AL Son 32 1.Maç | Beşiktaş 1-4 D.Kiev | 17 Şubat | Maç Sonucu

Cevap: AL Son 32 1.Maç | Beşiktaş 1-1 D.Kiev | 17 Şubat | 1.Yarı | Star TV

Kardeşim bu konuda herkesin görüşü kendinedir.

Ben Beşiktaş Türk takımı diye sevinirim.

Ama sevinmeyene de neden sevinmiyosun sen Türk değilsin demem.

Ben seviniyorum kimse de burada cart curt edemez.

başlatmayın Bjk yi yenildsinlerde sussunlar

İçimizdeki Ukraynalılar ortaya cikti. Uzak durun

Tamam arkadaşlar şimdi destekliyoruz ama diyelim ki Beşiktaş UEFA kupasını kazandı yine böyle sevinirmisiniz ben sevinmem ...

Türklükle ne alakası var? Futbol rekabettir. Beşiktaş'da bizim rakibimiz. Hiç bir platformda desteklemem.

O zaman Leeds maçında Ledds liler ile bir olup bize saldıran fb lilere, oynadığımız Avrupa kupası maçlarında rakibimizi destekleyenlere söyleyecek 1 çift söz hakkın olmaz

İçimizdeki bjkliler de ortaya çıktı. Ali Sami Yen'e küfür edenleri destekleyecekseniz siz bilirsiniz.

Beşiktaş buradan bize 30 puan kazandırsa ne yazarki.Malum takımlar gider sıfır çeker gruplarda, tekrar eskitas eski hamam.

İçimizdeki bjkliler de ortaya çıktı. Ali Sami Yen'e küfür edenleri destekleyecekseniz siz bilirsiniz.

Görende bizim taraftarımız ağzına hiç küfür almıyo sanar ayrıca küfüre küfürle karşılık verirsin burda bjk nin kazanmasını isteyenler onların taraftarını değil TÜRK takımı olduğu için takımı destekliyor

Beşiktaş'ı destekliyorum ama Türk takımı filan olması umrumda değil , sadece bu düzeyde maçları Galatasaray'ın daha uzuun süre oynayamayacağını bildiğim için en azından Beşiktaş'ı izleyelim diyorum.

Isteyen Irlandali da olur, Ukraynali da.. Kimse kimseye karisamaz..

Ben mesela Bjk'nin yenmesini istiyorum.. Ama yenilirse burunlari bir karis havada olan Bjk'liler tesellim olur.

Tamam arkadaşlar şimdi destekliyoruz ama diyelim ki Beşiktaş UEFA kupasını kazandı yine böyle sevinirmisiniz ben sevinmem ...

Galatasaray UEFA Kupasını Türkiye'ye getirdiğinde bulunduğum ortamdakilerin yüzde 10'luk kısmı Beşiktaşlıydı.

Ama sevinmişler konvoya katılmışlardı. Dediğim gibi herkesin fikri kendine. Bunun yüzünden bu başlıkta birbirimize girmeyelim.

İsteyen sevinir isteyen üzülür BJK gol attığında.

ali sami yene küfür eden paoklularu kardeş takım ilan eden her maç sonrası hakemlere sallayan transfer yapmayla kendini dünya takımı sanan bir takımı neden tıtayımki?

besiktas-arma3.jpg

Türk bayragi oldugu icin.

Ambleminde Türk bayragi var diye böyle konusuyorsan Besiktas´i tutman gerekirdi bence. Buraya Bjk amblemi niye koyuyorsun?

ya bu macı yensin eleniyosada puan alarak elensin::) mencester citye zaten elenir bu takım. bence dinamo kievi her 2 mactada yensin..

Türk oldugu icin Besiktas'i neden tutuyorsunuz karninizmi doyuyor demissin. Bende cevap olarak Galatasaray'i sevmek, desteklemekde karin doyurmuyor demek istedim Adem. :)

Problem sevinmeniz değil, abartıya kaçıyor olmanızdan kaynaklanıyor. Biz gol atsak bu kadar sevinmezsiniz, potansiyel Beşiktaşlı mısınız nesiniz?

Geri
Üst Alt