Alba Gidiyor mu?

Işıl önderliğinde yine takım olalım yeter.

Isillan sanço kalsın yeter.

Taurasi'yi napcaklar acaba?

Sancho giderse biteriz.

Işıl,Sancho, Nevriye, Shavonte, Bone mutlaka kadroda tutulmalı.

Alba da kalırsa Nuria Martinez-Euroleague için bile bize yeter.

Eğer giderse Nuria-Maya Moore ikilisi alınmalı bana göre.

Ancak o şekilde eksikliği giderebiliriz.

Sancho ve Bone kalacak, WNBA'da oynuyorlar zaten.

Şu an 11 kişiden Alba belli değil. Zaten TBF'ye 14 kişi bildirmişiz maçlara 11 Sultan ile çıkıyoruz. Her türlü takviye şart!

Sanırım gidecekmiş verdiği emeklerden dolayı teşekkürler yolu açık olsun.Bence Işıl'a da yol vermeliyiz senelerdir bizde oynuyor ve misyonunu tamamladı artık.Zaten 3 kupayı da almışız hiç küçültme muhabbetine girmeden şubeyi kapatmalıyız.

Sanırım gidecekmiş verdiği emeklerden dolayı teşekkürler yolu açık olsun.Bence Işıl'a da yol vermeliyiz senelerdir bizde oynuyor ve misyonunu tamamladı artık.Zaten 3 kupayı da almışız hiç küçültme muhabbetine girmeden şubeyi kapatmalıyız.

:D :D :D

alba ya kızmak sacmalık umcc yı tek basına yıktı kadın adamlar bastı parayı aldı ıste bırde ustelık yonetımde ılgı yok kı sımdı kupaları topladılar hepsı sahıplenır oyuncular salak değil anlıyordur herseyı taraftar olarak bız bıle hak etmedık bu sevıncı yalanmı hep boş trıbunlere oynadılar sezon boyunca lıgı bıraktım avrupa maçları bıle seyırcısız yarı fınal seyırcısız ılk ıkı maç 2 3 bın kısıyle oynandı ... son maçtakı gııbı bılemedım her maç sekızbın kısıyle oynasan oyuncular gıtmek ıstermı ?

oyuncuların hepsi yönetime kızgın. gitmek isterlerse diyecek sözümüz yok. çünkü sezon boyunca ne yönetimden ne taraftardan destek görmediler. başarı gelince herkes sahiplenmeye çalıştı. aylarca da paralarını alamadılar. bu oyuncular doğuştan galatasaraylı değil heralde. kim en yüksek parayı verirse oraya giderler. hayatlarını bu şekilde sürdürüyorlar sonuçta. umarım gitmez ve yönetimde istediği ücreti verir.

"Önümüzdeki sezon burada olmayacağım"

Alba Torrens, Galatasaray Odeabank’ta çok güzel 3 sezon geçirdiğini ancak yeni sezonda sarı-kırmızılı takım ile devam etmeyeceğini açıkladı.

Galatasaray Odeabank’ta büyük başarılar kazandığını anlatan İspanyol oyuncu, "Bu forma altında çok güzel 3 sezon geçirdim. Burada geçirdiğim zaman bana çok şey kattı. Bu sezonu 3 kupayla bitirmek benim için çok büyük bir başarı. Ancak önümüzdeki sezon burada olmayacağım. Gideceğim takımı şimdi söylemem doğru olmaz. Ben desteklerinden ve sevgilerinden dolayı Galatasaray taraftarına çok teşekkür ediyorum" ifadelerini kullandı.

AA

off ya :(

Ulan sanki ekaterinburgun maçlarını her hafta 50 bin kişi izliyor. F8te bile tribünlerin yarısı boştu. Kadın basketbola ilgi bu kadar işte her yerde.

Yönetimin ne yapıp ne edip Alba'yı bırakmaması lazım.

Sent from my iPhone using Tapatalk 2

Alba Torrens mevzusunun başına bakarsak aslında sene başında yollar ayrılacaktı fakat sözleşmesi olduğu için takımda kaldı.Geçen bir yerde okumuştum kadın basketbolu için virüs gibiler denmişti Ekaterinburg'a hakikaten öyle ödedikleri paralarla yarışmak çok zor bir yere kadar kabul edebiliyorum.Yalnız şurada tepkim var;eğer sene başından beri bu kızlara ilgi gösterilseydi,adam yerine konsalardı ben inanıyorum elde tutmak daha kolay olurdu.Kadın basketbolunda kadrolar,transferler mart-nisan civarı yapılır,mayısa bile işler pek kalmaz.Kızlarda aptal değil görüyorlar durumu keza Işıl'ın da Kursk'a imza falan bu sebeplere dayanıyor.

Alba Torrens içinde şunu söyleyeyim;bu branşta takımda görmek istediğim tek oyuncuydu,alıp getirene teşekkür ederim.

Alba aslında geçen sezon sonunda gidecekti ama 1 sezon sakat olduğu halde takımda tuttuğumuz için iyileşince 1 sezon daha kalmak istedi ve harika bir sezon yaşadık. Alba gider diğerleri gelir.

Yolun açık olsun Alba, herşey için teşekkürler. :)

oldumu şimdi bu. olmiadi. abdli alamayiz yerine 2 abdlimiz var.

Sancho giderse biteriz.

Işıl,Sancho, Nevriye, Shavonte, Bone mutlaka kadroda tutulmalı.

Alba da kalırsa Nuria Martinez-Euroleague için bile bize yeter.

Eğer giderse Nuria-Maya Moore ikilisi alınmalı bana göre.

Ancak o şekilde eksikliği giderebiliriz.

Duzeltme yapayim, Nevriye'de Dunya sampiyonasindan sonra basketbolu birakacagini acikladi.

Alba gittigine gore. Avrupa kontenjanimiz bosaliyor. Alba'nin yerine Avrupa'dan oyuncu bulmak zor gibi. O yuzden Shavonte'yi yollayip yerine bir Avrupali sutor guard bulmaliyiz, Alba'nin yerine de ABD'den en az onun kadar kaliteli bir oyuncu bulmaliyiz. Maya Moore sanirim onun mevkiideydi. O olabilir mesela.

Alba gittigine gore. Avrupa kontenjanimiz bosaliyor. Alba'nin yerine Avrupa'dan oyuncu bulmak zor gibi. O yuzden Shavonte'yi yollayip yerine bir Avrupali sutor guard bulmaliyiz, Alba'nin yerine de ABD'den en az onun kadar kaliteli bir oyuncu bulmaliyiz. Maya Moore sanirim onun mevkiideydi. O olabilir mesela.

Kontenjan artabilir seneye basketbol da.

Artarsa sıkıntı olmaz.

Nuria Martinez+ Maya Moore ikilisi yeter transferde. Artmazsa bizim için büyük sıkıntı olacak.

Geri
Üst Alt