GSC Haber Alanyaspor Maçı İlk 11'imiz Belli Oldu

Bu maçta yenilsek yada bu aptal kupadan elensek nolur, para mı kaybederiz, prestij mi kaybederiz, kim üzülür. Demem o ki barışı jacopsu hatta saneyi oynatmaya ne gerek var

lan 11 in 7 si zaten yedek bu takımda. Kaldı ki Sane maç ritmi kazansın diye oynatıyor büyük ihtimalle.

Baskılardan etkilenmiyorum diyordu geçen gün. Kendince farklı tepki çekecek şeyler yapabiliyorum, söyledikleriniz etkilemiyor demeye çalışıyor

Baris'in ne isi var bu macta hoca yav?

Stoperde Arda oynasa, Barış dinlense, sol beklerin ikisi birden sahada olmasa kim sana ne laf söyleyecek hoca?

Ulan hocam zerre düşünmüyorsun oyuncularin yorgunluğunu ayip su yaptigin

Aşırı gerçekçi duruyor kardo
Icardi iyidir kötüdür formu dersin ama zamanında sakat sakat oynamış adama bunu yakıştırmak yakışmıyor. Yedek kalma ile ilgili tek laf etmedi. Tekrar söylüyorum bunun aynısını Osimhen için de yapmaya başladılar yavaş yavaş; fb medyasının algısı ile takımdaki topçulara saldırılmamalı.

mac zevki birakmadi. Ne diye oynatirsin as oyuncularini, butun rakipler ligde tökezlememizi bekliyorlar, biz gidiyoruz dandik macta aslari oynatiyoruz.

Bu kadar riskte korkan hoca olamaz inanılmaz garantici adam

Baris ve Jacobs oynuyor diye sinirlensem de Jacobs u sol stoperde denemek icin ideal.mac olabilir. Cunku Aponyoksa Jakobs tan baskasi sol stoper.oynayamaz .

Sane mac ritmi yakalamali gafi ona da ok ama Baris niye yav

SM-A546E cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Barışın oynaması saçma bir sürü adam var oynayacak

Geri
Üst Alt