GSC Portal Albayrak'tan Sneijder için Drogba örneği!

Adem Çakar

Büyük Kaptan
images2.jpg

Galatasaray Kulübü Başkan Yardımcısı Abdurrahim Albayrak, Spor Toto Süper Lig’de Kasımpaşa’yı 2-1 yendikleri karşılaşmada takımlarının iyi bir performans sergilediğini söyledi.

Detaylar GSC Portal'da!

Moderatör tarafında düzenlendi:
Iyi konusuyorsunda o ruhu S&B ikilisiyle yakalayamayiz. Takim içinde yarattiklari gruplasma diger oyuncularinda performansini etkiliyor. Futbolcular sahada birbirini örnek alir. Biri kosmazsa digerileride kosmaz. Takim ruhunu yakalamak istiyorsak hepsi birbirini tetiklemeli. Uyum kazanmalilar. Bunun için önce kendilerini takimin sahibi sanan ikiliyi çikartman lazim. Geçen sezon bunlarin yerine Emreç ve Umut oynasa 4. yildizi takmistik muhtemelen. Sneijder, Melo, Muslera ve Drogba nin huzursuzlugu hep bu ikiliden kaynaklandi. Hatada israr etmeye devam ederseniz bu senede farkli olmayacak.

Albayrak'ın tsli tayfayı tasviye edebileceğini düşünen var mı? Bu kanser bütün vücudu çürütene kadar sürüp gider.

Yav kes. Sneijder yakında kendi gider zaten kulüp çiftliğe dönmüş. Sabri'nin 11'de çıkmasında kesin bunların parmağı var. Geri kadroya alınmasında da vardır. Allah bilir "Aysal kadro dışı bırakmış, Prandelli değil" lafı da yalandır.

N5

Ünal Başgan'ın bunları yönetime almamasında bir hikmet varmış.

Taptap

Prandelli kararıysa bırak prandelli konuşsun hocanın kararıydı dersen bu iş sana yıkılır.. Bu Sinyor başımıza 5-6 hafta daha kalacak..

Sneijder kaptanlığı hakediyor
burak selçuk gibi saçma sapan adamlar zam alıyorsa sneijder çok daha fazlasını hakediyor
bunları vermezseniz ve 11e almazsanız hata yapıyorsunuz

Basimiza bela olacak bu Albayrak denen adam.

GT-N7100 cihazımdan Tapatalk 2 ile gönderildi

Biz taraftarlar ne kadar Avrupai Kulüp Konseptine heves etsek de yöneticilerimiz "Anadolu Kulüp modu bize yeter " dedikçe kahroluyorum... :(

sneijder ve melo devre arasi en gec sezon sonu yolcu

Hala Aysal demeyin Allah aşkına. Bugün her maç deliler gibi küfür ettiğiniz futbolcuları başımıza Aysal ve ekibi musallat etti. Bayram değil seyran değilken, son sezonu rezil performans sergileyen Burak-Selçuk ikilisine zam yapıp, sözleşme uzatan yönetimi savunmayın lütfen. Yekta, Eray'ı saymıyorum bile. Onlar tam fiyasko.

Abdürrahim Albayrak 2002 2012 2013 bu senelerin hepsinde görevdeydi ve şampiyon olduk.O şampiyon yapmadı tabi ki ama oyuncularla sürekli ilgilenen birisi o yüzden bu tür yöneticilerin takımda olmasında fayda var.Bülent Tulun gibi adamlara yer yok asıl.

Hiç sevmediğim ve Galatasaray gibi bir kulübe yakıştıramadığım bir şahıs. Bi de sürekli ''Ben olsaydım, ben şöyle yapsaydım'' falan diyor. Ben ben ben ben. Adam kendini nimet sanıyor. İki pasta çiğ köfte yemekle hadi aslanım hadi koçum demekle soyunma odasında prim patlatmakla bu işlerin olacağını sanıyor. Böyle yaparak anca oyuncuların sevgilisi olursun başka da bir halt olmazsın. Ha oyuncular da seni sevmez bakma. Sadece kullanırlar keselerini doldururlar. Şimdi biri gelir Ünal Aysal yeaaaaa der. Tamam Ünal Aysal'ın bir ton hatası var ama onun hataları bu abdurrahimi doğru yapmıyor. Elmayla armutu karıştırmayın. Neyse hakkımızda hayırlısı.

Geri
Üst Alt