GSC Portal Albayrak: "TFF devre arasında yabancı sayısını arttıracak!"

Nuri Aslantas

Büyük Kaptan
3R3Qrj.jpg

Galatasaray Kulübü Başkan Yardımcısı Abdürrahim
Albayrak, İstanbul’da düzenlenen bir etkinlikte gündeme ait konularda
önemli değerlendirmelerde bulundu.

Detaylar GSC Portal'da...

Son düzenleme:
Amrabat döner doğruysa. Bir de orta saha ile forvet bulabilirsek maliyeti çok olmayacak tadıdnan yenmez haber doğru ise.

tabi fener seneye avrupada ya transfer lazım..geber inşallah tüpçü..

Ulan ilk kez adam akıllı bir iş yapın ve 8 yabancı kuralı falan yapın en azından.

Kullanım hakkını tamamen kulüplere dolayısıyla teknik adamlara bırakın 8 yabancıyı ister sahada , ister kulübede kullansın.

Böyle bir durum gerçekleşirse 3 tane yerli kullanmak mecburiyetinde kalırız ; yerlilerden ikisi belli diğerini nerede kullanırız bilmem ;

Semih Kaya (Koray Günter) , Emre Çolak.

Gönlüm Koray'ın oynamasından yana ancak gelecek sezon hemen takıma monte edilmeyecektir malum Dortmund'un geri alma opsiyonu. :(

Aslında bir takımla anlaşma yapıp Koray'ı gönderip , sonra hemen geri alabiliriz bu durumda Dortmund'un maddesi geçersiz kalır.

O kulübede bir iki çöpümüzü veririz ; Gökhan Zan vs. gibi.

BJK'ye sağ bek stoper falan lazım uefa'da da ilerliyorlar o yüzden normal böyle bir karar.

Aysal gitmeseydi ne kadro kuracakti be.Nani,Farfan vs vs ahhh ulan ah yanils zamaninda geldin Aysal...

Eboue takıma geri kazandırılır. :oley:

Aysal gitmeseydi ne kadro kuracakti be.Nani,Farfan vs vs ahhh ulan ah yanils zamaninda geldin Aysal...

Valla Nuriciğim başımızda ki yönetim Mayıs'a kadar görevli , Aysal ısrar edilirse , istenirse , çoğunluk beni isterse dönerim dedi.

Ünal Aysal - Hamza Hamzaoğlu ikilisi ile başarıdan başarıya koşarız böyle bir durum gerçekleşir ve Aysal başkanlığa dönerse.

Amrabat döner doğruysa. Bir de orta saha ile forvet bulabilirsek maliyeti çok olmayacak tadıdnan yenmez haber doğru ise.
Keşke öyle olsa ama hiç sanmıyorum, bugün duygun yarsuvat'ın konuşmasını dinledim, dönerse maliyetini üstlenmiş olacağımızdan bunun gerçekleşmeyeceğini söyledi... Gel mayıs gel...

Geri
Üst Alt