AL Son 32 1.Maç | Beşiktaş 1-4 D.Kiev | 17 Şubat | Maç Sonucu

Cevap: AL Son 32 1.Maç | Beşiktaş 1-4 D.Kiev | 17 Şubat | Maç Sonucu

Hep söyledik. Beşiktaş bu oyun yapısıyla eli ayağı düzgün hiçbir takımı yenemez. İyi günüde değilse de fark yer. Schuster'in seçimleri böyle olduğu sürece değişmeyecek bir durum...

Sabri--Neill---Servet--Çağlar

--------Cana---------------

---------------------------

------Yekta-------Culio----

-Pino----------------Stancu

----------Baros-------------

şu kadro fark atar heralde beşiktaşa

Juventustur o..

Milan'ın herhangi bir siyasi oluşumunu hatırlamıyorum ama Juve'nin kibirini hatırlıyorum. Hatta o dönemlerde ' Milano'da Torino'dan daha çok Juvel'li var, maçlarımızı orada oynayalım ' iddaasında bulunmuşlardı.

Sözlerime şöyle son vereyim.

A.C. Milan

Galli - Tassotti - Maldini - Colombo - Costacurta - Baresi (C) - Donadoni - Rijkaard - M.Van Basten - Gullit - Evani

Hiç bir kaynaktan alıntı yapılmamıştır.

Biraz ukalalık oldu, kusura bakma ama belirtmek istedim.

İyi geceler forum ahalisine

Besiktaslilardan hic yorum yok mu? :) Böyle tarihi hezimetlerden sonra forumlarini cok merak ederim :)

macida seyredemedik

ayni sacmaliklar devammi?

valla kendini geliştirdi shuster.okus pokus yaptı...ben maçı izledim gene de çözemedim sol kanat bobo mu nobre mi erns mi...

zaten almeida'yı alıp neden yedek bırakırsın,8 aydır oynamayn ferrari'yi neden koyarsın,guti yi forvet arkası yerine neden ön libero oynatırsın...daha neler neler...

Ne geceydi be.

tadi hala damagimda. :d

bjk normal futbolunu(vasatı) oynadı

valla kendini geliştirdi shuster.okus pokus yaptı...ben maçı izledim gene de çözemedim sol kanat bobo mu nobre mi erns mi...

zaten almeida'yı alıp neden yedek bırakırsın,8 aydır oynamayn ferrari'yi neden koyarsın,guti yi forvet arkası yerine neden ön libero oynatırsın...daha neler neler...

yahu bu adam fernandes ernst guti orta sahasindan ne istiyor

cokmu zor?

biz aslında defansımız son 2 senede iyi bi defans olsaydı rahat yarı final oynardık.şansız 2 gol yedik Hamburgdan ve Madridden.Forvetsiz bile Madride karşı iyi oynadık ama kapanınca golleri yedik arka arkaya :ays:

Juventustur o..

Milan'ın herhangi bir siyasi oluşumunu hatırlamıyorum ama Juve'nin kibirini hatırlıyorum. Hatta o dönemlerde ' Milano'da Torino'dan daha çok Juvel'li var, maçlarımızı orada oynayalım ' iddaasında bulunmuşlardı.

A.C. Milan

Galli - Tassotti - Maldini - Colombo - Costacurta - Baresi (C) - Donadoni - Rijkaard - M.Van Basten - Gullit - Evani

iyi geceler...rud gulıt'in püskül saçlarına ve hollanda'nın 88 deki parlak kareli truncu formasına hastaydım ben de.tabiki total futboluna da.şimdi rejkaar dın gidişine daha çok yanmaya başladım.kalsaydı eminim bişeyleri düzeltecekti...

macida seyredemedik

ayni sacmaliklar devammi?

Avrupada Simao oynayamadığından isimler değişikti ama felsefe aynı. Buna ek olarak İsmail falan çok kötü oynadı.

Sen beğenir miydin İsmail'i?:)

Dolmabahce kiyisinda Ukrayna'dan geldigi sanilan bir yunus civarda teror estirmis, gelene gidene tecavuz etmis diyorlar..

Dolphin%20Rape.gif

Ahahhahahaha, Allah senin belani vermesin, 5 dk'dir yazamiyorum bu yorumu gülmekten.

Off ya, ne güldüm ama, aniden hic beklemedigim anda yaziyi okudum tam yazi biterken foto hareketlendi ))))))))

Sinan Engin ne dicek la merak ediyorum :D

sinan enginin yüzünü görmek isterdim :)

Juventustur o..

A.C. Milan

Bu gerçek bildiğim kadarıyla. İtalya'nın genelinde en çok taraftarı olan takım Juventus, dünyada da üçüncüydü sanırım. Gerçi Barca'nın son popülaritesinden sonra değişmiştir bu durum muhtemelen:) Torino'da en az taraftarı olan yer, stadı dolmuyordu hatta küçülttüler yanlış hatırlamıyorsam.

yildizlar toplulugu besiktas ha :) gecen sezonda bizde yildizlar vardi sonuc ortada,en iyisi lucescu,adam dandik futbolculari parlatiyor hemde takim oyunu oynatiyor

Kiev'e gitmemek için ikinci sarı kartı gören Quaresma lehine tezahurat yapıp Hakan Arıkan'ı ıslıklayan Beşiktaş taraftarını da kutlamak lazım.:)

Böyle bir durumda bir takimin basarili olmasi mümkün degil.

Adam bilerek atiliyor, taraftar tezahurat yapiyor.

Sadece Türkler degil, Hilbert, Bobo vs gibi topcularda "noluyor" der.

yahu bu adam fernandes ernst guti orta sahasindan ne istiyor

cokmu zor?

valla bu gidişle nihat'ı bile ilk 11 kor.bence o da sıkıldı türkiye'den.macları kaybedip bir an önce tazminatı da alıp gitmek istiyo.

9 yabanci ile fark yediler be

hafta sonu fenerdende bir tokat yemesinler:)

yeter demirören yeter :)

Geri
Üst Alt