Alanyaspor Maçı 11'miz Belli Oldu!

Sinan için son şans.

Mancini-Ahmet ürkütüyor.

Belhanda’nın da son ilk 11 maçı inş.

Bazıa rkadaşalrın hayata karşı bu akdar kabullenici bakışları takdire şayan. Kafasına vur, ben bilirim sen bilmezsin de herşeyi kabul ederler. Herkes de hain bu arada.

Bay ego yine egosundan vazgecmiyor, bir gun patlayacak ama nezaman. Gecen hafta rezalet oynadik zar zor yendik.

Hocam yapma ya

Sinan
Eren
Belhanda

Olmuyor olmuyor yine rezil bir top oynuyacaz belli oldu.
Hocanın amaç ne çözemiyorum cidden. Belhanda'da diretmesi. Eren'in futbolcu olmadığını hala anlamamasi, Sinan'in ilk 11 de başladığı maçlarda hiçbir varlik göstermediginin aşikar olması.. Neden yani nedenn..

Hocanın amaç ne çözemiyorum cidden. Belhanda'da diretmesi. Eren'in futbolcu olmadığını hala anlamamasi, Sinan'in ilk 11 de başladığı maçlarda hiçbir varlik göstermediginin aşikar olması.. Neden yani nedenn..

Topçuları kazanmak istiyor ama böyle muğdat, feguli, yunusu kaybediyor anlamadım bende nedenini.

Acikcasi ben Fatih Terimin egolarindan biktim artik. Bu mugdat i fln biz yedek kulubesinden mac izlesin diye mi aldik ? Feghoulinin kotusu sinandan iyidir takimca sacmalar olduk yonetimiyle herseyi ile

Kuşlar dadanmış yine bırakında hoca oynarsın her oyuncumuzu hazır tutalım

Egocular çıkmaya başladıysa yavaş yavaş ortaya hocam koymaya devam edecektir şüphesiz.

Topçuları kazanmak istiyor ama böyle muğdat, feguli, yunusu kaybediyor anlamadım bende nedenini.
Hazırlık maçlarında Mugdat , Yunus ,Celil bunlar oyuna girdiği zaman bi hareketlilik geliyordu. Yani şu Eren'i Belhanda'yı 90 dk izlemek nedir be abi. İçerde yine bir sekilde kazaniriz da (kotü oyunla) deplasmanda cok fazla sansimiz olmaz bu adamlarla. Umarım hoca kafasındaki düşünceyi realite eder de biz haksız çıkarız.

Geri
Üst Alt