Albayrak: "Aradaki puan farkını koruduk"

Başakşehir karşısında alınan beraberlik beni de mutlu etti çünkü adamlar Başakşehir sonuçta. Ne olursa olsun bizden kat kat daha iyi durumdalar ve eğer göte bala bir galibiyet alsaydık efsane olurdu ama onlar yenseydi bu yılın sonuna gelmiş olurduk. Şu anda puan farkına 5 diyebiliyorum ben en azından çünkü 33. hafta Arena'da bunları yenmeme ihtimalimiz yok şampiyonluk potasında devam edersek. Ama açıklama yanlış olmuş. Apo kadar tecrübeli bir yönetici olsam bunu söylemezdim kesinlikle. Neyse bakalım Ocak ayında ben de bekliyorum güzel haberler. Ama bu yılı şampiyonlukla kapatırsak bu yaz ne yapıp ne edip deplasman oyunu üzerine çalışmalıyız. Çünkü Fenerbahçe, Beşiktaş, Trabzon, Başakşehir gibi deplasmanların toplamından en fazla 2 puan almaktan bıktım ben. Bunun için de kadroda yapılanma gerekiyor.

Şaka maka devre arası takımın çehresi değişecek gibi, açıklamaların alayı bu minvalde. 2-3 transfer diyoruz da baya bildiğin komple takım değşiebilir.

Zannedersin transfer sezonu açılınca hemen gerekli yerlere transfer açıklayacaklar. Transfer sezonu boyunca hep aynı şeyi söyleyip duracak sabretsin Galatasaray için çalışıyoruz filan

Neden bu adama röportaj yaptırıyorlar maç sonu başka adammı yok kulüpte.

Mecbur mu mikrofon görünce konuşmaya yahu ? Çok meraklı ise TV mikrofonlarına kursun bir "BAL TV" tarzı sabahtan akşama kadar konuşsun.

Bizim yöneticiler konuşmayı çok seviyor. Avrupa’nın ilk beş liginde de mi böyle. Mesala man. Utd yöneticisi devre arası transfer yapacağız diye açıklama yaparak taraftarın gazını aldığını zannediyor mu?

sen ne anlatıyorsun ulan değişik?

fatih terim gelince inşallah gelmez bu köylü demiştik ama yine geldi

Geri
Üst Alt