AL Son 32 1.Maç | Beşiktaş 1-4 D.Kiev | 17 Şubat | Maç Sonucu

Cevap: AL Son 32 1.Maç | Beşiktaş 1-4 D.Kiev | 17 Şubat | Maç Sonucu

Türkiyede hiçbir yönetici futboldan 1 gram çakmıyor.

Sorun su yorumunun temelinde aslinda. Besiktas "yildizlar" toplulugu olan bir takim degil. Iki, uc tane kaliteli oyuncusu, iki tane faydalı bi takim oyuncusu, ve bir suru yasi basi gecmis kazmasi var. Takim olmak ayri birsey elbette, ama Besiktas'in oyuncu kadrosu da kotu.

ourellio,guti,erns...suat,emre,okan üçlüsünden sonra türk futbolundaki en iyi üçlü...bjk nin forvet hattı zaten iyi.tek sorun defans.eğer bjk bu orta üçlüyü kullanabilirse defansa iş düşmeyecek zaten.ancak shuster'in yılmaz vural vari kadro seçimi ve oyun anlayışı buna engel oluyor...zaten tek dengeli kadroyu bizim maçta çıkardılar ve de kazandılar.

ben üzüldüm bu adamlara. geçen seneki bizim halimize benziyorlar. hatta daha da fenalar. seneye de toparlayabilirler mi bilemem.

Görüldügü üzere takım olmak baska birsey. Umuyorum Haginin yapmak istediklerini biraz olsun anlamıssınızdır bu macla birlikte. Yıldızlar mac kazandırır, takım olmak hedefe ulastırır.

Dikkat Dikkat Otorite konuştu!

Hagi? O da kim?

Ama gercekten Schuster´in yaptiklari da artik resmen karaktersizlik. Bunu inanarak söylüyorum. Herkes suclu, bir kendisi hakli ya. Oyuncularini asagilamis simdi de. Bu adam kompleksli ve karaktersiz. Ne derseniz diyin. Ayiptir.

O kadar dedik döndurmeyin shevchenkoyu diye. Döndu ve sonuc ortada.

Sergen yalçın kızacak ve bana kızanlar şimdi ne yapıyorlar acaba diyecek.

bjk 1960 ların futbolunu dahi oynayamıyor.. kiev rezil etti gitti yazık oldu mu? olmadı..

Topal-Barıs-Lincoln timi bile o yazdıgın orta sahayla top diye dalga gecer.

topal ve barış top kullanamayan,lıncoln ıse defans yapmayan oyuncu tıplerı.mesele hucumu da defansı da yapabılecek,oyunun ıkı tarafnı da oynayabılecek ısımler bulmak.bjk de bu var fakat bunları kullanamayan bır teknık adam var.

Iste Besiktas taraftari. Kendilerini önemli kulüp sananlar 3 yenilgide "BÜYÜK" Teknik Direktörlerini satmislar :D

Dinamo Kiev yenilgisi sonrası Ajansspor'a konuşan Sinan Vardar şunları söyledi:

"Üzgünüz, beklemediğimiz bir sonuçtu. Şok olduk. Ama yönetici olarak beni şok eden başka bir konu var. Koskoca Futbol Federasyonu'dan bir tane yönetici, bir tane yetkili Avrupa'da tek kalmış Türkiye'nin gurur kaynağı Beşiktaş'ın maçına neden gelmez. Nerede Levent efendi ve diğerleri. Onlar ancak başka takımların Avrupa'daki voleybol maçlarını takip etsinler. Yenildik üzgünüz ama koskaca federasyonun bizi yalnız bırakmasına, yok görmesine hayret ediyorum ve ayıplıyorum."

Beşiktaş bu maçı city ile oynayacaktı varya.Düşünmek bile istemiyorum.

Ne desem Eyup Abi mi desem Eyup Bey mi desem karar veremedim. Bana uzak o dønemler. En son Meksika diyorlardi bu 1986 herhalde sokak futbolunun son esintilerinin yasandigi turnuva olmus ondan sonrasinda gittikce modernlesmeye ve 2000'lerden sonra tamamen fabrika sistemi gibi bir sisteme døndu diyorlar. Belki 1986 Meksika degildir fakat o dønemde sokak futbolu esintisi modern futboldan silinmeye basladi o turnuva sokak futbolu esintilerinin yasandigi son turnuva idi diyorlar. Dogru gibi herhalde. Mesala Maradono gitmis neredeyse Napoli'yi tek basina sampiyon yapmis. Hatta bizim 2000 UEFA aldigimiz dønem icin de futbolda kirilma noktasi diyorlar. 2000'den sonra neredeyse tamamen artik fabrika sistemine benzer futbol sistemlerine gecilmis.

1986 Dünya Kupası.. Dünya Kupasının tam ortasında Renkli televizyonumuz gelmişti, deliler gibi sevinmiştim. Hürriyet gazetesinden almıştık :) İlk renkli maçı o dünya kupasında seyretmiştim.

Maradona tek başına değildi. İki kişiydiler. Brezilyalı Careca vardı. Birlikte Napoli'yi şampiyon yaptılar.

Kiev'e dönecek olursak,

Tam bir Sovyet rejimi takımı, tam bir makine düzeni..

Hayal meyal hatılıyorum Lobanovski'nin beyaz suratını. Sürekli asık bir vaziyette, tam bir patlamaya hazır bomba gibi. Hiç bir golde en ufak bir tebessüm verdiğini hatırlamam. Oyuncular bile attıkları gollerden sonra ' hani sevinelim de ayıp olmasın, insan sansınlar ' şeklinde yapmacık bir sevinç gösterirlerdi.

1986 Dünya Kupasına dönecek olursak,

Futbolun futbol olduğu zamanlardı. Hiç bir Dünya Kupasından bu kadar zevk almadığımı rahatlıkla söyleyebilirim. Renkli TV'den de kaynaklanıyor olabilir :)

Aslında konuşulacak, anlatılacak çok şey var ama akıllarda kalan elbetteki Maradona. İngiltere'ye attığı her iki gol (biri tanrının eliydi), Belçika'ya attığı gol unutulmazlar arasına girmişti.

Biraz ordan, biraz burdan oldu karıştı. İdare et artık :)

Bana nasıl hitap edeceğine sen karar ver. Benim için farketmez.

şevki türkiye de her maçta takıyor.forvette maceraya gerek yok,bu tarz bir forvet mutlaka kadroda olmalı.

topal ve barış top kullanamayan,lıncoln ıse defans yapmayan oyuncu tıplerı.mesele hucumu da defansı da yapabılecek,oyunun ıkı tarafnı da oynayabılecek ısımler bulmak.bjk de bu var fakat bunları kullanamayan bır teknık adam var.

Iste Topal-Barıs-Lincoln orta sahası farklı özellikleriyle birbirini tamamlamıstı. O sene ki güzel ve akıcı futbolun ana nedeni buydu. Okan-Emre-Suat demeden evvel iki sefer düsün. O orta saha bir efsanedir.

Culio'da kapagı yedigini zannediyodum. Hala ne cürretle Hagiye dil uzatıyosun.

Kadro o kadar kötü ki normal bir oyuncu bile gözümüze yıldız görünüyor. Culio'nun bu takımda fark yaratacağını düşünmüyorum.

Gelirken aşırı kötümserdim, ilk oynadığı maçlarda aşırı iyimser. Zamanla görülüyor ki sırıtmayan,normal bir oyuncu.

Hagi geldiğinden beri takım daha da kötüye gidiyor. Tabii bunu, senin gibi sadece yapılan transferlere bakarak teknik adam yorumlayan kişiler görmüyor.

Hagi iyi oyuncu alabilir, ben her zaman yanılmaya razıyım. Ama sistem,taktik,teknik anlayışta SIFIR.

Hagi gibi tecrübesiz,teknik adam kariyeri olmayan adamların GS'da işi yok. Kalite lazım. Aynı senin yorumlarına lazım olduğu gibi.

Kapak derken?

Tur patladığı için artık kimse kocasını kiev'e maça yollamaz diyolla :) Ne yaptın şampiyon? sex turizmini tersine çevirdin :)

Geri
Üst Alt