Albayrak'tan Gomis'e Sitem: "Elimizi kolumuzu bağladı"

4da76192d55b46a7207fb5910a614583.gif

Hadi lan ordan yalanci herif.
Kendin kameralar karsisina cikip bir forvet transferi kesin, belki de iki transfer olacak dedin.
Yanlis hatirlamiyor isem bu aciklamayi yaptigi gün Gomis coktan gitmisti.

Bu yonetimle seyirci arasindaki atisma takima ve kulube zarar verecek artik

Yonetim hatali oldugu besbelli olan bir mevzuda sivamaktan vazgecse

Seyirci de artik gecmiste kalmis ve geri donup duzeltilemeyecek seyi isitip isitip surekli gundeme getirmese

COK COK iyi olacak

Yoksa el birligi ile herseyi olumsuza cevirecegiz
Yahu bir git Allah askina, iki de bir bu yönetimi alttan alttan koruma cabalari.
Insanlarin karsisina gecip aptal aptal aciklamalar yapip durmasinlar o zaman.
Adam kameralarin karsisina gecip bir forvet transferi kesin, belki de iki tane olacak dedi yahu.
Üstelik eger hafizam beni yaniltmiyor ise bu aciklamayi yaptigi gün Gomis gitmisti.
Hala daha isin icine taraftari katip duruyorsun ve bu yönetime ya direk, ya da dolayli yollardan toz kondurmamaya calisiyorsun.
Cidden artik insanlari aptal yerine koymayi birakip biraz hakkaniyetli olun ve hatali olan kisi ve kurumlari elestirmekten korkmayin.

Elestirdik bitti , ton ve seviyesine de bir sey demedik ama artik yeter

Butun sezonu eyluldeki 2 adam ile ilgili mi konusacagiz

Yapilmadi , hataydi bitti , ileriye bakacagiz

Gomis bu takimda kalmak istiyordu sırf hocanin egosuna ters geliyor diye sattiniz sırada belhanda ve feghouli var onlari yiyeceksiniz. Sinan ve eren çöpleri muğdat denen vasat anadolu oyuncusuyla oynarız artik

SM-J710FQ cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi

O zaman seslerini kesip otursunlar oturduklari yerde.
Bu olaylar olduktan sonra ekrana cikan baskan bile dogru düzgün özür dilemedi.
Sorumluluk benim dedi ama sonra aba altindan su söyle yapti bu böyle yapti, Emre Akbaba, fener oyunculara sulandi bilmem ne diye kivirip durdu.
Bunlari yapip hala daha konusmaya devam ederler ise tepki görürler bu kadar basit.
Üstelik bu yaptigi aciklamalar dogru ise ve hafizam beni yaniltmiyor ise tekrar altini cize cize söylüyorum yalan konusuyor.
Gomis o kesin alacagiz, asacagiz, kesecegiz diye yaptigi aciklamalardan önce gitti diye hatirliyorum.
Böyle bir durumda, milletin akli ile dalga gecen adamlara ne yapmamizi bekliyorsun, susup gel buyur birde tadimiza bak dememizi falan mi?
Birde su yönetimi korumak icin yapilan eski sözlesmeleri öne sürmen yok mu.
Yahu bu forumda sana ait olan kisiler gelip gecicidir, tek realite kurumlardir, buna benzer bir sözün var mi yok mu?
Mevcut yönetim bu isin basina gelirken bu sözlesmeleri ve kulübün tüm zorluklarini biliyordu, üstelik taraftardan daha iyi cünkü kulüp üyesi olarak bambaska bilgi kaynaklari var.
Göreve geldikten sonra bu sözlesmeleri bu yönetim yapmadi ya demek kadar sacma bir sey olamaz.

Tamam uzatmayalim tekrara giriyoruz

Seyirci hakli ama cok uzadi konu artik

Gomis bu takimda kalmak istiyordu sırf hocanin egosuna ters geliyor diye sattiniz sırada belhanda ve feghouli var onlari yiyeceksiniz. Sinan ve eren çöpleri muğdat denen vasat anadolu oyuncusuyla oynarız artik

Y=h=h

Umarım giden sen olursun

Bir kere şunda hem fikir olmamız lazım. Ne bu yönetim ne de bundan önceki tüm eski Galatasaray yönetimleri oyuncu pazarlama konusunda sıfırlar.

Burak Yılmaz Çin'e giderken ne kadar bonservis kazandırdı, Demba ba giderken ne kadar?

Türkiye ligi gol kralı 32 golle tüm sezonların rekorunu kırmış Gomis arabistana giderken ne kadar bonservis kazandırdı, Joseph, Guliano Fener'e ne kadar kazandırdı?

Sneijder, Podolski, Melo, Telles giderken ne kadar kazandık, Tosiç, Utku, Ersan Gülüm giderken ne kadar kazandırdı?

Şimdi tutmuş bu adamların yok efendim Belhanda'yı, yok Feghouli'yi yok Maicon'u Çin'e Arabistan'a satıp milyon eurolar kazanmasını bekliyorsunuz...

0 bonservisle göndermek intihar olur. Kim olursa olsun.

Burda forvet transferine "hata" denmis. Hata nedir aciklayayim. Hata atiyorum sol bekin vardir ama yedeginyoktur almazsin hata olur ama idare edersin. Forvet almamak hata degil " skandal " dir ve sen bu skandalin bedelini belki lig ve büyük ihtimalle cl gruplarindan cikamayarak ödeyeceksin. Sonra otur hesapla bakayim kac milyon Euro zarar etmizsin. Hata ile skandali birbirinden ayirmak lazim

Gomis ile ne alakasi var lan Allahin Caykuru. Gomis kalsaydi yine forvet gerekiyordu. Hem adam giderken kasaya para kazandirip gitmedimi? Ee sen Ocak ayindan beri forvet arastirma, kimseyle gorusme ondan sonra Gomis e suc at. Hadi lan oradan!

Geri
Üst Alt