Cevap: AL Son 32 1.Maç | Beşiktaş 1-4 D.Kiev | 17 Şubat | Maç Sonucu
Ne desem Eyup Abi mi desem Eyup Bey mi desem karar veremedim. Bana uzak o dønemler. En son Meksika diyorlardi bu 1986 herhalde sokak futbolunun son esintilerinin yasandigi turnuva olmus ondan sonrasinda gittikce modernlesmeye ve 2000'lerden sonra tamamen fabrika sistemi gibi bir sisteme døndu diyorlar. Belki 1986 Meksika degildir fakat o dønemde sokak futbolu esintisi modern futboldan silinmeye basladi o turnuva sokak futbolu esintilerinin yasandigi son turnuva idi diyorlar. Dogru gibi herhalde. Mesala Maradono gitmis neredeyse Napoli'yi tek basina sampiyon yapmis. Hatta bizim 2000 UEFA aldigimiz dønem icin de futbolda kirilma noktasi diyorlar. 2000'den sonra neredeyse tamamen artik fabrika sistemine benzer futbol sistemlerine gecilmis.
1986 Dünya Kupası.. Dünya Kupasının tam ortasında Renkli televizyonumuz gelmişti, deliler gibi sevinmiştim. Hürriyet gazetesinden almıştık

İlk renkli maçı o dünya kupasında seyretmiştim.
Maradona tek başına değildi. İki kişiydiler. Brezilyalı Careca vardı. Birlikte Napoli'yi şampiyon yaptılar.
Kiev'e dönecek olursak,
Tam bir Sovyet rejimi takımı, tam bir makine düzeni..
Hayal meyal hatılıyorum Lobanovski'nin beyaz suratını. Sürekli asık bir vaziyette, tam bir patlamaya hazır bomba gibi. Hiç bir golde en ufak bir tebessüm verdiğini hatırlamam. Oyuncular bile attıkları gollerden sonra ' hani sevinelim de ayıp olmasın, insan sansınlar ' şeklinde yapmacık bir sevinç gösterirlerdi.
1986 Dünya Kupasına dönecek olursak,
Futbolun futbol olduğu zamanlardı. Hiç bir Dünya Kupasından bu kadar zevk almadığımı rahatlıkla söyleyebilirim. Renkli TV'den de kaynaklanıyor olabilir
Aslında konuşulacak, anlatılacak çok şey var ama akıllarda kalan elbetteki Maradona. İngiltere'ye attığı her iki gol (biri tanrının eliydi), Belçika'ya attığı gol unutulmazlar arasına girmişti.
Biraz ordan, biraz burdan oldu karıştı. İdare et artık
Bana nasıl hitap edeceğine sen karar ver. Benim için farketmez.