Albayrak: "Taraftarın istediği transferleri yapsak belki Şampiyonlar Ligi'ne gidemeyecektik"

Görevi bıraksın diyenler yerine gelecek ismide söylesin dursun mu yoksa
Başkan için demedim ki, transferle başkanın uğraştığını da düşünmüyorum açıkçası.Zaten transfer yapamadı diye istifa edip görevini bırakan başkan görmedim ama altındaki adamları değiştirebilir.

Taraftar 2 3 gün versyansin yapar sonra yine ölümüne destekler takımını
Önemli olan ne idugu belirsiz isimlere klubun geleceğini teminat olarak yatırmamak
Vagner love cornelius gibi ne vereceğini bilmediğin adamlara para saçmaya gerek yok

bir ihtimal de, menajerlerin kucağına oturmamaya çalışmışlardır,netekim onlar olmadan da transfer yapamıyorsun,

iki ucu boklu değnek

Başkan için demedim ki, transferle başkanın uğraştığını da düşünmüyorum açıkçası.Zaten transfer yapamadı diye istifa edip görevini bırakan başkan görmedim ama altındaki adamları değiştirebilir.
Yada daha donanımlı biri gelebilir zaten bunu hep söylüyorum bir sportif akla ihtiyaç var sadece Fatih hoca nin tek başına yurutebilecegi iş değil diye

Hatalilar dedik zaten , uzerime gelmeyin

Ama artik cozumu olmayan bir konu ile konsantrasyonu bozmanin bir faydasi da yok , cok uzadi
İyi de biz yine unuturuz "hatalıyız" deseler veya hiçbirşey demeseler. Unutmayız da, gündemi bu kadar meşgul etmez. Ama adam çıkıp insanları gerizekalı yerine koyuyor göz göre göre ve konsantrasyonu da bozan kendisi.

Offf hep ayni naraları dinlemekten bıktım. Ciddi planlama hatası ve beceriksizliktir bu. Yanliz bu planlama hatasına FT'yi de dahil ediyorum. Sen yaklaşık 1 senedir kulübün basındasın. Söyle yönetime istediğin topçuları erkenden iletişime gecsinler.

Biri artık cikip açık açık anlatmalı olup bitenleri.

Yada daha donanımlı biri gelebilir zaten bunu hep söylüyorum bir sportif akla ihtiyaç var sadece Fatih hoca nin tek başına yurutebilecegi iş değil diye
Aynen oraya donanımlı biri gelip, hatalı olduklarını kabul ederlerse birşeylerin arkasına saklanmadan taraftar biraz daha yatışır bence.Ama gerekesiz açıklamalar yangını körüklüyor gibi.

United da transfer yapmadı hemde takımda bir sürü eksik yer varken
2 3 hatta 4 yıl bu düzende gidilip ekonomik olarak sistematik bir dengeye oturana kadar bu yapıda gidilmesi taraftariyim
Zaten UEFA ile bu yüzden masaya otururuldu
Maaş dengesi olayinida gayet mantıklı buluyorum
Başarı olmadan para kazanamazsın neyin dengesinden bahsediyosun sen. Durumumuzu Manchester ile kıyaslaman da gerçekten ciddiye alınası bir yorum olmuş.

Masal anlatma beceriksiz herif.

sent via GSC

Başarı olmadan para kazanamazsın neyin dengesinden bahsediyosun sen. Durumumuzu Manchester ile kıyaslaman da gerçekten ciddiye alınası bir yorum olmuş.
United kısmı parası olupta yapmayan şeklinde senin ayranın yok içmeye fayton la gidiyorsun scmaya
Bu kafaya hastayım
Orda başarı olmasın diye bir kelime varmı önce okumayı sonrada okuduğunu anlamayı ogrende gel alıntı yap

Artik yoneticiler de biz de sussak ve isimize baksan iyi olacak aslinda

O zaman 1 hafta önceden çıkıp 2 forvet alacağız demeyeceksin.

O zaman gomis'i satmayacaksın

O zaman gidip kiralama yapacaksın

O zaman bu kadar forvet eksiğin varken emre akbaba'yı almayacaksın

O kadar yazdım su Mendy çakalından topcu almayın ilgilenmeyin diye. Son ana kadar muhtemelen Modeste'nin pesine koştular, "nasıl olsa son gün fiyatı iner" diye, baktılar o da olmayınca dımdızlak ortada kaldılar. Simdi de bahane uyduruyorlar...

United kısmı parası olupta yapmayan şeklinde senin ayranın yok içmeye fayton la gidiyorsun scmaya
Bu kafaya hastayım
Orda başarı olmasın diye bir kelime varmı önce okumayı sonrada okuduğunu anlamayı ogrende gel alıntı yap
1- Unitedın parası var, bizim yok. tamam. o zaman ne diye bu gereksiz kıyaslamayı yaptın, durumlarımız çok farklı madem ki.
2-denge denge diye tutturup dengesizin kralı bir kadro ve planlama yaparsan başarısız olursun, sen "başarı olmasın" demesen de başarı olmayacağı yüksek ihtimaldir bu durumda.
3-okuma ve anlama konusunda şişhanenden girer tophanenden çıkarım, o konuya hiç girmeyelim.

Emre Akbaba ve Ömer bayram yerine orta halli 2 santrfor alınabilirdi. Ya da 1 santrfor bir stoper. Nagatomo'nun alternatifi linnes olabilirdi o bölgede.

Sen diğer yabancı klüplerle karşılaştıramazsın bizim klübü. Yıllık gelirimiz şampiyon olduğumuzda Cl parasıyla birlikte adamların yayın gelirinden daha az. Küçülerek büyüyemezsin. Bırakın polyannacılığı, kiralık ve bedelsiz olarak alabileceğin o kadar topçu vardı ki. Bunları getirirsen UEFA sana ceza vermez ya da maaş dengen alt üst olmaz. Geçiniz

bu konu çok uzadı diyen arkadaşlar bu yönetim geldiğinden beri ffp deyip uzatmıyorda taraftar 1 haftadır forvet konuşunca mı uzamış oluyo ??

bu yönetim bu taraftarı müşteri olarak görmeye başlamıştır bu taraftarı müşteri olarak göremezsin görürsende müşteri her zaman haklıdır

Ffp devamlilik arz ediyor 4 sene . hic bir zaman ihlal edemezsin

Ama yaz transfer donemi BITTI , THE END , FINITO .. artik konusmak bir sey getirmeyecek

Devre arasi yine konusalim eyvallah ama su an bosa kurek oluyor birAz

Geri
Üst Alt