Alanyaspor Maçı İlk 11'imiz Belli Oldu

Sallai de Jelert gibi aynı başlangıç. Sakatlık denildi ne oldu bilmiyoruz. Barış formda olsa neyse.

Kaan'ı da as bek yaptık artık ne diyim. Sıkıldım valla.

Maça nasıl başladığımız değil nasıl bitireceğimiz önemli olacak. Gol atmamız da artık bir şey ifade etmiyor. Rakiplere de güç verdik. Adamlar çekinmeden hücuma çıkabilirler. Bu durumu tersine çevirmemiz gerekiyor.

Maçı izleyen arkadaşlara şimdiden sabır diliyorum. Benden pas ilk defa bi Galatasaray maçını izlemicem.

Savunmaya ayar çekeceğim demiştin ama bu nasıl bir iş?

Maç sonrası puan kaybı olursa, yoğun fikstürden dolayı oyuncular yorgundu diye bahanelere başlar artık.

SM-A525F cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Okan hoca futbolcuları bitirmekte de oldukça uzman. Kafasından sildi mi geçmiş olsun.

Bu ayıptır artık ya şimdi maçı alırsak bak olaya hoca tövbe bozmaz takımı .. Kaan -mertens-icardi bu kadar kotuyken aynı 11 çıkmak delilik bir de demirbayli koysa tam olurmus

Sallai hazır olmayabilir tamam ama Jelert'i oynat artık be

hadi diyelim iyi oynadık kazandık,yine heveslenmem çünkü haftaya yine berbat oyun olmayacağının garantisi yok, haftaya yine top bi kale bi bu kale futbolu olabilir zaten biraz da o yüzden heves kalmadı, kalmayanlarda
Ya 20’de 20 yapabilir de ama 2 maçtan 3-0 ve 2-0’dan puan kaybetmişsin. Bir reaksiyon göster, futbolculara bir mesaj ver be adam. Aksine yedeklere isterse 10 maç kaybetsin bunları oynatacağım çünkü sizden bir b.k olmaz mesajı veriyor

Ilginç kararlar.

Bence doğrusu bu kadro ile çıkmak. Oyun planinda sıkıntı yok. Kasımpaşa'da 3-0a bu kadro ve oyun getirdi. RFS maçında 2-0a bu kadro getirdi. Oyun planı hem başarılı hem başarısız olamaz. Oyunun iki yarısı arasindaki bu farkı anca oyuncu konsantrasyonunun ya da konsisyonunun kaybolmasiyla açıklayabilirsin.

Çıkın adam gibi oynayın ve maçı bitirin demek bu. Gol gelirse başta degisiklik yapmaz hocam ama gol gelmezse ikinci yarı başında degisiklik bekliyorum. Oyuncular kendini ispat etme işini kabul etmeli. Yoksa çok sıkıntı çıkacak.

İspat edecekleri birşey yok,icardi ve mertens fizik olarak bitikler, mucize bir doping falan vurulmadıysa bu maç da yürüyecekler biz de eksik kalacağız

alanya kanatları etkili kullanıyor hızlı adamları var, bizim bekler aşırı ileri çıkarsa,ordan baya sıkıntı çıkabilir

Geri
Üst Alt