Albayrak'tan Selçuk İnan'a Büyük Şok!

Burak'a 5-6 m euro verecek kulüp vardır bence, neticede sağlam istatistikleri var, CL'de 8 gol attıgı sezon falan filan.

Selcuk'u en kötü bonservissiz yollasak. Yani iki oyuncuyu her sekil elden cıkartırız.

Sadece istatistike bakan salak bir kulüp bulursak satabiliriz aslinda. Cünkü istatistigi mükemmel diyebiliriz, sadece buna bakarsa biri. 99 mac/ 56 gol. Sampiyonlar liginde 20 mac/ 10 gol

Ah keske su istatisiklere kanan birini bulabilsek.

Sadece istatistike bakan salak bir kulüp bulursak satabiliriz aslinda. Cünkü istatistigi mükemmel diyebiliriz, sadece buna bakarsa biri. 99 mac/ 56 gol. Sampiyonlar liginde 20 mac/ 10 gol

Ah keske su istatisiklere kanan birini bulabilsek.

Bizim gibi bir kulüp iste. Muhakkak bulunur ya.. Özellikle Rus takımlarına kastırılabilir, olmadı Katar'a kadar yolu var.

Ne ifade ettiğini tam anlamadım da Eurosport genelde sallar. Webaslan = Sporx. Ondan pek inandırıcı değil ama İnşallah doğru haberdir

N5

Benim de doğru olmasını temenni ettiğim için açtığım bir başlık, bir de forumda muhabbet dönsün yeni başlıklar açılsın diye zira oldukça durağan dönemlerini yaşıyor site.

Burak'a 5-6 m euro verecek kulüp vardır bence, neticede sağlam istatistikleri var, CL'de 8 gol attıgı sezon falan filan.

Selcuk'u en kötü bonservissiz yollasak. Yani iki oyuncuyu her sekil elden cıkartırız.

-Buraya Alex Ferguson'ın istatistikli sözü gelecek-

Sallama haberinde inandırıcılığı olmalı biraz.

Abdurrahim Albayrak ve Ali Dürüst, Selçuk İnan'ı kenara çekecek ve şu talimatı verecek:

Hahaha bide gelecek zaman kipi kullanmışlar, adamlar ya geleceği görüyor, ya da zihin okuyor demek ki :D

Böyle yalan haberlerin çıkması iyi.Artık kötü oynadığı yavaş yavaş basında da yer almaya başladı.

O değilde Hamza hoca geldikten sonra bu yabancı hoca yalakları iyice kuduracaklar malum yönetimde Albayrak var hoca da Türk ve Terim'in ekibinden, 2 yıllık yabancı hoca saltanatı sona erdi artık.

Umarım yalandır selcuk gıbı bı gslıyı gondermek ne demek şaşırmışsın yönetim para hırsı bürümüş gözlerini

vayyyyy yaparsan kralsın Albayrak, hiç olmasa bile maaşını azaltsa iyidir.

Yani her yerli hocaya kıro,köylü cahil vs diyen ekip bundan memnun olmayacaklar Terim takımı satıp gitmeden öncede seri galibiyet zamanlarında bile yabancı hoca gelsin diye ortalığı birbirine katan Prandelli gelince deli gibi sevinen ekip yine bir Türk hocayla karşı karşıya bundan bahsettim.

Serkan iddialara cevap vermiycek misin renkdaş?
yabancı hoca konusunda hakkında söylenen ithamları kabul ediyor musun?

Hamza Selcuku oynatirsa bile... Taraftar Selcuk ve Buraki bu zamandan sonra zor oynatir.
Hele Antep macinda yine vurdumduymaz hareketler var olursa...yikarlar onlari..futbolcu olduklarini pisman etdiriler.

Geri
Üst Alt