Albayrak: "24 saat uyuyacağım. Yarın hiç kalkmayacağım"

Hihihi komikliğimiz üstümüzde bugün yine.

sent via GSC
Etme Can kardeşim. Tek bir bir isim söyle madem, o son Aysal 'Yönetim kurulu!'' ndan...Mesajıma ''O da doğru'' diye cevap versen bir şey kaybetmezsin. Ki O Aysal' ı, Terim' le ayrışma döneminde en çok destekleyenlerden biri olduğum, mesajlarımla sabittir. Hayal kırıklığına uğrattı, beceremedi işte; daha neyin derdindeysen?!...

Etme Can kardeşim. Tek bir bir isim söyle madem, o son Aysal 'Yönetim kurulu!'' ndan...Mesajıma ''O da doğru'' diye cevap versen bir şey kaybetmezsin. Ki O Aysal' ı, Terim' le ayrışma döneminde en çok destekleyenlerden biri olduğum, mesajlarımla sabittir. Hayal kırıklığına uğrattı, beceremedi işte; daha neyin derdindeysen?!...

Sataşıp laf atan sensin.

Ben birşey kanıtlamaya mecbur değilim birşeyin derdinde değilim. Burada konu Apo iken laf atıyorsun. Atma.

sent via GSC

:asd:

Sataşıp laf atan sensin.

Ben birşey kanıtlamaya mecbur değilim birşeyin derdinde değilim. Burada konu Apo iken laf atıyorsun. Atma.

sent via GSC
Laf attım, diyelim. Cevap vermen gerekir; Albayrak yerine son Aysal yönetiminden kimi isterdin?...İtiraf et, şarkıcı abladan başka senin de aklına biri gelmedi, google a sor, o bilir!...

Laf attım, diyelim. Cevap vermen gerekir; Albayrak yerine son Aysal yönetiminden kimi isterdin?...İtiraf et, şarkıcı abladan başka senin de aklına biri gelmedi, google a sor, o bilir!...
Hepsini isterdim!... Birer birer!... En çok da Candan Erçetin'i!...

sent via GSC

Albayrak is bilmez en azindan, hatta bildigi bir takim isler de var basina aciklama yapmak ve transfer gorusmeleri buna dahil olmasa da, futbolcularin getir gotur islerini halledip mutlu tutmak gibi ki bu azimsanacak bir sey degil

Aysal ve yancilari komisyoncu kazikci hainlerdi. Bununla yuzlesin.

Hepsini isterdim!... Birer birer!... En çok da Candan Erçetin'i!...

sent via GSC
Böylesine nostaljiye gömülmek için yaşın da çok genç ama nasıl bir Aysal aşkıysa, sonuna kadar davasını güdecek gibisin...

Futbolu senin kadar bilen birinin; futbol endüstrisinden tümüyle bihaber, sırf popülizm uğruna kulübü vampir menajerlerin kucağına oturtup iliğini sömürmelerine; göz göre göre Avrupa Kupalarından men cezası alınmasına (UEFA' ya bizzat verdiği ve sonrasında yerine getirilmesi mümkün olmayacak noktaya getirdiği taahhütlerden bahsediyorum) sebebiyet veren bir ''İktidarsız muhteris'' e sadakatini anlayamıyorum doğrusu...

Önce satılması gereken çok adam var mr. Albayrak. Tamam 24 saat uyudun, dinlendin, stresini attın.

Satılacak adamları sat hemen. Sonra da al en az 4 transfer lazım.

F.Terim'in oldugu yerde A.Albayrak'in oyuncu belirledigini dusunmuyoruz herhalde.Tek gorevi transfer gorusmesidir.Tek basina yaptigina da inanmiyorum ayrica.Kisiligi,yoneticiligi felan elestiriler bilir ama sorumlulugu sadece A.Albayrak'a birakmak haksizlik olur.Mesela Alan gelse kimsenin A.Albayrak'a paye bicecegini sanmam.

Geri
Üst Alt