Albayrak, Umut Bulut'a Destek Oldu!

Emre Arslan

Cezalı
1340406-28801896-1600-900.jpg

Lig TV'nin konuğu olan Albayrak, "Galatasaray'ı dikkatli bir şekilde takip ediyorum. Galatasaray dün rahat kazanması gereken bir maçta puan kaybetti. 2 deplasmandan 4 puan almak da önemli. Galatasaray'ın Türkiye şartlarında şu an için transferleri yeterli. Fazla transfer yapma şansımız da yok. Limitin içerisinde kalmak gerekiyor. Yönetim bunu düşünmüştür" dedi.

Umut Bulut'un mesnetsiz açıklamaları üzerine de konuşan Albayrak, "Giden futbolcuları da gelen futbolcuları da fazla üzmemek lazım. Çünkü oyuncularımız da bize de mi aynısı yapılacak düşüncesine düşebilir. O düşünceye düşürmemek lazım" diye konuştu.

Hatırlanacağı üzere Abdurrahim Albayrak, Eboue için "yata yata parasını aldı" demiş, Gökhan Zan için ise "taraftar Gökhan yatsın diye bilet almıyor" sözlerini kullanmıştı.

Gökhan Zan'a yaptığı haksızlığı unutmadık.

Gesendet von meinem GT-I9195 mit Tapatalk

Herhalde unutkan falan bu.

Bende anlamıyorum her kafadan ses çıkıyor

Yönetici değilsin diyecek bişeyin varsa Genel Kurulda söyle

İyi adam dedik ama böyle ufak ufak neden bir çok kişinin yönetimine almak istememesi sanki bu sebeplerden

Gesendet von iPhone mit Tapatalk

Iki yüzlü herif

Sent from my iPhone using Tapatalk

Terimcilerin en sevdiği 2. cimbomlu.

Son düzenleme:
sıfatına tükürdüğüm yalaması:mad: hamzoşun yönetici olmuş hali.

Riekerink ve Levent Nazifoğlu aslında skorlardaan daha önemli neyi başardı bu sözleri görünce herkesin daha iyi anlaması lazım.

Yerlilerin bir tarafı sizin gibiler yüzünden bu kadar kalktı.

HELAK OL BECERİKSİZ HERİF!

Kendisi ali dürüstün ekmeğini yiyip balını kaymağını sahiplenen bir sahistir

sent by note ????

Yürü git albayrak senin gibi adamlar yüzünden böyle yerli futbolcular degerinden fazla pars kazandi galatasarayda

Gesendet von meinem SM-G935F mit Tapatalk

Geri
Üst Alt