Alanyaspor Maçı İlk 11'imiz Belli Oldu!

umarım bu maç sonu tudor .... gider tabi yanında kel rumen'i de almayı unutmasın!!

Selçuk ve özellikle Lato tercihi tadımızı kaçırsa da Belhanda solda Tolga ortadaysa yine idare eder ama tam tersiyse rezalet.

Sene başındaki klasik sisteme dönmüş. Tek kanatlı. 4 savunma. 1 tane ön libero. 2 tane. 8 numara.

Bu Maçta: Muslera,Mariano,Maicon,Serdar,Linnes,Tolga,Ndiaye,Gary,Yasin,Belhanda,Gomis

Genel Kadro: Muslera,Mariano,Serdar,Linnes,Fernando,Ndiaye(Tolga),Gary(Yasin),Belhanda,Feghouli,Gomis

Bu şekilde olmalı.

İnşallah yeniliriz de kurtuluruz bu manyaktan. Bu adam normal değil psikolojik sorunları var.

Yedeklerimiz: Eray, Carrasso, Ahmet, Yasin, Eren, Sinan, Linnes, Emrah, Koray

Jason yok

Tolga'yı illa oynatacaksan ön liberoya koyup kanatları Gary ve Yasin yapsan da bir görsek be Tudor.
___________Tolga
_____Badou____Selxuk
Rodrigues_Gomis_Belhanda

433 bile daha iyi olurdu..

"Life is too short to be living somebody else's dream." Hugh Hefner | GSC Mobile Android App

....

Moderatör tarafında düzenlendi:
Saygideger teknik direktörümüzü en yakin ruh sagligi ve hastaliklari hastanesine sevk edelim.

Böyle bir manyagi sirf kovmak yetmez, insanlarin icine salmamak lazim böyle birisini.

abi bi an hakan delikanlı abiye hak veriyorum kalsın diyip ama adam yine hatalarında ısrar ediyo.gitmesi en güzeli ve en doğrusu olacak.

Ulan yine mi defansif kadro

Tam tamına 8 defans oyuncusu var takımda

Ayrıca neden Lato ve Sol kanatta Tolga ısrarı neden lan sol kanat felç olacak yine

Latoyu oyuna suren kafa Besiktas macinda ne surprizler yapabilir tahmin bile edemiyorum....

Latovlevici - Tolga

Iste bu sol kanat ile haftaya besiktas derbisine cikacagiz

Gelde sovme

Allah cezani versin be hirvat. Lato, Tolga ve Selcuk'la ne gibi bir münasebetin varsa tahmin bile etmek istemiyorum !!!!!!!!

Yalnız FutbolArena,Ntvspor,Beinsports hepsi gt oldu Denayer konusunda

Seni biravo tudor seni buravoo. Yonetim rapor istemiste akillanmista

umarım bu gece riekerink'in kayseri maçı benzeri bir kabus yaşamayız.

Geri
Üst Alt