Alaattin Hatayoğlu: "Trabzonspor'un kupası Erdoğan'da"

Trabzonspor eskiden bu tarz muhalif seslerin yonetimlere girebildigi bir kuluptu

Acikcasi yonetimleri hulogculugu birakmadigi surece iclerinde bulunduklari cukurdan cikamazlar

Cunku sadaka gibi alinan ortulu odenek parasi istikrari saglayamaz

Söke söke alacağız kupayı bu işin sonu büyük sosyal olaylar; başkanınız gelsin, otobüs kurşunlanması, müzeden kupanın çalınması... Devlet adaletti hani adalet de mülkün temeli?

Başarıdan başarıya koşan Demirören gibi bir profili Tff'ye kim ne zaman atamış bunun cevabını verdikten sonra Erdoğan ile ne alakası var yeaaa sorusunu tekrar sorabilirsiniz.

Şeytan neredeyse hergün saraydaydı o zamanlar. Halen ne ilgisi var diyenler var. Yeni şafak gibi gazeteleri okuyarak bu duruma gelinebilir ama.

erdogan fb lehine calissaydi aziz iceri girer miydi , tff den kisilere sike cezasi cikar miydi , m ali aydinlar uefaya "fb sike yapmis CL ye gondermiyoruz" diyebilir miydi

bunlari dusunurseniz kupa mevzusuyla tezat olusuyor , soyledigim bu ... yani erdogan kupayi vermeyin ama baska her melaneti yapin mi dedi mesela

fb nin cani cehenneme ayri ama erdoganla iliski kurulmasi rahatsiz edici .

yenisafak gazetesinden dun link attim cunku demba ba nin kartal selami haberi en tepede onda gorundu google da , copy paste icin kullandim ,isim olmaz akitle , yeni safakla bilmem neyle , yasam tarzima ters bu siyasi islam meseleleri

Kupayı TSye verseler adamlar bugün Şampiyonluk töreni yapacak birde

erdogan fb lehine calissaydi aziz iceri girer miydi , tff den kisilere sike cezasi cikar miydi , m ali aydinlar uefaya "fb sike yapmis CL ye gondermiyoruz" diyebilir miydi

bunlari dusunurseniz kupa mevzusuyla tezat olusuyor , soyledigim bu ... yani erdogan kupayi vermeyin ama baska her melaneti yapin mi dedi mesela

yenisafak gazetesinden dun link attim cunku demba ba nin kartal selami haberi en tepede onda gorundu google da , copy paste icin kullandim ,isim olmaz akitle , yeni safakla bilmem neyle , yasam tarzima ters bu siyasi islam meseleleri
Kardo adam fener taraftarı güldürme bizi evet diğer camiaların aleyhine çalışmıyor ama takımını dünya görüşünden öne koyuyor o da hasta fenerli sonuçta kazlıçeşme mitingine ibrahim hacıosmanoğlu geldi aziz yıldırım değil ama kupa aziz'de :) Got it bro?

secmeyin o halde kardesim , ben ne referandumda evet verdim ne de akpartiye 1 kez oy atmisligim var , 2007 referandumu disinda hic bir secimde de akp isine gelecek bir oy atmadim ama ulke kimi seciyorsa saygi duyarim . ulkede surekli siyasilarin sporla iliskilendirilmesini de sacma buluyorum , eger erdogan fb ci davransa idi fb 10 senedir CL den uzakta kalmaz , avrupada sike damgasi yemez , radara yakalanmaz ve bu isten de siyirirdi .. 1 tane sampiyonlugu kurtardi ama mali ve avrupa alaninda dip yaptilar , yoneticileri baskanlari hapis yatti hala erdogan deniyor

o zaman erdogan in gucu yoktu bu fb nin basina gelenleri engellemeye , onu da kabul etmeniz lazim

secmeyin o halde kardesim , ben ne referandumda evet verdim ne de akpartiye 1 kez oy atmisligim var , 2007 referandumu disinda hic bir secimde de akp isine gelecek bir oy atmadim ama ulke kimi seciyorsa saygi duyarim . ulkede surekli siyasilarin sporla iliskilendirilmesini de sacma buluyorum , eger erdogan fb ci davransa idi fb 10 senedir CL den uzakta kalmaz , avrupada sike damgasi yemez , radara yakalanmaz ve bu isten de siyirirdi .. 1 tane sampiyonlugu kurtardi ama mali ve avrupa alaninda dip yaptilar , yoneticileri baskanlari hapis yatti hala erdogan deniyor

o zaman erdogan in gucu yoktu bu fb nin basina gelenleri engellemeye , onu da kabul etmeniz lazim
Nereden çıkarıyorsun ki desteklendiğini şahsen ben 2002'de mesut yılmaz'a ve 2007'de mehmet ağar'a oy attım başka bir daha da sandığa gitmedim galatasaraylıdan başkasına oy atmam ancak çok istisna bir adam olması lazım...

Diyorsun ya seçmeyin o zaman?

cok oy alan her zaman haklidir , yarin chp , ertesi sene mhp fazla oy alsin , o zaman da onun borusu oter .. secmeyin kelimesi hatali oldu , secmesinler o zaman demem lazimdi

fb liler o donemde demedigini birakmadi , ts de magdur olduysa onlar da vermesin ... hak kursude degil sandikta kazanilir

İlk başlarda karışmadı ama baktı fenerli taraftarın büyük tepkisini işte o vakit devreye girmeye başladı ki platini ile özel görüşmelere başladığını hepimiz dün gibi hatırlıyoruz herhalde.

İlk başlarda karışmadı ama baktı fenerli taraftarın büyük tepkisini işte o vakit devreye girmeye başladı ki platini ile özel görüşmelere başladığını hepimiz dün gibi hatırlıyoruz herhalde.

Bence bu olay her seyin erdogana ihale edilmesi mevzusundan baska bir sey degil . tum olaylar tek yonde olsa bu teorilere inanirim , adamlar sike yapmistir , ama hic bir sey baslarina gelmez , koruyucu semsiye olur , o zaman oturup konusalim

madde madde sayiyorum

hangi klup baskani ve yoneticileri bugune dek sikeden orgutculukten hapse girmis
hangi klup uefa da sike odakli ceza alip senelerce uzak kalmis
hangi klubun sicilinde halen match fixing yaziyor
hangi klubun yuz milyonlarca euro kaybi olmus
hangi klubun tonla oyuncusu kacmis bu yuzden ,itibari yerle bir olmus

kontralarini da yazayim

hangi klup sike yapip da aldigi sampiyonluk gecerli sayilmis
hangi klup sike yapip da cezasini dogru duzgun cekmemis , kume dusme ya da puan silme gibi
hangi klup yoneticileri sike yapip da senelerce daha baskan , asbaskan kalmis
hangi klup oyunculari (rakiplerdeki) fb nin sike faaliyetlerine dahil olup da futbola devam etmis

dolayisiyla hangi acidan bakarsan oyle gorursun gibi bir durum var .. erdogan eger cok gucluyse ve hasta fb li ise ilk maddelere de musade etmez engel olurdu , yok aksi durumsa ikinci yazdigim maddelere de karismaz etmez gerceklesmesini isterdi

yani tek yonde bir durum olurdu , demek istedigimi anlatamiyorum sanirim

3 temmuz patlar patlamaz rıdvan vs bazı hırtlar koştura koştura yalvarmaya gitmedi mi Erdoğan’a?

Bu kısım “Konunun onunla ne ilgisi var” diyerek saf görünmeye çalışan çakallarla

3 temmuz’un ifşası diğer olaylar gibi bir hesaplaşmanın sonucuydu amaç şikeyi ortaya çıkarmak değildi. haliyle ortada bir kumpas var. yani şike süreci ortaya atılarak farklı yerlere zarar gösterilmeye çalışıldı. Bu konuya katılıyorum ama farklı sebeplerle ifşa edildi, deliller hukuka aykırı şekilde üretildi demek farklı şey, bunlar yalan demek farklı şey.

Fenerliler şu an bundan fırsat bilerek şike olmamış gibi gösteriliyor. Ama her açıklamada görüyoruz ki şike var ama delil toplama ve ifşa süreçlerinin amacı bunları ortaya çıkarmak değil bazı kişileri ve kurumları zor durumda bırakmak.

Bu abi yürek yemiş bunları açık olarak dile getirdiğine göre, fetöcü ilan edilir olay tatlıya bağlanır muhtemelen. Söylediklerinde haklılık payı var o gün Rıdvan ve benzerleri koştura koştura yalvarmaya gitmeseydi muhtemelen bugün kupa trabzon’un müzesinde olacaktı. Ama şu an trabzon’a gelme şansı yok kupanın onun treni kaçalı bayağı oldu.

Geri
Üst Alt