Alanyaspor - Konyaspor Maçında Uzatma Skandalı

fırat bi maçı iyi yönetecekse yönetir ama batıracaksa da tam batırır :D

Kaan senin sorunun ne ? Firatla tanisiyor olmak bir ustunluk filan mi ki ? Sanki trump la gecen yemekteydik dedim , ne sacma bir adamsin sen ?

bir akrabamin oturdugu yerde bunlarin alge isminde bir hizli okuma kursu vardi , firat da bir kac sene evveline dek orada pazarlamacilik yapiyordu , hakemligin yani sira tonla is yapar , berber filan acti bir yerde bir ara

orada calisan biri de benim zaten arkadasimdi ve haberim bile yoktu firattan , bir gun sirket icinde herkes birbirine yilbasi hediyesi aliyor altiyola gidelim dedi , gittik aldik misafir etti beni o vesile ile , orada bir baktim italya milli takim formasi giymis sekilde oturuyor

sirketin sahibi tugrul diye biriydi , arkaya oda yapmislar ps oynuyorlardi boyuna , ben de o vesile ile tanisip konustum ne var bunda

sacma sapan vesilelerle satasmayi birak isine bak

site yoneticileri de uyansin artik . Yalanci demek hakarettir ve boyle satasmalarin onune gecilsin artik
Şu tepkini hem anlıyorum, hem de anlamıyorum. Evet Kaan doğru yapmıyor, bence bunları yazmamalı. Ancak senin mesela Fırat ve fb ile ilgili yazdığın satırlar, bir çok kez tepki gösterdiğin şeyi kendin yapıyorsun. Elinizde kanıt olmadan konuşmayın diye çok kez tepki gösterdin forumda ama elinde hiç bir kanıt olmadan, sadece kendi gözlemine dayanan bir durumu burada açıkça ifade ediyorsun.

Bu ifade ettiğin durum ise ufak tefek bir şey de değil. Fenerbahçe konusu açılınca neden geriliyor mesela, fenerli olduğu için mi yoksa feneri sevmediği için mi? Aynısını bu forumda başkaları yapınca nerede ise deliye dönüyorsun.

Misal aynısını dün Başakşehir Fenerbahçe maçında, maçı yöneten hakem için yaptın. Elinde hiç bir kanıt yok iken ve mesela bana göre hakem ilk yarı hatasız, ikinci yarı bir hata dışında iyi maç yönetmiş iken yaptın. Bir çok kez forumda üyeleri böylesi şeyler için uyardın, uyarmaya devam ediyorsun ama kendin aynı rüzgara kapılıyorsun. Açıkça ifade etmem gerekir ise bunu ilk defa yapmıyorsun.

Yine şu an Arda Turan konusunda hakem ve federasyon için yazdıkların! Hiç bir kanıtın yok, maç içinde ufak tefek, o bir hata dışında skora etki etmeyen olaylar üzerinden, üstelik her maçta olan olaylar üzerinden hakem için yazdığın ağar ithamlar. Sinan madem bunları kendin de yapacaksın, burada millete başka konularda neden defalarca hani kanıt diye tepki verdin? Hadi bunu geçtim, neden burada milleti benzer durumlarda tutarsız olmakla suçladın?

Son düzenleme:
Daha önce kendisine f.of diyene kırmızı verip f.of demişliği de varmış. Değişik.

Dengesiz bir hakemdir. Lakin Cüneyt Çakır'a beş basar.

Adamda fb ye agir bir antipati var . Bizatihi biliyorum , kendini kontrol etmekte zorlaniyor diye duymustum arkadasimdan , Gs ile ilgili bir sikintisi oldugunu duymadim

Barbarosa baya sert bir tavirla kirmizi cikarmisti , bir kez baska bir oyuncuya da yapmisti bunu

hakemlik olarak ben begeniyorum , 2-3 sene sallandi ve kadikoyde biraz pismaniye oldugu maclar cogaldi

bir de bir donem kendisinde derbilerde geride olan takimi iteleyip bir sekilde beraberlige baglama eyyami vardi

Geri
Üst Alt