Alanyaspor Maçı İlk 11'imiz Belli Oldu

Devre arası değişme ihtimali yüksek 2 tane topçu var, ndombele ve mertens. Çok riskli bir ilk 11 bence

Enteresan
Ofans hattındaki uyumsuzluğun tavan yapacağı bir maç olabilir
İnsan, hocanın 10 gün boyunca Toreira, Ndombele, Zaha, Icardi, Tete’ye ofans varyasyonları çalıştırdığına inanmak istiyor
Ama Barış tercihi bunu zayıflatıyor
Yerli sınırı diyeceksiniz ama ben bu tür maçlarda Günay’ın rahatlıkla oynatılabileceğini düşünüyorum

bakalım keremsiz gs kaleye gidemeyince nasıl ağlayacanız

Bence Kerem o kadar eksigine rağmen bu kadroda ilk 11e ilk yazilacak adamlardan.

Sıkıntı şu biz sadece Kerem sayesinde kaleye gidiyorsak sıkıntı büyyük demektir.

Umarım angelinho sozlesme uzamasin diye oynatılmiyordur.

Malesef şu kadroda icardi,boey,torreria ,sanchez ve
,aponun gösterdiği performansı kimse gösteremiyor yani kimseyi tatmin edemiyor.

Şu 11 de mertens ve barışın olması can sıkıcı.iyi performans gosterselerde bu değışmeyecek.Bariş ve mertens hamle oyuncuları.Artik bunu görmek lazım.

Bence Kerem o kadar eksigine rağmen bu kadroda ilk 11e ilk yazilacak adamlardan.

Sıkıntı şu biz sadece Kerem sayesinde kaleye gidiyorsak sıkıntı büyyük demektir.

Umarım angelinho sozlesme uzamasin diye oynatılmiyordur.

Malesef şu kadroda icardi,boey,torreria ,sanchez ve
,aponun gösterdiği performansı kimse gösteremiyor yani kimseyi tatmin edemiyor.

Şu 11 de mertens ve barışın olması can sıkıcı.iyi performans gosterselerde bu değışmeyecek.Bariş ve mertens hamle oyuncuları.Artik bunu görmek lazım.
Aynen öyle. Bu takımın en büyük sorunu kereme bağımlı olması, iyi bir forvet arkası almamanın etkileri.

Kerem’in dinlenmesi dogru karar

Milli takim,lig ve avrupa derken senelerdir 60 maci buluyor neredeyse

Gecen sezon da 1-2 mac dinlendikten sonra performansi yükselmisti

Abdülkerim 2 milli maçta da 90dk sahada kalan yanılmıyorsam tek adam oldu ve çok büyük özveriyle, kendini yırtarak oynadı, tabi sakatlanmış. Bizden 1 gün sonra oynayacak Fenerlileri maşallah dinlendirdiler. İsmail ve Ferdi bile en azından Almanya maçında 2. yarı oyundan alındılar. Abdülkerim sezon başından beri en çok maç yüküne sahip oyunculardan olmasına ve çok daha yıpratıcı, zor maçlara çıkmasına rağmen robot çünkü...

Kazim iceride iyi olabilir de Abdulkerim'in sakatligi milli takimdan dolayi olabilir.
Kaan ile orta sahada iyi oynuyorduk

Rotasyon gerekiyordu, çok beğendim de beni heyecandıran bir kadro.

SNE-LX1 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Kadroda anlam verdiğim tek şey Ndombele ve baya sevindim. İnşallah kazanırız. Kerem ve Abdülkerim dinlendiriliyordur umarım Keremi taraftar korkusundan kesmemiştir. Angelino da bence olmalıydı gayet iyi bek. Geriye kalanı as kadro. Ve Ziyech beklerdim. Saldır Galatasaray

SM-M127F cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Çok şaşırdım umarım maç içinde de onlar bizi şaşırtır ve harika futbol oynarlar.

Milli maç sonrası Cl maçı öncesi rotasyonu... Umarım kayıp olmaz...

Anadolu maçlarında Barış sonradan giren adam olması lazım
Ziyech sağ kanat istemediğini belli ediyor, hiç dikine veya rakibin üstüne gitmiyor
Bunu tek yapan Tete, onunla başlanmalı

Bu kadar rotasyon varken Ndombele tercih edilmesi risk
Ndombele-Zaha-Icardi uyum olmazsa maç çöpe gider, umarım çalışılmıştır

Kerem Kaan Torreira pres üclüsünü dengelemek icin Mertens Baris ve Torreira koymus. Yoksa Ndombele Torriera ve Tete olsaydi veya Ziyech olsaydi cok kolay gecilen orta saha olurdu

Geri
Üst Alt