Alanyaspor - Galatasaray Maçının Hakemi Abdulkadir Bitigen Oldu

Son kaybettiğimiz 2 Alanya maçının hakemini şampiyonluk yolunda en önemli maçlardan birinde tekrardan bir Alanya maçına vermeleri ne büyük tesadüf değil mi ya :)

Koyu fenerli çok tehlikeli bir adam yarın maçı katledecek

Elimizden bir şampiyonluk aldı 2 sene önce ne zaman kritik süreçlere girilse bunu veriyolar bizim maçlara bu da bizi biçiyor.

altta kalmayalim aciklama yapalim bence mactan once bunlar bu oyundan anliyor

Maçtan önce bu maçın hakemi hakkında endise duyuyoruz diye açıklama yapılmali yoksa bizi dograyacak diyeceğim de bizimkiler böyle şeylere tenezzül etmez.

Yeter artik arkadas... Cikin bir gozdagi verin bari. Soyadindan mimledigim bir diger hakem. Cok net belli oldu ko biz TFF vs ne varsa sahada oyle ya da boyle yenmek zorundayiz. Lam'i cim'i yok.

VAR hakemi de Hakan ceylan olsun bari.
Lale orta nasılsa bunlardan ses çıkmıyor, tüm kozlarımızı kullanalım diyordur.

arkadaslar birsey ortaya cikti, gecenki mactaki hakemde tetikciydi, ama yapamadi! neden cünkü biz okadar saldirdikki adamlara 6 caktik. demek istedigim, biz iyi olalim golleri atalim hic birsey yapamazlar!

maça çıkmadan koridorda haddinin bildirilmesi lazım yoksa harcar bu şerro bizi

SNE-LX1 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

bu maçı da kazanırsak sonraki maç orta hakem yalı koç, var hakemi de lale olsun

Bizde Fatih Terim kıvamında iki yönetici olsa son yillarda hersey değişirdi. Öyle yada böyle Galatasaray i Fatih hocadan iyi savunan bir tane Galatasarayli görmedim ben. Tabi teknik direktör bu işlere girmesin ama yönetici olarak bir kaç tane Fatih Terim anca bu namussuzlarin hakkından gelir

Son düzenleme:
Bu hakem ve var atamalarından acayip rahatsız oldum inşallah başımız yanmaz

1681821042681.png

1681821052487.png

1681821057879.png

1681821062138.png

1681821070499.webp

Geri
Üst Alt