Ali Kenan Atay
Kırmızı Üye
- 25 Haziran 2014
- 1.743
- 50
- 298
fırat bi maçı iyi yönetecekse yönetir ama batıracaksa da tam batırır 

Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Şu tepkini hem anlıyorum, hem de anlamıyorum. Evet Kaan doğru yapmıyor, bence bunları yazmamalı. Ancak senin mesela Fırat ve fb ile ilgili yazdığın satırlar, bir çok kez tepki gösterdiğin şeyi kendin yapıyorsun. Elinizde kanıt olmadan konuşmayın diye çok kez tepki gösterdin forumda ama elinde hiç bir kanıt olmadan, sadece kendi gözlemine dayanan bir durumu burada açıkça ifade ediyorsun.Kaan senin sorunun ne ? Firatla tanisiyor olmak bir ustunluk filan mi ki ? Sanki trump la gecen yemekteydik dedim , ne sacma bir adamsin sen ?
bir akrabamin oturdugu yerde bunlarin alge isminde bir hizli okuma kursu vardi , firat da bir kac sene evveline dek orada pazarlamacilik yapiyordu , hakemligin yani sira tonla is yapar , berber filan acti bir yerde bir ara
orada calisan biri de benim zaten arkadasimdi ve haberim bile yoktu firattan , bir gun sirket icinde herkes birbirine yilbasi hediyesi aliyor altiyola gidelim dedi , gittik aldik misafir etti beni o vesile ile , orada bir baktim italya milli takim formasi giymis sekilde oturuyor
sirketin sahibi tugrul diye biriydi , arkaya oda yapmislar ps oynuyorlardi boyuna , ben de o vesile ile tanisip konustum ne var bunda
sacma sapan vesilelerle satasmayi birak isine bak
site yoneticileri de uyansin artik . Yalanci demek hakarettir ve boyle satasmalarin onune gecilsin artik