AL Son 32 1.Maç | Beşiktaş 1-4 D.Kiev | 17 Şubat | Maç Sonucu

Cevap: AL Son 32 1.Maç | Beşiktaş 1-4 D.Kiev | 17 Şubat | Maç Sonucu

Beşiktaşları ilklerin takımıymış öbrü maçta 4-0 5-0 gibi bir skorla turu geçeceklermiş.... Valla BJK TV izleyin süper komik ya, yok böyle bir şey..

Adam tek başına mücadele etti söyle bana başka ugraşan varmı diye sonra o skoru içine sindiremedi kırmızı yedi gollerinin hepsi duran toptan geldi...

Bu mücadeleyi kavgayı toraman veya üzülmez yapsa dediğine katılırım.Q7 yapınca insanın inanası gelmiyor.Q7 kaç maç oynadı nedense bu maçta çok hırslanmış ligdede oynasaydıya böyle.

Ben burada kaç defa yazdım Q7 her maç birilerine tekme atıyor bilerek isteyerek giriyor ve atılmıyor diye.Yani ilk kez yaptığı bir şey değil bu.Bu maçtaki hırsıyla alakalı değil..Hırsla alakası yok bunun bana göre tamamen şov.Aynısını toraman üzülmez ernst yapsa bu lafı kullanmazdım.

Beşiktaş'ın defansı berbat bir kere... Ama bu oyuncularının kalitesizliğinden değil, muhtemelen sistemden kaynaklanıyor; ya da sistemsizlikten.

Bugün yenen gollerden hangisi sistemden kaynaklanıyor ? Adam gibi savunma yapıp duran toplarda o goller gelmese böyle olmazdı bu maç. Her duran top gol olursa sonuç bu şekilde olur.

Şu çok net ki; Sonuç Beşiktaş açısından hezimettir. Tutundukları tek dal da kırıldı. Ve bence bu hezimet Machester hezimetinden daha ağırdır. Gerek kadro yapısı, gerek oynadıkları takım açısından vs. vs.

Dolmabahce kiyisinda Ukrayna'dan geldigi sanilan bir yunus civarda teror estirmis, gelene gidene tecavuz etmis diyorlar..

Dolphin%20Rape.gif

Şu çok net ki; Sonuç Beşiktaş açısından hezimettir. Tutundukları tek dal da kırıldı. Ve bence bu hezimet Machester hezimetinden daha ağırdır. Gerek kadro yapısı, gerek oynadıkları takım açısından vs. vs.

Liverpool :sad007:

LUCESCU'YA GÖRE BEŞİKTAŞ'IN D.KİEV KARŞISINDA ŞANSI YOK

Dün gece Roma'yı yakan Shakhtar Donetsk i çalıştıran Beşiktaş'ın eski teknik direktörlerinden LUCESCU, Beşiktaş'ın oyun sisteminin İNTİHAR olduğunu belirterek, kontraatak futbolunu en iyi oynayan Dinamo Kiev karşısında Beşiktaş'ın inönü'de çok zorlanacağını, maçın yıldızının ise Milevskiy olacağını iddia etti.. İŞTE DETAYAR.

Bu adam bu isi biliyor agalar, hey gidi Lucescuu:sad007:

Bugün yenen gollerden hangisi sistemden kaynaklanıyor ? Adam gibi savunma yapıp duran toplarda o goller gelmese böyle olmazdı bu maç. Her duran top gol olursa sonuç bu şekilde olur.

Demek ki yine bir sistemsizlik var. Adam gibi duran top organizasyonlarına çalışmıyorlar.

Her duran top gol oluyorsa bunun adı da sistemsizliktir. Savunma sisteminin nasıl iflas ettiğinin göstergesidir.

her duran top gol oldu anasını satım :D

Ligdeki maçları izlemesem haklısınız diyecemde quaresma hırslı bir oyuncu bu skoruda kabullenemedi ben onun yerinde olsam bende vururdum

Ahahahahaah bu bjk tvde mikrofon uzatılan tiplerin maçı izlediklerinden şüpheliyim :lol:

Bide gecen sene bize gülerlerdi :) Kat be kat daha iyi bir kadroyla o bicim rezil oldular ya :) Bu hafta ligde 9. luga düserler herhalde :) Büyük fiyasko ya.

UEFA'nin maca verdigi hakemler ilginc. Portekizli olduklari icin "vatandaslarini kolladilar" denmemesi icin sanirim onlara daha az tolerans gosterdiler. Son pozisyonda Quaresma'yi atmasi ilgincti, oysa hafiften bir celme vardi sadece. Hem hakemlerin Besiktas aleyhine calistigi Turkiye'de bile Quaresma bunlari surekli yaptigi halde en fazla sari kart aliyor. Bu bile yeterli sanirim Besiktas uzerine oynanan oyunlari anlamak icin. Hakan'in penaltisi ise iyice komedi - Besiktas dusmani Abitoglu bunun daha ciddi bir ornegine dahi penalti veremedi, bizim Hakan da sasirdi penalti calininca. "Hoca bu benim stil" gibisinden bir iki birsey dedi sanirim hakeme, ama hakem Turkce anlamak istemedi, penaltiyi geri cekmedi.

Boyle Avrupa futbolu bir yere gitmez arkadaslar, yildizlar korunmuyor, ustelik bir de dalga gecer gibi Avrupa futbolunun en uber yildizina kirmizi kart veriyorlar. Platini ayagini denk alsin, deplasmana paf takimiyla da cikabilir Besiktas bunlara cozum bulunmazsa. Iste o zaman Avrupa basini onune koyup dusunmek zorunda kalabilir, bizden uyarmasi.

Bir daha alıntılamayım ama o yunus nedir öyle yaaa ahahahahahahah :D:D

Geri
Üst Alt