AL Son 32 1.Maç | Beşiktaş 1-4 D.Kiev | 17 Şubat | Maç Sonucu

Cevap: AL Son 32 1.Maç | Beşiktaş 1-1 D.Kiev | 17 Şubat | 1.Yarı | Star TV

Galatasaray UEFA Kupasını Türkiye'ye getirdiğinde bulunduğum ortamdakilerin yüzde 10'luk kısmı Beşiktaşlıydı.

Ama sevinmişler konvoya katılmışlardı. Dediğim gibi herkesin fikri kendine. Bunun yüzünden bu başlıkta birbirimize girmeyelim.

İsteyen sevinir isteyen üzülür BJK gol attığında.

Haklsın işte bende diyorum gol atığında sevinirim puan gelir ülkeye futbolumuz daha iyi yerlere gelir ama daha ileri gidip dediğim gibi UEFAyı alırlarsa sevinmem...tabiki herkezin kendi göruşu ;)

Saldiiiiiiiiiiiiiiir kievvvvvvvvvvv

Türk oldugu icin Besiktas'i neden tutuyorsunuz karninizmi doyuyor demissin. Bende cevap olarak Galatasaray'i sevmek, desteklemekde karin doyurmuyor demek istedim Adem. :)

Bende onu diyorum, ne alaka? Ya da kel alaka?

Galatasaray UEFA Kupasını Türkiye'ye getirdiğinde bulunduğum ortamdakilerin yüzde 10'luk kısmı Beşiktaşlıydı.

Ama sevinmişler konvoya katılmışlardı. Dediğim gibi herkesin fikri kendine. Bunun yüzünden bu başlıkta birbirimize girmeyelim.

İsteyen sevinir isteyen üzülür BJK gol attığında.

Boliç Manchester'a gol attığında havalara zıpladığımı bilirim. Ama artık o günler geçti. Artık rekabet koşulları değişti. İster kabul edin ister etmeyin.

kim attı beşiktaşın golünü?

uaqH7.jpg

Tamam işte ne güzel karşılık vermişiz eğer taraftarları adamsa utanıp yerin dibine girmişlerdir zaten. Şimdiki olay farklı kardeşim.

Problem sevinmeniz değil, abartıya kaçıyor olmanızdan kaynaklanıyor. Biz gol atsak bu kadar sevinmezsiniz, potansiyel Beşiktaşlı mısınız nesiniz?

Ne alakası var yahu.

Ben ufak örnek vereyim Galatasaray - Eskişehir maçında bile boğazımı mahvettim bağırmaktan.

Şu an çok da sevinmiyorum ama yenmesini istiyorum içten içe yani olay bu sadece.

Dünyanin her yerinde ezeli rakipler böyledir. Kazanmalarini istemez. Bize özgü birsey degildir yani. Güzeldir de benim fikrime göre. Liverpoollular Chelsea´nin yenilmesini ister, Barcelonalilar Madrid´in yenilmesini ister, Schalkeliler Dortmund´un yenilmesini ister. Bu böyledir. Bana ne Besiktas´tan?

Ambleminde Türk bayragi var diye böyle konusuyorsan Besiktas´i tutman gerekirdi bence. Buraya Bjk amblemi niye koyuyorsun?

Neden koymayayimki? Cok abartiyorsunuz yahu. Amblem koyduk diye sikayet ediyorsunuz. Ne var yani Besiktas'i mi tutmus oldum simdi. Tutsamda kusura bakmayin ama sizi ilgilendirmez. Türk bayragi olan tüm takimlari yurtdisinda desteklerim fb haric, bu benim bakis acim.

aslında besiktası tutanıda gavuru tutanıda anlamak lazım. birisi türkiyenin puan toplmasını istiyor. öbürü karsı takımın nasıl yendik diye hava atmasından huylanıyor her 2 tarafıda anlamak lazım:D

Bende onu diyorum, ne alaka? Ya da kel alaka?

Tamam iste bende onu diyorum. Karin doyurmuyor lafi nasil bir sacmaliksa benim söyledigimde bir o kadar sacmalikti cünkü aynisi.

Yaz gelse de Kiev'e gitsek..

Andriy-Shevchenko--001.jpg

Hepimiz Sheva'yiz !

Kü7 bitane daha atsin. Bjk alsin. Ama olmaz zor dostum zor.

Dünyanin her yerinde ezeli rakipler böyledir. Kazanmalarini istemez. Bize özgü birsey degildir yani. Güzeldir de benim fikrime göre. Liverpoollular Chelsea´nin yenilmesini ister, Barcelonalilar Madrid´in yenilmesini ister, Schalkeliler Dortmund´un yenilmesini ister. Bu böyledir. Bana ne Besiktas´tan?

Bak cok güzel demissin. Sanane Besiktas'tan? Bu Topike mesaj yazmana gerek yok. Besiktas'i destekleyenleri provoke ediyorsun cünkü.

Bu arada Inönü'de Apaci müzigi caliyor. :)

İsteyen istediği takımı desteklesin.Ama, kesinlikle birbirimizi rencide edici ,tahrik edici yorumlarda bulunmayalım.

Vayyy inönüde apaçi ayini var :d

"Besiktas'in bir gol daha bulmasinda fayda var"

Dinemo Kiev - Besiktas maci devre arasi spikerin soyledigi cumle.. Efsaneler arasina girmistir..

Beşiktaş kötü oynuyor gol atmaları şans ile olur.

Geri
Üst Alt