Albayrak: "Galatasaray'ın geleceği için..."

13624-albayrak-galatasarayin-gelecegi-icin-image1.jpg
internette bunu yapan siteler var bu hiçbişy kanitlamaz

Albayrak'ı istemeyen çok olacak yine gibi duruyor. Ama Taner Aşkın denen adam TT Arena açılışında 40-50 tane gecekondu sahibi taraftar başbakanı yuhaladı statta diyebilmiş bir isim.

O adam Alp Yalman'ın listesinde diyorlar.

Bize bunları reva göreceklerse Aysal, Dürüst, Süren,ve bu gruptan kimseyi de affetmem bir daha.

Akkuş Fatih Bjk'li miymiş? Ben fenerli diye tahmin etmiştim, yanılmışım

Albayrak'ı istemeyen çok olacak yine gibi duruyor. Ama Taner Aşkın denen adam TT Arena açılışında 40-50 tane gecekondu sahibi taraftar başbakanı yuhaladı statta diyebilmiş bir isim.

O adam Alp Yalman'ın listesinde diyorlar.

Bize bunları reva göreceklerse Aysal, Dürüst, Süren,ve bu gruptan kimseyi de affetmem bir daha.

Eksi de Taner Askina GS tarihinin en berbat yöneticisi diyorlar. Alp Yalman in listesi pek güclü degil gibi.
Bide su kulupte dogru durust aday da cikmiyor arkadas. Ulusoy, Süren, Dürüst hepsi istemiyor.
Bu gidisle ya Alp Yalmana yada Mehmet Helvaciya kalacagiz, bu da cok ciddi bir geriye gitme olur.

Neyse geyik bir yana, Albayrak'i bir sekilde kazanmak, kullanmak lazim. Alp Yalman in listesi bahsedilen gibiyse cok zayif.

Deep Thought cihazından gönderildi.

polatın yönetim kadrosunu toplamıs resmen:red::red:

taner askın,yigit sardan felan

Bir aday vardi, sms oylamasi ile oyuncu transferi yapacagim diyordu. Kimdi o, nerede o?

Kulüp banko batar gelsin Ronaldolar gitsin Messiler taraftarın gönlü zengin
Yok mesela forvet lazim, 3 adamla anlasacakmis, twitter hesabindan diyecekmis bu 3 u ile anlastik. Taraftar oylacakmis birinci olani alacakmisiz. Hem taraftar memnun olacak hem ufak bi maddi katki :D

Yiğit şardan ne lan.

Ünal Aysal'a iig olayında para kazandı diyenler bu durumdan memnun herhal baksana sesleri çıkmıyor hiç.

Geleceğimiz adına cidden endişelenmeye başladım.

Yok mesela forvet lazim, 3 adamla anlasacakmis, twitter hesabindan diyecekmis bu 3 u ile anlastik. Taraftar oylacakmis birinci olani alacakmisiz. Hem taraftar memnun olacak hem ufak bi maddi katki :D

Bu olay biraz arızalı bence. Fenerliler falan da oy atabilirse o zaman oylamanın faydası kalmaz :D

I am the one who knocks!

Geri
Üst Alt