GSC Portal Albayrak: ''Prandelli’nin arkasında duramam''

İlk defa hoca yüzünden ortalığın güzelce bir karışmasını istiyorum. Şiddetli bir psikolojik kavga, kaos ortamı bazı şeyleri çözecektir. Yoksa istifa etmeyen Prandelli' den kovulmadığı sürece başka türlü kurtulamayız.

GT-I9300 Tapatalk

Önünde duruyorsunuz nicedir, arkasında durmanın manası yok tabi.

Manicini gibi kariyerine odaklanmış adam gibi adamı kovup ne idüğü belirsiz şahsiyetsizi getiren kepaze yönetiminde sneijder gibi oyuncunun altını oyup selçuk burak gibi leşleri başüstü yapıp takımın altını oyan yerli yalakası beyinsiz yönetiminde...

Manicini gibi kariyerine odaklanmış adam gibi adamı kovup ne idüğü belirsiz şahsiyetsizi getiren kepaze yönetiminde sneijder gibi oyuncunun altını oyup selçuk burak gibi leşleri başüstü yapıp takımın altını oyan yerli yalakası beyinsiz yönetiminde...

manciniyi biz kovmadık

mancini karakterli adamdı,bu sartlarda basarılı olamayacagını anladı ve gitti

manciniyi biz kovmadık

mancini karakterli adamdı,bu sartlarda basarılı olamayacagını anladı ve gitti

Israrla aysal her hafta mancini gidebilir bak gidebilir mancini haziranda tek taraflı fesheder gider diye diye ortamı hazırladı sonrada adama kusura bakma bu sene oyuncu moyuncu yok sana diyerek önüne tek seçenek kondu.. Prandelliye ise 4.7 euroluk tarıklar 4.5 euroluk Olcanlar Pandevler Dzemaililer alındı üstüne burak selçuk ikilisine zam yapıldı.. Yani maddi olanağımız yok deyip gitmesini bekleyip kendi istediği hocaya milyon euroluk transfer sundu bide kankalkarın maaşları...
Gidenmidir terkeden yoksa kalanmıdır? Kalandır terkeden giden de ondan gitmiştir zaten olayı gerçekleşti....Tabi karaktersiz paragöz bi hoca olsaydı kalabilirdi.. Ama karakterli adam için bu tezgah git artık demektir.

Israrla aysal her hafta mancini gidebilir bak gidebilir mancini haziranda tek taraflı fesheder gider diye diye ortamı hazırladı sonrada adama kusura bakma bu sene oyuncu moyuncu yok sana diyerek önüne tek seçenek kondu.. Prandelliye ise 4.7 euroluk tarıklar 4.5 euroluk Olcanlar Pandevler Dzemaililer alındı üstüne burak selçuk ikilisine zam yapıldı.. Yani maddi olanağımız yok deyip gitmesini bekleyip kendi istediği hocaya milyon euroluk transfer sundu bide kankalkarın maaşları...
Gidenmidir terkeden yoksa kalanmıdır? Kalandır terkeden giden de ondan gitmiştir zaten olayı gerçekleşti....Tabi karaktersiz paragöz bi hoca olsaydı kalabilirdi.. Ama karakterli adam için bu tezgah git artık demektir.

aysal hakkaten ilk zamanlarda ne kadar dogru yaptısa sonlarda tam sıctı,ben hep takdir ettim kendisini durusunı felan ama su durumda olmamızın en büyük sebebi belli ki o

mancini politikası da ben kovmiyim sen git der gibiydi,madem paran yoktu nasıl 15 milyon euroya yakın para harcıyosun sezon bası

ünal bey ft ve abdurrahimi kovarak ne kadar dogru is yaptıysa da son dönem icraatlarında kulübün anasını bellemis,simdi simdi görüyoruz

Zararın neresinden dönersen kardır.Kovmadığımız sürece galibiyet göremeyeceğiz,her maç 1 milyon kaybımız olacak.ne kadar kötü kontratı olursa olsun gönderdiğimizde vereceğimiz parayı galibiyetlerle kapatırız.Daha ne bekliyor bu yönetim ?matematik de mi bilmiyorlar

Bu Aysal in sucu degildi, taraftar her hafta terim terim diye virlarken hic bir td basarilizi olamaz. Hala eski islerin pesindeyiz, yine basladik Gerets den sonra gibi 2 hafta icinde herkesi asmaya

Bir yönetici ne olursa olsun böyle açıklamalar yapmamalı ben çok şaşırdım dinlerken.
Prandelliye gelecek olursak İtalya milli takımından bütün suç benim diyerek istifa etmişti aynı erdemi burdada göstermesi gerekliydi 4-0 'lık başakşehir yenilgisinden sonra gerekeni yapmalıydı.

Bu adam aziz yıldırım tarafından özel olarak getirildi galiba bir takım bu kadar rezil yönetilmez.Bir ligde rakiplerinin isteyebileceği en rezil durumdur yani

Cesare Prandelli'ye vaad edilenler inanılmaz. Prandelli'ye 'Dört ülkede takım kuracağız, her sene bir ülkede takım çalıştıracaksın' denmiş.''

Bu 4 ülke olayi nedir ? Nasil takim kuruyoruz dört farkli ülkede ne alaka bu ?

Var bişeyler arkadaş belli yoksa kovulmalıydı bu adam. Şerefsizin önde gideni çıktın İtalyan.. Yalnız Ocağa kadar biz bu adamla ligden koparız sonra o defolur gider bizde avcumuzu yalarız..

Nefret edilesi insansın Ünal Aysal

Var bişeyler arkadaş belli yoksa kovulmalıydı bu adam. Şerefsizin önde gideni çıktın İtalyan.. Yalnız Ocağa kadar biz bu adamla ligden koparız sonra o defolur gider bizde avcumuzu yalarız..

Nefret edilesi insansın Ünal Aysal

20 yaslik insan da bu beklenir... resimdeki adam onun sayesinde geldi yoksa marek heinzli dönemleri bilmiyormusun, yada Canaydin ve Terim ikilisi bize ne cok Süper Star lar getiridi ? getirmeyip bile bu takimi borca sokan onlar

Yalnız bunu Abdurrahimin açıkladığı iyi oldu. Şimdi iş taraftara düşüyor İtalyanı 2 haftaya koşarak kaçırtmamız lazım

20 yaslik insan da bu beklenir... resimdeki adam onun sayesinde geldi yoksa marek heinzli dönemleri bilmiyormusun, yada Canaydin ve Terim ikilisi bize ne cok Süper Star lar getiridi ? getirmeyip bile bu takimi borca sokan onlar

Görende 40 yaşında sanacak lafa bak. Sneijder,Drogbadan Burdisso,Hajrovic,Ontiveroya düştüğünü niye açıklamadın ?

Bu 4 ülke olayi nedir ? Nasil takim kuruyoruz dört farkli ülkede ne alaka bu ?

Şöyle ki, Almanyada bir kulüp alındı zaten. Yanılmıyorsam Avusturya ve Belçikada da alınacak ve Prandelli bu kulüplerin hepsini yönetecek. her yıl bir kulübe gidecek. Bu söz bana biraz saçma geldi. bütün kulüpler ona bağlı olacak veya hepsi onun izleniminde olacak dese daha doğru bir ifade olabilirdi. Tabi aysal gittiği için Avusturya ve Belçika da alınacak kulüpler yatar.

Geri
Üst Alt