- 12 Ocak 2013
- 48.756
- 56.167
- 4.128
Malum isim yok reyiz daha ne olsunNe kadar da güzel duruyor öyle değil mi ?

Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Malum isim yok reyiz daha ne olsunNe kadar da güzel duruyor öyle değil mi ?
Hoca onu illa oynatır yav takık nedense onaMalum isim yok reyiz daha ne olsun![]()
@Levent Akgün Danışmadan bekleniyorsunuz.Şöyle bir şeyler dolaşıyor doğru mu bilmiyorum
Ekli dosyayı görüntüle 39365
Hoca onu illa oynatır yav takık nedense onaBu sebeple Bony haberi tırışka olabilir, veya Alan. 4-2-3-1, 4-3-2-1 var kafasında kuvvetle muhtemel.
Ertesi gün yine bırakırım yav nolacak, değişmeyen tek şey değişimdir mottosunu benimsemiş insanım hatta hamlemin devrimci bir hamle olduğunu bile söyleyebilirim.
Sneijder'i solda bir kaç maç denediğini hesaba katarsak hiç de mantıksız değil deneyebilir cidden.Hoca onunla ilgili kinini belki biraz gizli tutuyordur abi. Serdar'a neler yaptığını gördük. 2 forvet gelirse kupa maçlarında oynar yada Ndiaye filan formsuz olursa.
Fakat şöyle bir şeyde var Fatih hocam 4-4-2 yi böyle orta saha özellikli adamlarla oynamayı seviyor. Onyekuru yerine malum isim oynayabilir.
Alan + Bony haberleri gerçekse dizilim 4-4-2 mi olacak nasıl olacak ?
Bony yerine rumen veya ne bileyim iskandinav ülkelerinden falan ucuz dümdük birini bulsalar keşke, hiç gerek yok sanki o herife.Abi Bony zaten kalan 15 haftanın 10'unu kaçırır. Alan cezalı veya sakat olduğunda Bony sağlam olsun yeter. Tek forvet devam ederiz.
forumdaki devrimci saflarımızı sıklaştıralım diyorumDevrimci yanını daima tebrik etmişimdir.
transfer piyasası bu şekilde arkadaşlar ya verecez 4.5 milyon euro ya da mugdat'ı izleyecez ilerde.
Levent abi sadece THY seferlerini biliyor diye biliyorum@Levent Akgün Danışmadan bekleniyorsunuz.
Bony yerine rumen veya ne bileyim iskandinav ülkelerinden falan ucuz dümdük birini bulsalar keşke, hiç gerek yok sanki o herife.
Şöyle bir şeyler dolaşıyor doğru mu bilmiyorum
Ekli dosyayı görüntüle 39365
Hoca onunla ilgili kinini belki biraz gizli tutuyordur abi.
Baktım yapıyor da zaten tarihte sıkıntı var muhtemelen balon. 27ocak dubai istanbul uçuşunu arattım yoktu öyle bir kayıt diyorduKLM Dubai Istanbul seferi yapmiyor ki