GSC Haber Alanyaspor Maçı İlk 11'imiz Belli Oldu

bjk maçında puan kaybı olursa sadece hocayı suçlarım ve istifa etmek zorundadır.Bugün kimseye bir şey olmasa bile barış bjk maçında en ufak bir şekilde bile kötü olursa yorgun olursa tüm maçı hocaya yıkarım ve istifasını isterim

Icardi iyidir kötüdür formu dersin ama zamanında sakat sakat oynamış adama bunu yakıştırmak yakışmıyor. Yedek kalma ile ilgili tek laf etmedi. Tekrar söylüyorum bunun aynısını Osimhen için de yapmaya başladılar yavaş yavaş; fb medyasının algısı ile takımdaki topçulara saldırılmamalı.
Emrah hiç birine saldırdığımiz yok sadece şu mevzuyu anlamamak için kör sağır dilsiz olmak gerekir. Ben fener medyasının 1 senedir icardiye laf attığını görmedim ayrica

lan bir de jakobs da varmış kafayı yersin abi kendimizi mi keselim biz şimdi ? Sen gidip tjk,liverpool maçlarında oynatacak mısın jakobsu şimdi ? Yoksa gidip bjk maçına eren denen herifle çıkma hayalin falan mı var

Icardi iyidir kötüdür formu dersin ama zamanında sakat sakat oynamış adama bunu yakıştırmak yakışmıyor. Yedek kalma ile ilgili tek laf etmedi. Tekrar söylüyorum bunun aynısını Osimhen için de yapmaya başladılar yavaş yavaş; fb medyasının algısı ile takımdaki topçulara saldırılmamalı.
osimhen satilsin diye anket acilmis forumda

Emrah hiç birine saldırdığımiz yok sadece şu mevzuyu anlamamak için kör sağır dilsiz olmak gerekir. Ben fener medyasının 1 senedir icardiye laf attığını görmedim ayrica
bahsettiğim fb medyasının renkleri sarı-laci değil zaten.
Icardi ye yapıldı, torreira,muslera,okan,barış,yunus bunların hepsine yapıldı ve çanak tutuldu.

Barış bir dinlenseydi diyeceğim ama forvet yok gibi

Barış kendisi istemiş olabilir. Yoksa çok mantıksız dinlenmemesi

Jacobs - Kaan denemesi aslında kötü değil. Şampiyonlar Liginde Abdülkerim kart sınırında. Jacobs’u defansta denemesi bana bu kez mantıklı geldi.

Armando da yedekler arasinda, umarim izleme firsati olur.

Geri
Üst Alt