AL Son 32 1.Maç | Beşiktaş 1-4 D.Kiev | 17 Şubat | Maç Sonucu

Cevap: AL Son 32 1.Maç | Beşiktaş 1-4 D.Kiev | 17 Şubat | Maç Sonucu

besiktaslilarin ruh halini düsünebiliyor musunuz arkadaslar.

bu söyle birsey, rüya görüyorsun, rüyada hayatta asla düsünemedigin kadar mutlusun, ucuyorsun, kendini birsey zannediyorsun ama bir anda kiyamet kopuyor ve uyaniyorsun.

asil kiyamet uyandiktan sonra basliyor.

sokaga cikamaz hale geliyorsun.

Bizimkiler sezon başından alıştırdılar. Ve psikolojimiz o kadar da kötü değil :)

Beşiktaşlılar içinse rüya gibi başladı sezon. Önce Guti, Quaresma alındı. Kendilerini bir anda aç tavuk misali darı ambarında gördüler.

Üzerine Avrupa'da gruplardan tarihlerinde ilk kez çıkınca ki elbette bu da büyük başarıdır. Ayakları yerden kesildi.

Ve devre arası transferleriyle tamamen fezaya uçtular.

Şu andaki tabloya bakınca. İkinci yarıya 17'de 17 hedefiyle giren takım 4'te 1'de kaldı. Ve an itibarıyla 6. sıradalar.

Avrupa'da en az yarı final hedefleyen takım. 2.turda Dublin'e el salladı.

Ellerinde bir tek Türkiye Kupası kaldı. Onu da kaybettikleri an büyük bir travma yaşarlar ki, büyük ihtimal o da ellerinden kayıp gidecek.

Şu an büyük ihtimal alkol kullananan Beşiktaş'lılar şişenin dibini görmüş. Kullanmıyanlarsa, Kayahan'dan ''Allahım neydi benim günahım'' adlı parça eşliğinde iç çekiyorlardır.

Ufuk'un savunalacak bir tarafi yok, nasil isliklamyalim eger adam 2 top tutmuyorsa ve üstüne 50 metreden gol yiyorsa.

Ufuğun nası bi kaleci olduğunu bilen birisi olarak sezon sonuna kadar savunulursa uzun seneler kalede görürüz onu (tabi ıslıklanmadan) kaleci dediğin gol kurtarır, hatalı gol yesede gol kurtarmalıdır.. ufuk bunu yapıyor. bursa maçında sağdan gelen atakta içeriye çevrilen topta batallanın topunu kurtarışı vardı hatırladınmı ? heh işte kaleci dediğin onu yapmalıdır:)

Ufuğun nası bi kaleci olduğunu bilen birisi olarak sezon sonuna kadar savunulursa uzun seneler kalede görürüz onu (tabi ıslıklanmadan) kaleci dediğin gol kurtarır, hatalı gol yesede gol kurtarmalıdır.. ufuk bunu yapıyor. bursa maçında sağdan gelen atakta içeriye çevrilen topta batallanın topunu kurtarışı vardı hatırladınmı ? heh işte kaleci dediğin onu yapmalıdır:)

Volkan bi cok sey yapti hala isliklamiyolar onu bizim taraftarimiz neden Ufuga gereken sabri goster miyor?

Belki kaleci sorunumuzu boyle cozecegiz.

Bir tek o kurtaris var zaten, baska yok.

Ha birde, Hannovere karsi bir kafa topu iyi cikarmisti.

Baska var mi, yok valla.

Oysa mac basi en az 2-3 kurtarisi olmasi lazim. Onur mesela son macta ne kurtarislar yapti, 2 tane "oha" dedirtten.

Volkan ne kurtarislar yapiyor en zor maclarda birde.

Cenk de akil almaz kurtarislar yapiyor.

Ama Ufuktan akil almaz kurtaris bekleyen bile yok/tu, sadece 50 metreden gol yemese, üstüne gelen toplari iceriye almasa yeterdi.

Yan toplarda olan eksikliginden bile bahsetmiyoruz, yan toplarda iyi degil, anladik, sorun degil dedik ama adam , neyse ...

Maçın ilk yarısını izledim sadece, Beşiktaş inanılmaz kötü oynadı. Aurelio-Ernst-Guti orta sahası üretken değildi. Aurelio'nun etliye sütlüye karıştığı yoktu ve Ernst'te inanılmaz temposuzdu. Sadece Guti tek başına birşeyler yapmaya çalışıyordu.

ufuğu manisa'da ilk forma giydiği andan itibaren takip ediyorum.fiziği,yaşı,reflekleri ile kaleyi koruyabilecek ender yeteneklerden.şöyle kaleci tartışması olmadan ufuğu szon sonuna kadar oynatalım bakın neler oluyor.volkan fenerin kalesıne gectıgınde ş,liginden elenmesine ve bizim macta yaptıgı hatayla sampıyonluga sebep oldu.ve daha aralarda ne goler yedı.biz daha yolun başında ufuga sabır gostermek ıstemıyoruz...zapata daha kurtarıs yapmadı,kaldıki ufuk kaleye gelen 5 toptan 4 unu super cıkarıp 1 ını yıyodu...eğer paraya kıyıp stekelenburg'u(casillas,sezar,ceh,buffon u zaten alamayız) alamıyosak ufuk kalsın kalede.kaybedeceğimiz bişey yok bu sene.bari milli bir kaleci kazanalım.

Bir tek o kurtaris var zaten, baska yok.

Ha birde, Hannovere karsi bir kafa topu iyi cikarmisti.

Baska var mi, yok valla.

Oysa mac basi en az 2-3 kurtarisi olmasi lazim. Onur mesela son macta ne kurtarislar yapti, 2 tane "oha" dedirtten.

Volkan ne kurtarislar yapiyor en zor maclarda birde.

Cenk de akil almaz kurtarislar yapiyor.

Ama Ufuktan akil almaz kurtaris bekleyen bile yok/tu, sadece 50 metreden gol yemese, üstüne gelen toplari iceriye almasa yeterdi.

Yan toplarda olan eksikliginden bile bahsetmiyoruz, yan toplarda iyi degil, anladik, sorun degil dedik ama adam , neyse ...

Onu kurtarması önemli zaten onu kurtarabildiği için bi umut var hep ? Takım çok iyiymiş gibi bide ufuğu ıslıklamak çok haksızlık.. Kaleci bulup yetiştirmek kolay işmi sanıyosun? Her golde ıslık her golde yuhalama o adamın psikolojisini düşün bakalım kurtarış yapabiliyormusun..

[video=youtube;-Xkqp6wwY_M]https://www.youtube.com/watch?v=-Xkqp6wwY_M&feature=related[/video]

o seneden beri kaleci sorunları yok bilmem anlatabildimmi..

Aslinda en büyük suclusu Schuster.

Sen hayatinin futbolunu oynarken Ernsti kes, gol yükünü ceken Boboyu kes, oynatma, en son ne zaman forma giymis bilinmeyen Ferrariyi ilk 11 koy sonra böyle bir macta "cikin, oynayin" de...

Adamlar iste böyle cevap verirler sana iste.

Ernst ne top oyniyordu ilk yari, 10 numara gibi ara pas falan bile atiyordu, kiskanarak izliyordum herifi.

Bu saydigim topcular formda degildi bugün ve bunun tek usclusu Schuster.

Aslinda en büyük suclusu Schuster.

Sen hayatinin futbolunu oynarken Ernsti kes, gol yükünü ceken Boboyu kes, oynatma, en son ne zaman forma giymis bilinmeyen Ferrariyi ilk 11 koy sonra böyle bir macta "cikin, oynayin" de...

Adamlar iste böyle cevap verirler sana iste.

Ernst ne top oyniyordu ilk yari, 10 numara gibi ara pas falan bile atiyordu, kiskanarak izliyordum herifi.

Bu saydigim topcular formda degildi bugün ve bunun tek usclusu Schuster.

Ernst ve Bobo sabote mi ediyor acaba ? :)

Onu kurtarması önemli zaten onu kurtarabildiği için bi umut var hep ? Takım çok iyiymiş gibi bide ufuğu ıslıklamak çok haksızlık.. Kaleci bulup yetiştirmek kolay işmi sanıyosun? Her golde ıslık her golde yuhalama o adamın psikolojisini düşün bakalım kurtarış yapabiliyormusun..

[video=youtube;-Xkqp6wwY_M]https://www.youtube.com/watch?v=-Xkqp6wwY_M&feature=related[/video]

o seneden beri kaleci sorunları yok bilmem anlatabildimmi..

Ben anlamam. Ufuk 2 yildir burda, bir numarasini göremedik, pardon gördük, en son oynadigi macta Bursaya karsi 2-0 yendi koca Galatasarayi tek basina.

Ernst ve Bobo sabote mi ediyor acaba ? :)

Adamlarin performansi düser eger oynatmiyorsan, bu cok dogal birsey.

Sabote mabote bilmem ama ilk yarinin en iyi topcuyu, ikinci yarida 2 transfer yaptin diye kesersen, girdigi yada oynatildigi maclarda icinden gelerek, yani sahada herseyini vererek oynamaz bu topcu, burasi kesin.

Transferlere göre teknik adam yorumlamak mı :haha: Yanlıs kisiyle konusuyosun. Culio'da kapagı yedin daha fazla uzatma istersen.

Takımın skor olarak dahada kötüye gittigi dogru, fakat oyun olarak bariz kıpırdanma oldu Haginin gelisiyle. Dahası Baros ve Arda'dan zerre yararlanamadı. Yorum yapıcaksan herseyiyle yap, sadece kendi kafana yatanlarla degil.

Takımın kalitesizliginden Culio bile bilmemne topcu gibi geldi diyosun ya, Rijkaard'da Mustafa Sarpla ugrasacagına bi tane Culio bulup getirseydi. Dile kolay tam 3 transfer dönemi gecirdi ve hala bu takımı Mustafa Sarpa muhtac bıraktı. Onun icin yatın kalkın siktiri boktan bir devre arasında Culio ile orta sahaya cag atlattıran Hagiye dua edin. Yaz sezonunda takıma getirecegi tipte oyuncuları simdiden kestirmemek pekte zor olmasa gerek.

Konusmak kolay is, senin gibiler sürekli konusur durur ama sadece hava gazından ibaret.

1-Ben Hagi'den bahsediyorum, sen Rijkaard diyorsun. İşte bu demogoji.

2-Culio ile çağ atlamak mı? Hangi çağda yaşıyorsun?

3-3 maçta 6 gol yiyen Zapata kalecisini kim aldırdı?

4-Eskişehir maçında skor 3-0 iken yekta ve emre dururken M.Sarp'ı oyuna alıp maçın 3-2 olmasına neden olan kim?

5-İnsua gibi bir adam duruken balta'yı oynatan futboldan bihaber olan kişi kim?

Bügünlük sana bu kadar kapak yeter. Daha çok çalış,karşıma öyle gel.

Ufuk'un savunalacak bir tarafi yok, nasil isliklamyalim eger adam 2 top tutmuyorsa ve üstüne 50 metreden gol yiyorsa.

hakan'ın da savunulur bir tarafı yok, adam gol yeme rekoru kıracak 8+4+4 metalist, kiev, liverpool diğerlerini hatırlamıyorum:D

ufuk da berbat bir kaleci zaten.

Maçın ilk yarısını izledim sadece, Beşiktaş inanılmaz kötü oynadı. Aurelio-Ernst-Guti orta sahası üretken değildi. Aurelio'nun etliye sütlüye karıştığı yoktu ve Ernst'te inanılmaz temposuzdu. Sadece Guti tek başına birşeyler yapmaya çalışıyordu.

erns sol acık,gutı on lıbero oynadı.ourelıo ıse takıldı kafasına gore.yerlı yerınde oynasa yeterdı bjk için.bir de 3 gol yan toptan geldi.shuster yan topta adama yapışıp hamle şansı vermemeyi sölememiş futbolculara heralde.futbolu ispanyadaki gibi mucadele olmadan etlıye sutluye karısmadan oynamakla mac kazanılamayacagını anlamalı artık.

Ben anlamam. Ufuk 2 yildir burda, bir numarasini göremedik, pardon gördük, en son oynadigi macta Bursaya karsi 2-0 yendi koca Galatasarayi tek basina.

Rijkaard valdese yaptığı kıyağı ufuğa yapmadı(ki valdes ufuktan daha kötüydü ilk başlarda). bu senede neler olduğunu görüyosun gene 1 hatada çocuk tribünde. medyanın gazına gelerek taraftar böyle doluyor işte. petr cech gelse bi hatalı gol yese, gazetelerde "Galatasarayın kale sorunu devam ediyor" yazısı çıksa ondada gaza gelip, iyi kaleci değil bu dersiniz.. neyse üstelemeye gerek yok benim anlattıklarımı anlamak için kaleciyi nasıl yetiştirirsin onu bilmek lazım..

Not:Hala bursa diyip durmayın bu takım 2 senedir ne oynuyorki ufuk maç vermiş?

kaleci için harcanacak zamanımız yok diyosak o zaman paramız var diyeceğiz.(ben hala ufuğa şans verelim diyorum) taffarel den sonra dünya kupası finali görmüş stekelenburg u büyük takımmlar kapmadan almamız lazım.bugun tek başına turu getirdi ajax'a...

Rijkaard valdese yaptığı kıyağı ufuğa yapmadı(ki valdes ufuktan daha kötüydü ilk başlarda). bu senede neler olduğunu görüyosun gene 1 hatada çocuk tribünde. medyanın gazına gelerek taraftar böyle doluyor işte. petr cech gelse bi hatalı gol yese, gazetelerde "Galatasarayın kale sorunu devam ediyor" yazısı çıksa ondada gaza gelip, iyi kaleci değil bu dersiniz.. neyse üstelemeye gerek yok benim anlattıklarımı anlamak için kaleciyi nasıl yetiştirirsin onu bilmek lazım..

Not:Hala bursa diyip durmayın bu takım 2 senedir ne oynuyorki ufuk maç vermiş?

Yahu asil sen sacma örnekler verme Furkan, cech falan...

Ben sana diyorum ya, Ufuk bu kadar mac oynadi, 2-3 kurtaris yapsa, 1-2 macta takimina puan yada puanlar kazandiracak birseyler yapsaydi taraftar inan bana sonuna kadar desteklerdi, sabir gösterirdi.

Ama Ufuk oynadigi her macta goller yedi, bir, iki top cikaramadi.

Taraftar hala sesini cikarmadi ama hayati önem tasiyan maca ciktik ve adam tek basina 2 gol atti kalemize.

Artik bu saatten sonra taraftara birsey diyemezsin.

Cünkü deli olmamak elde degil.

Sen öyle bir konustun ki, sanki Ufuku islikladik, yuhaladik her mac, oldu mu öyle birsey? Hic isliklnadi mi ki, yuhalandi mi ki Ufuk?

Ben hatirlamiyorum, bir alisamiyendeki kupa macinda az bir tepki oldu ama bu kadar.

Dedigim gibi, Ufuka destek verdi taraftar, inandi, o kadar sacma goller yerken sesini cikarmadi, 2 kurtaris bile yapamiyorsun demedi ama bu kadar önemli macta cikip, kalene 2 gol atarsan, taraftarda artik sessiz kalamaz, mümkün degil.

Bence bir kalecinin iyiliği yediği basit gol oranıyla alakalıdır. Her kaleci basit goller yer, yiyebilir. Ancak bu oran ne kadar düşük olursa kaleci o kadar güven verir, başarılıdır. Muhteşem kurtarışlar yapmasına gerek yok. Adam 90'a çaktıysa topu, bırakalım girsin o, çıkmasın. Ama yan topta hata yap, uzaktan vurulan da hata yap... Böyle olmaz.

Hem basit gol yemesin hem de muhteşem kurtarışlar yapsın diyorsanız;

Gianluigi Buffon:tiphat:

Geri
Üst Alt