GSC Portal Albayrak: ''Prandelli’nin arkasında duramam''

Alpay Asma

Şef Gümüş Kıvrım
prandelli.jpeg

Galatasaray Kulübü Başkan Yardımcısı Abdurrahim Albayrak, katıldığı televizyon programında gündemi sarsacak açıklamalarda bulundu. Prandelli hakkında çarpıcı sözler söyleyen Albayrak, “Şu şartlarda Prandelli’nin arkasında durmam zor. Mukavelesine baksanız kafayı yersiniz” dedi.

Detaylar GSC Portal'da!

Albayrak bu dediklerinde samimi ise klubün altına dinamit koyan bizzat prandellidir.

Bu karaktersizi takımın başına kaçarak gitmeyi 1 sene önceden planladığına artık inandığım Aysal bela etti.

AZICIK ADAM İSE GİDER ALACAKLARINI ÖDER VE KULÜBE HİBE EDER.

Dün arkasındaydın mukaveleyi yenimi gördün I love you hodjam

Son düzenleme:
Ne oldu hani tazminatı yoktu? Mantıklı mı kariyerli bir adam getireceksin ve adam sözleşmesinde ağır maddeler koydurmayacak... Apo çoktan gönderip yerine bildiği adamlardan birini getirmişti ben diyordum..

hocamızın arkasandayız diyeli 24 saat olmamıştı bile

bu açıklama içleracısı. halen görevde olan bir hoca için söylenmemesi gereken şeyler. he kapalı kapılar ardında söylersin ama böyle programlarda söylemezsin. herhalde prandelli de halilodzic gibi kendini kovdurup parasını almaya bakıyor.

prandelli de adam eğer bunları duyup halen her şey normalmiş gibi davranır konuşur ya da göreve devam ederse o da ayrı bir şaşırtır.

Hikmet Karaman i getirselermis..

bu açıklama içleracısı. halen görevde olan bir hoca için söylenmemesi gereken şeyler. he kapalı kapılar ardında söylersin ama böyle programlarda söylemezsin. herhalde prandelli de halilodzic gibi kendini kovdurup parasını almaya bakıyor.

prandelli de adam eğer bunları duyup halen her şey normalmiş gibi davranır konuşur ya da göreve devam ederse o da ayrı bir şaşırtır.

Bu saatten sonra en fazla pazarı görür Prandelli bence..

Günün Özeti | Albayrak 24 saat içinde Prandelli'nin Arkasındayız ve Prandelli'nin Arkasında Duramıyorum demeçleri verdi.

Bir daha veriyorlar sözleşmesinin kamuoyuna duyurulması ve masrafları Aysal'a yollanması lazım eğer Apo doğru söylüyorsa..

Prandelli ile ilgili KAP açıklamasına bakın bence Galatasaray’ın Yeni Teknik Direktörü Cesare Prandelli - 07.07.2014 23:21 (GALATASARAY SPORTİF AŞ) / Galatasaray.org ,
sadece bu senelik masrafı şu ,
2,295 milyon avro + 1 milyon DOLAR + 500 bin DOLAR + 1,2 milyon DOLAR
sallama bir hesapla kabaca 4 küsür milyon avro bilenler hesaplayıp çevirsin .
Salı günü anderlet bizi yenerse sondaki 1,2 den kurtuluyoruz ,
Birde yardımcıları var tabi onlar bu miktarlara dahil mi değil mi onu bilemem !

Şimdi ben çarşamba günü anderletli olsam hain olurmuyum diye kendi kendimi sorguluyorum şimdiden ....

Aysal, kovmazsan tazminatı olmaz ki ben doğru söyledim der mi acaba ??

ocaka kadar sabretmek felan ne demek abdurcum

2 haftaya ligden kopacagız zaten

galatasaray sizin,tepe tepe kullanın

Keşke Alp Yalman gelseydi en azından ne yapacağını tahmin ediyorduk. Ama bu zatlar tamamen hayal kırıklığı.

Geri
Üst Alt