GSC Haber Alanyaspor Maçı İlk 11'imiz Belli Oldu

Sara ayakta duramıyor bir de kanada mı koydun yani bravo Okan bey. Son icadınıza bayıldım. Geçen maçta küfür imasında ceza aldım zaten yeni döndüm, bu maçı da alama da, sen de rahatla ben de rahatlayım tam olarak.

Sara yerine Yunus olsa tamamdı, muhtemelen 45 de yapar bu değişikliği

SM-A525F cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Bence lemina Stoper oyniyacak, saradan kanat olmaz.

Son iki ayı görmezden gelemeyiz ancak artık bu maçla birlikte bir ışık vermesi lazım takımın. Çok kritik maçlara çıkıyoruz. Telafisi yok. Ayrıca ceza sınırında olan oyuncuların dikkatli olması lazım. Kart sınırında kim varsa Antalya maçında çekmesi lazım. Sonra bjk ve Samsun deplasmanları var.

Allah aşkına şu uzun top atmayı bırakalım. Topu orta saha ve kanatlar rakip sahaya taşısın. Bunu da birlikte yakın oynayarak yapmalıyız.

Takımın en önemli eksilerinden biri de ikili mücadele ve top kapma. Biraz ayakta kalmamız lazım ikili mücadelelerde.

Sürdüğü 11 de topçularda nerde olduğunu bilmiyor ,gsc de diziliş istiyor 😂😂

Sara kendini bulması lazım artık ,kendi bölgesi forvet arkasında bile şut atmaktan uzak kaldi

Baris'in ilk 11 de olmasi takimin gol şansini yariya düsürüyor..

maca dair geliskenler de ; cikan 11 bir yana , yedek den *olur da sag bek ihtiyacimiz olursa - kaan umarim girmez .

oyle yada boyle mevkisi olan oyuncu oynamasi tarafindayim. eksi arti dan bagimsiz - jelert .

saygi ve selamlar .

3-4-3 oynarız. Lemina stoper olur.

Osimhen ve İcardi’yi dönüşümlü oynatmayı becerebilseydi Morata transferine ihtiyaç kalmazdı. Şimdi Morata’yı da sakat edecek abidik gubidik planlarıyla. Çok zorlanacak, puan kaybetmesi çok olası bir 11.

Geri
Üst Alt