Albayrak: "24 saat uyuyacağım. Yarın hiç kalkmayacağım"

Arkadaslar kimseyi begenmiyorsunuz ki ? Adnan sezgini yediniz
Cenk ergunu vurdunuz
Levo nazife acimadiniz

Simdi 6/6 gibi sampiyonluk tablosu olan adama ayni muamele

Takim sampiyon olsa 1 ay susup agustosta yine baslayacaksiniz cogunuz

Biraz daha zorlarsak fb den volkan balli comolli , bjk den safak mahmut yazici filan gibisinden yonetici transferi yapacagiz

Bu konuda sana katiliyorum. Medyanın oyunlarına gelip linc girisimleri icin resmen hazır bekliyorlar. Kim gelse belli bir kısım taraftar begenmeyecek.

Turkiye’de suana kadar en cok teknik direktor ve baskan degiştiren takım Galatasaray’dır.

Arkadaslar kimseyi begenmiyorsunuz ki ? Adnan sezgini yediniz
Cenk ergunu vurdunuz
Levo nazife acimadiniz

Simdi 6/6 gibi sampiyonluk tablosu olan adama ayni muamele

Takim sampiyon olsa 1 ay susup agustosta yine baslayacaksiniz cogunuz

Biraz daha zorlarsak fb den volkan balli comolli , bjk den safak mahmut yazici filan gibisinden yonetici transferi yapacagiz

6/6 şampiyonlukta transferlerden yetkili miydi?

Yahu bu adamin belli bir yonetici title i yok ki . Yani adam ortalikta dolaniyor , ne is olsa yaparim misali bir adam , halk adami

Bana Gs gibi bir yapilanmada boyle kisilik ozelliklerinde adam olmali , yoneticilik yapmali mi dense , ben hayir derim , bunu terim icin de derim

Ama buradaki elestiriler onunla alakali degil , kim gelse soylenmeyen kalmiyor , icerideki hic bir seye hakim olmadan vir vir konusuluyor

Bunlarin yabanci versiyonlari da comolli veya terrenao gibiler icin de ezeli rakibimiz farkli yorumlar yapmiyor

Seyirci her seyi biliyor , kuluplerdeki yerli yabanci tum adamlar , teknik idari personel dunyadan bir haber , boyle bir sey olabilir mi ya

69789465e64c4c214b96c2d7a904419a.jpg

Yahu bu adamin belli bir yonetici title i yok ki . Yani adam ortalikta dolaniyor , ne is olsa yaparim misali bir adam , halk adami

Bana Gs gibi bir yapilanmada boyle kisilik ozelliklerinde adam olmali , yoneticilik yapmali mi dense , ben hayir derim , bunu terim icin de derim

Ama buradaki elestiriler onunla alakali degil , kim gelse soylenmeyen kalmiyor , icerideki hic bir seye hakim olmadan vir vir konusuluyor

Bunlarin yabanci versiyonlari da comolli veya terrenao gibiler icin de ezeli rakibimiz farkli yorumlar yapmiyor

Seyirci her seyi biliyor , kuluplerdeki yerli yabanci tum adamlar , teknik idari personel dunyadan bir haber , boyle bir sey olabilir mi ya

Nasıl halk adamı yav 6/6 şampiyonluk yaşarken basit bir yönetim kurulu üyesiydi. Yakın zamanda kazandığı 3 şampiyonlukta transferleri yapanlar: Bülent Tulun, Cenk Ergün.

Şimdi 6 şampiyonlukla bunun ne alakası var?

Tamam o zaman benzer gorevlerde bulunan , saydigim

Adnan sezgin
Levo nazif
Cengo
Ve senin ekledigin bulent tulunlari sevdik mi ?

Albayrak hadi boyle , abi herkes mi kotu basarisiz ya

Surekli elestiri memnuniyetsizlik

Kış uykusuna mı yattın mübarek

Afedersinizde ne b"k yedinde uykuyu hakettin?
1 yildir buldugun tek forvet Alan ve dembaba mi?
Serdari bedava rakibine vermek mi?
Rodriguesi sadece 10a satmak mi, oda dogru mu bilmiyoruz daha.

Ciddi ne is yaptin bu zamana kadar, birde neden yapamacagin islere kalkisiyorsun. Kendinden buyuk islere girersen, taraftardan tepki alirsin..

Ve luften artik Yalan soyleme, yoksa taraftar seni cok kotu hatirlacak ve tepkiler dahada yukselecek!

Abdurrahim Albayrak önemli bir değerdir, Florya'da her zaman büyük katkısı olmuştur ama hala uyanamadın mı başkanım :)

bırakın uyumaya dvm etsin

Geri
Üst Alt