Halim Kırıkçı
Şef Gümüş Kıvrım
- 12 Ocak 2011
- 74.905
- 39.298
- 3.993
Uzatmaya gitmeyelim de ne olursa olsun ama kupaya daha çok önem vermeliydik bence
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Bende onu anlamıyorum City veya herhangi bir ingiliz takımı her hafta neredeyse 3 4 üst düzey maç yapıyor onlar yorulmuyorda bizim TR ligine gelince mi yoruluyorlar anlamıyorum.Ya arkadas neyin rotasyonu bu yav deli olacam
Çok basithafta içi oynanan lig maçı olsaydı bu kadar rotasyona girecek miydik? kupaya neden önem vermiyoruz anlamıyorum. alanya için lig maçından bile daha önemli bir karşılaşma bu. gereksiz riske girmişiz
SM-N950F cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi
Bundan sonraki macta eksikleri olan Antalya. Simdi geri dusersek sokacak hepsini. Zorlayacaklar sakatlik cikmaz umarim.Bende onu anlamıyorum City veya herhangi bir ingiliz takımı her hafta neredeyse 3 4 üst düzey maç yapıyor onlar yorulmuyorda bizim TR ligine gelince mi yoruluyorlar anlamıyorum.
hatta bence;Çok basit
Lig > kupa
Niye bu macta as oyuncularla oynayinca ligde sampiyonlugu mu veriyoruzÇok basit
Lig > kupa
lig tabiki de önemli ama bu maçta as kadro çıktık diye ligte kesin puan kaybı yaşayacağız diye bir şey yok.Çok basit
Lig > kupa
Başkanım maci görüyoruz gerek yok bence en iyi antrenman maçtır yaBirkac oyuncuyu dinlendirmesi mantikli. Ancak cok fazla olmus gibi. Kupa da onemli.
Tamam3 yer geliriz