AL Play-Off | K.Lviv 1-1 Galatasaray | 26 Ağustos | Maç Sonucu | AVRUPA'YA VEDA ETTİK

Cevap: AL Play-Off | K.Lviv 1-1 Galatasaray | 26 Ağustos | Maç Sonucu | AVRUPA'YA VED

Hakan Balta yediğimiz golde adamı kaçırdıktan sonra şuursuzca adama bakması bana çok enteresan geldi.Hakan ın en az 1 ay felan dinlendirilmesi lazım.

kovmak lazim, ne dinlencek, 5 yildizli hotel mi burasi>????? tobe tobe

Cevap: AL Play-Off | K.Lviv 1-1 Galatasaray | 26 Ağustos | Maç Sonucu | AVRUPA'YA VED

Mactan aklımda kalan birsey var , biz golü attıktan sonra Karpaty santra yaparken Baros rakip yarısahadaydı ve hakem macı baslattı . Bu macın tekrarlanmasına sebep olur mu ?

cok komiksin vallahi

25,08,2000 de Türk bayrağını alan sağında ve solunda duran adamlar Jardel ve Taffarel bayrağı orayada Jardel getiriyordu bayrağın arkasındada Galatasarayın Aslanları şimdi ise Galatasaray adı altında oynayan maaşlı elemanlar var ben bu elemanları istemiyorum ben Aslanları istiyorum getirsinler göreve o kadroyu Tafo gelsi kaleci antrenörü olarak Hakan gelsin göstersin bek nasıl oynanır nasıl bindirir Hagi gelsin öğretsin liderliği Bülent gelsin anlatsın kaptanlığı Suat gelsin eğitsin savaş konusunda ama hiçbiri yok çünkü biz kendi evlatlarımıza değer vermeyiz

lucasneill-avu-20320_501.jpg

İyiki varsın !

sol beke 1 orta sahaya 2 forvete 1 adam almaları lazım ama bu saatten sonra hıc bısey beklemıyorum

b%C3%BClent-korkmaz.jpg

Rijkaard, Galatasaray'ın oyunundaki düşüşün nedenlerinin sorulması üzerine, mazeret üretmek istemediğini de vurgulayarak, ''Alınan oyuncuların hepsi sakat, herkes neredeyse sakatlandı. Defansa da oyuncu istedim. Elinizdeki ürün ve kalite böyle olunca bu tip sonuçlarla karşılaşıyorsunuz'' ifadelerini kullandı. Rijkaard'ın bu soruya, toplantıda kullandığı dil olan Flamence yerine İngilizce cevap vermesi dikkati çekti.

Hollandalı çalıştırıcı, kendileri için duygusal bir maç yaşandığını da anlatarak, ''Son dakikalarda turu getirecek golü bulduk. Ama yediğimiz golle turu rakibe hediye ettik. Futbolcularımın mücadelelerinden memnunum. Kimseyi kadro dışı bırakacak lüksüm yok. Çünkü çok eksik oyuncum var'' diye konuştu.

M.Stoch Gerçekten müthiş bir oyuncu taksit 3mü olsun 5 mi derken elin olu aldı güzelim oyncuyu . Adnan Polat daha orrada satttı bence Haldun Üstünel'i . Ne mi lazım oyuncu iyi çıkar sonra Haldun Üstünel prim yapar Alllah muhafaza . Bu yıl gördüğümüz sinsiliklerin , ihanetlerin , adamın arkasından iş çevirmelerin tek sorumlusu Adnan Polattır.

Hepimiz Adnan Sezgin'e kanalize olduk asıl Adnan dururken çakma Adnan ile uğraştık. Resmen uyutulduk. Adnan Polat Adnan Sezgin'i kalkan olarak kullandı.

Yabancılar bizim ruhsuz Türklerden daha çok savaşıyor.

Dün 22:22 Konu: AL Play-Off | K.Lviv 1-1 Galatasaray | 26 Ağustos | Maç Sonucu | AVRUPA'YA VEDA ETTİK

yazan Serdar_Burak Cevaplar:1.878

Hit:29.853SabitAnket: aydin gol atarsan jubilene kadar susarim

soyledigim lafa bak aydin girerken:)

Bence en iyi başlık yönetim istifa nöbeti olur.

sol beke 1 orta sahaya 2 forvete 1 adam almaları lazım ama bu saatten sonra hıc bısey beklemıyorum

cok komik, en az 6-7 oyuncu lazim, turk oyuncularin hangisi iyi, bi Arda var, gerisi FOS!

Rijkaard, Galatasaray'ın oyunundaki düşüşün nedenlerinin sorulması üzerine, mazeret üretmek istemediğini de vurgulayarak, ''Alınan oyuncuların hepsi sakat, herkes neredeyse sakatlandı. Defansa da oyuncu istedim. Elinizdeki ürün ve kalite böyle olunca bu tip sonuçlarla karşılaşıyorsunuz'' ifadelerini kullandı. Rijkaard'ın bu soruya, toplantıda kullandığı dil olan Flamence yerine İngilizce cevap vermesi dikkati çekti.

Hollandalı çalıştırıcı, kendileri için duygusal bir maç yaşandığını da anlatarak, ''Son dakikalarda turu getirecek golü bulduk. Ama yediğimiz golle turu rakibe hediye ettik. Futbolcularımın mücadelelerinden memnunum. Kimseyi kadro dışı bırakacak lüksüm yok. Çünkü çok eksik oyuncum var'' diye konuştu.

çelişki bence

Lucas Neill , M.Baros , Ufuk Ceylan , M.Battal dışında alayı gitsin . Hiç biri Galtasaray'ın o şanlı formasına layık değil .

adnan polat taraftarın en sevdiği başkandı adam 1 yılda ne hale getirdi takımı kendini...bir yerde taraftar yönetimden daha iyi görüyorsa geleceği o yönetim istifa etmelidir...

neill olmasa ilk yarıdan biterdi zaten maç, maç sonu da 2-0 falan olurdu işte.

Geri
Üst Alt