Albayrak: "Ben Galatasaray'ı yarı yolda bırakacak, kaçacak karaktere sahip bir adam değilim"

Geldi yine

MI 5 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

aslında apo piyon yönetim kurulunda baskan dahil kac kişi var nerde diger laleler neden konusmuyor apoyu kasti olarak taraftar önune atıyorlar

Taraftar da yok , herif ona rağmen , ilk galibiyette yine çıktı ortaya.
Ya sabır

Abdurrahim Albayrak: "Ben Galatasaray'ı yarı yolda bırakacak, kaçacak karaktere sahip bir adam değilim.Ben çok iyi bir Galatasaraylıyım.Galatasaraylılar, Galatasaray'a zarar vermesin, rica ediyorum."

ElHQJKtXYAANh_w
Istifani ver ozaman, yarardan cok zarar veriyosun. Eger bugun kaybetseydik gene ortalarda gözukmeyecektin..

Abi inanamıyorum ya bu ne yüzsüzlüktür böyle.
Mağlubiyetlerden sonra görünmüyorlar ama takım galip gelince bütün kameralara konuşuyorlar diye 1 senedir eleştirilen adamlar bir aydır ortada yoklarken ilk galibiyette yine mal bulmuş magribi gibi biz öyleyiz biz böyleyiz ahkamlarıyla ilk gördükleri kameraya konuşma yapmalarını aklım almıyor. Bu ne pişkinlik böyle. Bunca insan sizi takım kötü giderken sahip çıkmıyorsunuz diye eleştiriyor ama siz bunları hiç duymuyormuş görmüyormuş gibi davranmaya devam ediyorsunuz. İnsanda biraz utanma olur. Tamam yenildiğimizde kaçacak delik arıyorsunuz ama bari bir galibiyetimizde de susun be. Susun ve bir an önce defolup gidin

Geri
Üst Alt