Alba Gidiyor mu?

Göktuğ Çakırlar

10 Numara!
Alba Torrens Ekaterinburg ile anlasmis diye haberler var. Murat Ozyer de kadroyu korumak istiyoruz diye aciklama yapti. Nuria Martinez'i de Alba'nin yerine almadik diye dusunuyorum.

Ya Avrupa'nin en iyi oyuncusunu elimizden birkac yuzbin euro yuzunden kaybedersek yaziklar olsun yonetime. Zamaninda Ribery'i de boyle 100 bin euro'sunu zamaninda odemedik diye elimizden kacirmistik. Hic akillanmayacak bu yonetim. Dagitin takimi aferin.

Avrupa'nın en iyi takımıyız. Giderse para yüzünden gider ama yönetimin akıllı davranıp takımda tutacağına inanıyorum.

valla şikecileri şampiyonluk serisine son verdik ya gerisi hikaye,

rekor hala 9 şampiyonlukla bizde kaldı, bi daha 50 sene bu fırsatı zor bulurlar xD

ayrıca 3 kupa rekorunu da kırabilecekleri sanmam :)

Avrupa'nın en iyi takımıyız. Giderse para yüzünden gider ama yönetimin akıllı davranıp takımda tutacağına inanıyorum.

Ya boyle oyuncularin gururunu oksayacaksin, biraz yuzlerini guldureceksin. Biraz zam yapsinlar parasina. Kiz basrol oynadi Sancho ile beraber Euroleague'de ve ligde.

alba giderse önce kendimi sonra onu vururum.

Gitmek istiyorsa yapacak bir şey yok. Sırf para için ise hata yapmış oluruz. Her şeyi net bilmeden hemen sallıyorsunuz.

Sanırım kendi gitmek istiyor. Çünkü yönetim gerekirse zam yapar ama böyle bir oyuncuyu kaçırmak istemez. Yani umarım öyledir.

Gitmek isteyen gidebilir sıkıntı yapmaya gerenk yok.

Parayı seçiyorsa güle güle.

Gesendet von meinem GT-I9195 mit Tapatalk

Yav herhalde parayı seçecek. Amatör branşlar futbol gibi değil, sporcular öyle arma aşkıyla falan yanıp tutuşmuyorlar, kim fazla veriyorsa ona gider. Ki futbolda da pek öyle bir durum yok ama yine de onda duygusallık daha fazla oluyor.

F4 Performansından sonra karşılamayacağımız bir teklif almış alması muhtemel ,

ama üzücü ...

Geri
Üst Alt