Nedim Tokuyucu
Baba Gündüz
- 20 Ocak 2010
- 85.615
- 66.410
- 4.933
Sabri gençliğinde daha iyi vuruyorduşutları sabri'yi özletti
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Sabri gençliğinde daha iyi vuruyorduşutları sabri'yi özletti
Çok uUn zamandır oynamadım diyordu, ortasaha ve stoperde daha rahatım dediVarmı öyle demeci
Yanlış tercih bana göre çünkü rotasyon yapilacak maç çok yorgun olduğumuz Hatay maçı idiAslında kadro oturmuş idi, ama bu maç rotasyon tercih edildi.
Antrenman resimlerinde vardi üzücü. Umarim manutd macinda oynarSakatmış
peki gidersebakalım keremsiz gs kaleye gidemeyince nasıl ağlayacanız
ndombeleden umıtlıyımpeki giderse
sen ağlayacak mısın?
![]()
Bakalım kim kazanacak.
3-4 tane atip, kerem gibi aslen rotasyon oyuncularini oynatiriz. Neticede manutd maci varbakalım keremsiz gs kaleye gidemeyince nasıl ağlayacanız
Benim kerem yok gol postum da editlenmis galibarecep gökhan küfürleşmiş anladığım kadarıyla
ama gökhan ceza yemiş
nasıl oluyor bu
Manu macinda 11e yazilacak ilk 2-3 adamdan birinin kerem oldugu gercegiyle ne zaman yuzleseceksiniz3-4 tane atip, kerem gibi aslen rotasyon oyuncularini oynatiriz. Neticede manutd maci var
Tete mertens/ziyech zahaManu macinda 11e yazilacak ilk 2-3 adamdan birinin kerem oldugu gercegiyle ne zaman yuzleseceksiniz![]()
Fmde yapabilirsiniz pek tabiiTete mertens/ziyech zaha
Icardi
Olmali. Hele defans anlamda iki tarafta aksamamali.
musap böyle kaçmış falan diye yorumlar yapma. sonra niye ceza aldım diyorsun.Okan Buruk: "Kerem çok fazla maç oynadı, o da dinlenmek istedi. Maçın devamında kullanabiliriz."
Kacmis