Alanyaspor Maçı İlk 11'imiz Belli Oldu

Gomis 25 30 dan sonra duser pozisyonlar vermeye baslatiz. Bari forvete barisi koysaydin. Son ra golleri yiyip as kadroyu zorlayacan bosuna

Bende onu anlamıyorum City veya herhangi bir ingiliz takımı her hafta neredeyse 3 4 üst düzey maç yapıyor onlar yorulmuyorda bizim TR ligine gelince mi yoruluyorlar anlamıyorum.
Bundan sonraki macta eksikleri olan Antalya. Simdi geri dusersek sokacak hepsini. Zorlayacaklar sakatlik cikmaz umarim.

Nelsson da olmasaydı da yedek stoperlerin yetersizliği daha net görülseydi keşke...

Ligi almaya bu kadar yakınken kupa pek umurumda olmaz.

Stoper rotasyonu solbekten bile öncelikli tutulmalı. Kritik maçlarda Nelsson-Apo dan birinin olmaması bile ciddi sıkıntı. İkisinin birden yokluğunu düşünmek bile ürkütücü...

Yunus-Rashica aynı anda olmuyor ikiside sağ kanat oyuncusu, solda saçmalıyorlar.

Okan kalede hiç güven vermiyor. Önünde Emin ile Emre gibi iki tane saatli bomba var.

Berkan-Midtsjö ikilisi şu ana kadar hiç uyum yakalayamadılar.

Sonuç olarak bu kadrodan beklentim yok açıkçası. Mertens bişeyler yapabilirse belki çözeriz maçı. Tek istediğim takımın yakaladığı momentumun böyle saçma sapan maçlarla bozulmaması.

Bu görsel beynime öyle bir işledi ki normal görselde bile nah çekiyor gibi geliyor.

FmsDe9XWAAUjA9M

36. dakikada Emre Taşdemir oyundan alınıyor, zorunlu bir değişiklik

Yedek takımla çıkan forvete üzülüyorum ki bu gomis olunca daha da üzücü oluyor forumda da arkadaşlar anında eleştiri oluyor adam bu yaşta ne kadar koşacak

Yari rotasyonlu

Kadroyu begendim iyi bir oyun izleriz

Geri
Üst Alt