Albayrak'ın Zamanında Hagi'ye Öfkesi

''Dalga mı geçiyor bizle yauğğğ''
''Böyle teknik direktör mü olur yauğ''

"Gitsin Tugay'a bıraksın." Adamda ki vizyon bu kadar ne bekliyorsunuz ki.

Hagi'de sahiden Prandelli ve B. Korkmaz'la birlikte gördüğüm en kötü td.

bu adam futbol şubeyi yönetemez eline verirsen futbol şubeyi böyle 2m vermicem diye prandelliye 50 60m'i çöpe atar bu adamı alacaksan floryaya salacaksın derdi olanla ilgilensin vs manevi yönlere ağırlık verdireceksin çare mayısta adnan öztürk gibi duruyor

Delikanlıysan bunları Prandelli içinde dersin sayın Albayrak.

...

Moderatör tarafında düzenlendi:
kovsalar parayi kendi ceblerinden karsilama durumuyla karsi karsiya kalacaklarini biliyorlar. Ne kadar galatasaray taraftari olduklari bu günlerde gün yüzüne cikiyor.

Bu adamlar zamanında nasıl zengin oldu hala kendimi sorgulamama neden olan soru.

Arkadaş bu iş böyledir. O koltuğa oturana kadar saydırır da saydırırsın ama oturunca başlarsın dansöz gibi kıvırmaya...

Şimdi soruyorum size Abdurrahim albayrak denen zat eğer yeni yönetimde olmasaydı şu hüsran olunan 3-0 4-0-4-1-4-0 maçlardan sonra her kameranın karşısına geçip her mikrofon uzatana konusmazmıydı?
Yönetime giydirmez miydi ?
Prandelli ye saydırmazmıydı ?
2 ay öncesine gidelim yaptıgı açıklamalara bakalım ?

Bu işler böyledir....

Ayrıca milletin aksine Abdurrahim albayrak ı günahım kadar sevmem.
Şovmen in teki.

GS a hiç yakıstıramadıgım bir zat..

Sanılanın aksine de GS a tek kurusunu bağışlamaz. Param kaldı paramı alamıyorum diye ağlayıp ağlayıp Mesut Yılmazı araya soktugunu tüm herkes anlattı. Canaydın söylemiş..

Galatasaray ın bu gibi adamlardan kurtulması lazım

AY-1511-basket-topu-10-tl.jpg

Benim trabzonlu bir arkadas var Aysal ilk geldiginde diyordu " Bu rizeli sinsi herifin teki, sizi karistirır diye ben de gülmüstüm. Al sana hakli cikti kiz simdi.

Geri
Üst Alt