GSC Portal Albayrak Açıkladı! Kaptanlık Selçuk'tan Alındı mı?

Emre Boz

Cezalı
Aslan Üye

sel%C3%A7uk-inan.jpg

Galatasaray'da kaptanlığın da el değiştireceği iddiaları üzerine Abdurrahim Albayrak açıklamada bulundu.

Haberin Devami GSC Portal'da

Son düzenleme:
Lescuk ve kankası kesilmeyecek bu takımdan taraftar agir tepki koymazsa. Gayet net bu. Galatasaray'i oyuncak yaptı serefsizler.

Saha içinde kendini bile yönetemeyen adam takımı nasıl yönetecek ?

sel%C3%A7uk-inan-galatasaray-fenerbah%C3%A7e-kriz-yaratan-oyuncu-de%C4%9Fi%C5%9Fikli%C4%9Fi-formay%C4%B1-att%C4%B1.jpg

Şu hareketten sonra takımın Kaptan'ı değildi zaten. En azından benim için.(Ne kadar savunsam da)

Uzun zamandır Kaptan'sız, sahada sahipsiz zaten takım(Hakan Şükür'den sonra) O yüzden Kaptan'lığı alınmış, alınmamış pek önemli değil açıkcası.

Şu an takımda kaptanlığı hakedecek kimseyi göremiyorum. Belki biraz Sniejder, biraz Melo.

Takimda Selcuk Inan'i kimse takmiyor zaten, sahada sorumluluk almayan, isabetli yan pastan baska meziyeti olmayan adami neden dinlesinler ki zaten? Otoritesi yok, özgüveni yok.

Kaptan muslera olmalı.

Eğer değiştirilecekse, takım Kaptan'ı Türk olmalı bence. Mevcut kadroda da Kaptan olabilecek kapasiteye sahip tek Türk oyuncu Hamid'dir.

En fazla 4 gün daha devam eder bu düzen sonrası zaten belli.

Yönetim kucağında sağlam bir bomba ile başladı.. Zor bende sabredemiyorum ama sabretmek lazım daha insanlar seçileli saatler oldu..

Burak ve selçuk için yapmayacakları yok bu adamların.Arkadaş birileriyle ilgili belge falan mı var bunların elinde.Tüm kulüp bunlar için çalışıyor.Ne yaparlarsa yapsın bir şekilde oynuyorlar.Galatasaray tarihinde bu kredi kimseye verilmemiştir.

bu p'yle basliyan harfli cocuk .. bu takimdan gitmez .. taraftar buna da ardaya yaptigini yapmali

aynen bunları bizden başka kimse gönderemeyecek anlaşıldı yeterince destek olundu bundan sonra defolsunlar takımı düşünen yok zaten ne yönetici ne oyuncu yıllııklarından kurtulsan yine kar

Albayrak ne allah aşkına bize şuan asıp kesicek adam lazım

Burak ve selçuk için yapmayacakları yok bu adamların.Arkadaş birileriyle ilgili belge falan mı var bunların elinde.Tüm kulüp bunlar için çalışıyor.Ne yaparlarsa yapsın bir şekilde oynuyorlar.Galatasaray tarihinde bu kredi kimseye verilmemiştir.

Kaptanlık İNAN'dan alınmalı ve WESLEY'e verilmeli

Geri
Üst Alt