Albayrak'tan Açıklamalar: "İşte o Nagatomo, Japon yıldız. Allah'ın izniyle bonservisini alacağız"

Mert Aydinli

Fenerbahçe hayvani takım kurdu
Taçsız Kral
Abdurrahim Albayrak: "Mustafa Cengiz başkanımla listemizi hazırladık. Herkesin takdir edeceği bir liste yapıyoruz. Allahın izniyle kaldığımız yerden devam edeceğiz. 2. Başkan olarak görev alacağım."
Abdurrahim Albayrak: "Nagatomo Fatih hocanın sürprizi olacak demiştim. Nagatomo dediğim zaman birçok arkadaş güldü, 'O mu yıldız' dediler. İşte o Nagatomo, Japon yıldız. Allah'ın izniyle bonservisini alacağız."

"Nagatomo'nun bonservisini alacağız" - tr.beinsports.com

kimse Albayrak kadar kirli isleri bilmiyor. Onlarin önüne , bizi korumak icin kalmasi gerek

Abartılı sempatikliği ve boşboğazlığı olmasa iyi yönetici.

En azından adam Galatasaray'ı seviyor ve iyiliği için mücadele eder diye düşünüyorum.

kimse Albayrak kadar kirli isleri bilmiyor. Onlarin önüne , bizi korumak icin kalmasi gerek

bence ne kirlisini ne temizini bildigi var.
onu basarili kilan zekasi degil. sosyal iliskileri. fatih terimin mac esnasinda bogazini sikabilecek kac kisi taniyorsun hayatta?
girisimciligi ve oz guveni.
Ben adim gibi eminim 80'li yillarda taskopru edirnekapi hatti duraginda evine gitmek icin minibus beklerken onunden 20 tane baska minibus gecerken insanlar Abdurrahimin minibusunu bekliyordu. Neden? yol ayni hat ayni. ama farkli olan icindeki.
Hic bir yerde goremeyecegin komiklikte bir aksan ve guler yuz. hemde alamanyalar gormus biri.
Dusunsene minubusun arka planinda rizenin yore turkuleri caliyo, misiri kurruttun mi? ambarda unuttun mi?
abdurrahim hem sarki soyluyo hem muavini dovuyo hem minibusu kullaniyo hemde arabada futbol muhabbeti yapiyo.

Süperlig den saçmasapan kazıklar sokmasın kulübe kafi.

sent via GSC

Süperlig den saçmasapan kazıklar sokmasın kulübe kafi.

sent via GSC

Aysal kadar kazıklayamaz kulübü rahat ol.

Hay Aysalına...

787bd359bbed2c4d1404914b716739bb.jpg

Adam şaka maka görev aldığı her sezon şampiyonluğa götürüyor kulube ama direkt ama dolaylı etki ile.

hakkını yemeyelim , biraz daha az konuşursa iyi olur.

Geri
Üst Alt