Al-Shabab'ın Hakim Ziyech Israrı Sürüyor

Mehmet Mehmetoglu

Mehmetoğulları Etliekmek
Yönetici
Süper Moderatör

Hakim Ziyech'e astronomik teklif: Maaşının 6.5 katı!​

1714551641954.png

Suudi Arabistan'da Hakim Ziyech sesleri yükselirken Al-Shabab, Faslı oyuncu için ısrarından vazgeçmeyip büyük bir teklif yaptı.

NTVSpor'un Fransız basınına dayandırdığı habere göre, Sağlık kontrollerinden geçememesi nedeniyle Al-Shabab'a transferi daha önce gerçekleşmeyen Hakim Ziyech için Suudi temsilcisi bir kez daha devrede. Al Shabab, 31 yaşındaki oyuncuya yıllık 18.750 milyon euro teklif etti. Bu rakam, Faslı yıldızın Galatasaray'da kalması halinde alacağı maaşın tam 6.5 katı. Yani Suudi Arabistan ekibi, Ziyech'e 2 yıllık toplam 37.5 milyon euroluk teklif yaptı.

Bu sezon Süper Lig ve Şampiyonlar Ligi'nde toplam 20 maça çıkıp 1082 dakika süre alan Ziyech 6 gol, 4 asistlik katkı verdi.

Bu işten bizim bir kazancımız var mı ki? Gerisi laf-u güzaf.

Bonservis getireceğini düşünmüyorum bedelsiz çıkar muhtemelen

uzak dur AHBAB

10m getirsin gitsin, zaniolo geri dönsün özledim onun zimbalamalarini

paylaşmadığım haber buydu işte geçenlerde gördüğüm.

meblağları ciddiye almadım - çok balon haber havası veriyor.

Sözleşmeli oyuncumuzun aklını karıştırmaktan uzak durum şerefsizler. Ziyech bonservis bedeli 30m gönderirsin hesaba alır gidersin

Ziyech su anda bizim 100% tapulu oyuncumuz mu ?

%100 bizim oyuncumuzsa, Galatasaray'da kalsın. Eğer satılacaksa, 10 milyondan aşağıya satılmasın.

10 Milyon bonservis az...

araplar istiyor "haber doğruysa" ... yoldukça yolacaksın 10 M na "araplara" yollamak nerdeyse beleşe vermek gibi bir şey. Bide maaşı ile ilgili meblağlar doğruysa.

bassınlar 20 M - o zaman hayrını görsünler.

ama bizim bu noktada Chelsea ile papaz olma durumumuz yok değil mi ?

Bildiğim kadarıyla kalıcı bonservisinnden henüz almadık 3.500.000 opsiyon vardı diye hatırlıyorum

Bildiğim kadarıyla kalıcı bonservisinnden henüz almadık 3.500.000 opsiyon vardı diye hatırlıyorum
Dizinden büyük bir sakatlık geçirmediği için ve gerekli maça çıktığından 1+1 sözleşmesi aktive oldu senelik 2.85 milyon alacak ve bonservisi de yok.

10 Milyon bonservis az...

araplar istiyor "haber doğruysa" ... yoldukça yolacaksın 10 M na "araplara" yollamak nerdeyse beleşe vermek gibi bir şey. Bide maaşı ile ilgili meblağlar doğruysa.

bassınlar 20 M - o zaman hayrını görsünler.

ama bizim bu noktada Chelsea ile papaz olma durumumuz yok değil mi ?
Bedava aldığın oyuncuyu o paralara satamazsın o maaşı da vermezler Ziyech'e tahmini 8-10 milyon maaş verecekler o da bonservisi düşük olacağı için. Al Shabab destek alan kulüplerden değil bildiğim kadarıyla Nasr, Hilal gibi.

Satıştan chelsea pay alacak muhtemelen. Yada chelseanın 100 tne sözleşmeli oyuncusu olduğu için futbol kuralları ile kazıklamış da olabiliriz

Geri
Üst Alt