapattı...

internetspor.com

kovun su Balta yi~!!!

Adam savunma istedim alınmadı diyor. Anladınmı işin içinde ne var ?

caps lock'la yazdığım için böyle oldu kusura bakmayın

Büyükkk Baskan konustu mu?

b434725hakanbalta.jpg

Yalvarıyorum Hiddink alma şu adamları defans bloğuna artık,sen alıyorsun diye adamlar kalıyor bizde "milli takımın defans oyuncuları" diyerek ağıza sakız olan bu cümleyle

ya abi 20 saniye, sadece 20 saniye dayansaydik turu gecmistik, inanamiyorum ya, hatirladikca kahroluyorum.

M.Stoch Gerçekten müthiş bir oyuncu taksit 3mü olsun 5 mi derken elin olu aldı güzelim oyncuyu . Adnan Polat daha orrada satttı bence Haldun Üstünel'i . Ne mi lazım oyuncu iyi çıkar sonra Haldun Üstünel prim yapar Alllah muhafaza . Bu yıl gördüğümüz sinsiliklerin , ihanetlerin , adamın arkasından iş çevirmelerin tek sorumlusu Adnan Polattır.

Hakan Balta yediğimiz golde adamı kaçırdıktan sonra şuursuzca adama bakması bana çok enteresan geldi.Hakan ın en az 1 ay felan dinlendirilmesi lazım.

Mactan aklımda kalan birsey var , biz golü attıktan sonra Karpaty santra yaparken Baros rakip yarısahadaydı ve hakem macı baslattı . Bu macın tekrarlanmasına sebep olur mu ?

arda baros neili çıkar bugün kü ilk 18i ligde oynat..galibiyet alamaz emin olun galbiyet alamaz...

beyler sakin olun

is isten gecti simdi bosu bosuna kendinise uzulmeyin yapilacak birsey yok adnan polat istifa sezgin istifa diyip diyip otururuz onun icin sakin olun deymez bunlar icin kendinizi uzmeye gercekten önumuze bakalim artik

B%C3%BClent+Korkmaz+1.jpg

hasan-sas-o-an.jpg

images

VE SONUNA KADAR

arda-turan-gol-sevinc12.jpg

Bunlar bizim ruhumuz. Arda son temsilcisi bu ruhun.Lütfen destek çıkalım.

bu takım bu taraftar herkese değil tabi sözüm ama Hakan Şükür e destek oldumu, bence en büyük katkıları yapmıştır takıma, sonra hasan şaş giderken neler neler dedikte gönderdik şimdi ne diyoruz, sonra daha sayayımmı... :(

bence herkeste biraz hata var ama bazı yerlerde hatanın büyüğü var şu anda bakalım inşallah herşey düzelecek buna inanmıyorum ama sadece umut ediyorum... :(

Geri
Üst Alt