AL Play-Off | K.Lviv 1-1 Galatasaray | 26 Ağustos | Maç Sonucu | AVRUPA'YA VEDA ETTİK

Cevap: AL Play-Off | K.Lviv 1-1 Galatasaray | 26 Ağustos | Maç Sonucu | AVRUPA'YA VED

b%C3%BClent-korkmaz.jpg

Bülent kaptandı kaptanın görevi gemisini yönetmek ölümcül bir durumda bile gemisini en son terketmektir. Bülent kaptandı peki ya Arda?

Cevap: AL Play-Off | K.Lviv 1-1 Galatasaray | 26 Ağustos | Maç Sonucu | AVRUPA'YA VED

H.Balta 1 ay filan dinlensin denilmiş. H.Balta bir ömür boyu dinlense kendin gelemez.

gittin gideli yüzümüz gülmedi..

neler çektik bilebilsen..

her tarafta sen her taraftar sen..

çok özeldik ALPASLAN DİKMEN..

----------------Ufuk------------------

--S.kurtulus----Neill---transfer----Caglar

---------------Cana------------------

----Aydin-------------------E.Colak--

----------------Pino-----------------

----------------------Kewell--------

---------------Baros----------------

:):)

ben Rijkaard olsam - radikal sonuc alirim. Herkese kadro disi - A2 takimi cikar. karpati mi dir nediri bile yenerlerdi

adnan polat taraftarın en sevdiği başkandı adam 1 yılda ne hale getirdi takımı kendini...bir yerde taraftar yönetimden daha iyi görüyorsa geleceği o yönetim istifa etmelidir...

1 yılda getirse iyi, 3 ayda batırdı. takımı batırsa gene bir derece, taraftarı sattı, dalga geçti.

----------------Ufuk------------------

--S.kurtulus----Neill---transfer----Caglar

---------------Cana------------------

----Aydin-------------------E.Colak--

----------------Pino-----------------

----------------------Kewell--------

---------------Baros----------------

:):)

lige bile yetmez - benim umudum kalmadi - kusura bakmayin

kovmak lazim, ne dinlencek, 5 yildizli hotel mi burasi>????? tobe tobe

Eskişehir maçında gene ilk 11 de Hakan Balta ne yazık ki.Ne biçim bir kadro kuruldu bu sene yaa.Yazıklar olsun

Dün 22:22 Konu: AL Play-Off | K.Lviv 1-1 Galatasaray | 26 Ağustos | Maç Sonucu | AVRUPA'YA VEDA ETTİK

yazan Serdar_Burak Cevaplar:1.878

Hit:29.853SabitAnket: aydin gol atarsan jubilene kadar susarim

soyledigim lafa bak aydin girerken:)

Adam gol attı yaa gündemden düşmez şmdi

adnan polat taraftarın en sevdiği başkandı adam 1 yılda ne hale getirdi takımı kendini...bir yerde taraftar yönetimden daha iyi görüyorsa geleceği o yönetim istifa etmelidir...

İmza

alt yapi lazim, oradan bu sene 2-3 oyuncu almamiz gerekir, bu kasablardan daha iyi cikar, gercekten..

Avrupa fatihiydi Galatasaray..

Altyapıdan getirilecek 3 orta saha oyuncusu bile sarp-barış-ayhan üçlüsünden iyi olacaktır.

elendiğimiz takıma bakın KARPATY LVİV varmı böyle bişe ya

"Galatasaray Türkiyedir"

Galatasaray a hizmet cezasız kalmaz(bkz. Haldun Üstünel ve öncekiler)

Türkiye gibi

Geri
Üst Alt