- 4 Temmuz 2010
- 23.840
- 204
- 1.263
Forma cakma beyler ben anlarim
Deep Thought cihazından gönderildi.
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
El yazisi da cok kotuymus, tam bir Demirorenci
Merakta biraktin simdi.Birsey derdim de banlanirim neyse. senin gibiler icin degmez.
internette bunu yapan siteler var bu hiçbişy kanitlamaz
Forma cakma beyler ben anlarim
Albayrak'ı istemeyen çok olacak yine gibi duruyor. Ama Taner Aşkın denen adam TT Arena açılışında 40-50 tane gecekondu sahibi taraftar başbakanı yuhaladı statta diyebilmiş bir isim.
O adam Alp Yalman'ın listesinde diyorlar.
Bize bunları reva göreceklerse Aysal, Dürüst, Süren,ve bu gruptan kimseyi de affetmem bir daha.
internette bunu yapan siteler var bu hiçbişy kanitlamaz
Bir aday vardi, sms oylamasi ile oyuncu transferi yapacagim diyordu. Kimdi o, nerede o?
Kulüp banko batar gelsin Ronaldolar gitsin Messiler taraftarın gönlü zenginBir aday vardi, sms oylamasi ile oyuncu transferi yapacagim diyordu. Kimdi o, nerede o?
Bir aday vardi, sms oylamasi ile oyuncu transferi yapacagim diyordu. Kimdi o, nerede o?
Yok mesela forvet lazim, 3 adamla anlasacakmis, twitter hesabindan diyecekmis bu 3 u ile anlastik. Taraftar oylacakmis birinci olani alacakmisiz. Hem taraftar memnun olacak hem ufak bi maddi katkiKulüp banko batar gelsin Ronaldolar gitsin Messiler taraftarın gönlü zengin
Bu olay biraz arızalı bence. Fenerliler falan da oy atabilirse o zaman oylamanın faydası kalmazYok mesela forvet lazim, 3 adamla anlasacakmis, twitter hesabindan diyecekmis bu 3 u ile anlastik. Taraftar oylacakmis birinci olani alacakmisiz. Hem taraftar memnun olacak hem ufak bi maddi katki